341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bayrama az kaldı bayramda olmasa tatlımı göremeyecektimm.aslında gelmesini istemiyordum erken gelsin diye bayram adetleri geline kurban gelmesi lazım bizim adette var mı kızlar sizde de gelecek mi askerleriniz Allahım tez zaman da kavuştursun bizleri.Yine uyku yok bana bu geece tatlıma mektuup yazıyım bari gel artık kaç gel bana çocuk gibi oldum ya arıyınca ağlamaktan konuşamamak aramayınca niye aramdı diye ağlıyorum ne de uyuyabiliyorum

hoşgeldin canımm. sen de yeni katılıyorsun herhalde aramıza. buyur gel. dertleşiyoruz burda.
canım bizde öyle bi adet yok. biz kendimiz kesçez kurbanımızı. her memleketin farklı adetleri oluyor tabiki.
senin de askerin kısa dönemmi canım?

Ben tokatlıyım askerim izmir foça kısa dönem 2. ayı bitti sizinle aynı uzun zamandır okuyorum yazdıklarınızı çok güzel birbirimize destek olmamız. Onlar orda biz burda perişanız valla kısa da olsa çok zor uzun dönemi hayal bile edemezdim dayanamaz kaçardı bana.

bende izmirdeyim canım.
evet ilk günden beri burdayız. burası bize iyi geldi. asker beklemeyen asker beklemenin zorluğunu bilmez. amann kısa dönem ne olcak diyorlar ama kazın ayağı öyle değilmiş. uzun dönem olanlarada Allah sabrını veriyor. ilk haftalar çok kötüydük ama alıştık artık biraz. en azından onlar iyiler şükür bunu biliyoruz. üzülme canım. gelicekler inşallah sağ salim. sen kaç doğumlusun canım?

o adetten derhal edinmek istiyorum şuanda ama kısa dönemlere izin yok diye biliyorum varmıymış?bizimkiler çift çarşı yapacaklarmış o kadar izin fln yok galiba

aslında aralık 1 demiş izin komutanın bi işini halletmeye çalışmıştı onuniçin biraz torpil geçecek gibi ya son anda vermezse diye de çok korkuyorum yarın tam belli olcak ama gelemzsede kurbanım gelecek adet bozulmayacak abisi getirecek her yörede vardır diye bilirdim ben şanslıyım desene o zamn

bende izmirdeyim canım.
evet ilk günden beri burdayız. burası bize iyi geldi. asker beklemeyen asker beklemenin zorluğunu bilmez. amann kısa dönem ne olcak diyorlar ama kazın ayağı öyle değilmiş. uzun dönem olanlarada Allah sabrını veriyor. ilk haftalar çok kötüydük ama alıştık artık biraz. en azından onlar iyiler şükür bunu biliyoruz. üzülme canım. gelicekler inşallah sağ salim. sen kaç doğumlusun canım?
Ben 86 doğumluyum kpss kazanamayana bahtsızlardanım nişanlım özel iş istemiyo ve çalışamıyorum ev kızı oldum çıktım

Ben 86 doğumluyum kpss kazanamayana bahtsızlardanım nişanlım özel iş istemiyo ve çalışamıyorum ev kızı oldum çıktım

hayırlısı olsun canım. sıkılıyormusun evde?

Ben 1,5 yıl olcak nişanlıyım.daha önce markette çalıştım 6 yıl, 1 sene oldu işten çıkalı sıkılıyorum tabi ama çalıştığım zaman nişanlımla görüşemiyordum o memur akşam 5 c.tesi pazar tatil ee ben gece gündüz çalışıyordum olmuyordu.Tam bu yaz evlenelim dedik askerliği aradan çıkaralım dedik bi daha ayrılmamk için bu şubatta 7 yıl olcak ve mutlu son artık olsun.Hayalim kalmadı artık sadece onuu istiyorum birbirimize söz verdik bu son ayrılığımız bugün konuştuk gelince düğüne kadra çılgınca gezip alışveriş yapıp eğlenecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…