benimki felaket karışık.2006 girişliyim.hazırlıkda okudum aslında bu sene mezun olmam gerekirdi.bizim okulda eğer önkoşul yoksa istediğin dersi alabiliyosun.programa bakarsan 2den 3 ten 4ten ders alıyorum.kredime bakarsan 3.5 seneliğimbeynin sulanmış artık normal canım bu durumlarr.
son senenmiydi bu canım? yoksa 3 müydün?öyle işte karışık baya.okuldan bıkkınlık geldi haliyle
benimki felaket karışık.2006 girişliyim.hazırlıkda okudum aslında bu sene mezun olmam gerekirdi.bizim okulda eğer önkoşul yoksa istediğin dersi alabiliyosun.programa bakarsan 2den 3 ten 4ten ders alıyorum.kredime bakarsan 3.5 seneliğimöyle işte karışık baya.okuldan bıkkınlık geldi haliyle
anladım canım. Allah kurtarsın.inşallah bi an önce bitirip kurtulursun.
onu bitirsem iş bulma var.bende kpssye giricem bakalım bu sene okulu bitirdiğimde bi yer alırsa hiç olmazsa elimde bulunsun.ocakta bitireceğim için biraz tuhaf olacak çünkü.okulu bitirmeden evlenirsem ki son dönemimde 3 dersim kalıyor hadi neysede sonra çalışmam lazım.yani öyle istiyolar beyfendianladım canım. Allah kurtarsın.inşallah bi an önce bitirip kurtulursun. inş kolay iş bulurum okulu böyle çektim çektim kurtulamadım sonu inş benim açımdan daha iyi olur
onu bitirsem iş bulma var.bende kpssye giricem bakalım bu sene okulu bitirdiğimde bi yer alırsa hiç olmazsa elimde bulunsun.ocakta bitireceğim için biraz tuhaf olacak çünkü.okulu bitirmeden evlenirsem ki son dönemimde 3 dersim kalıyor hadi neysede sonra çalışmam lazım.yani öyle istiyolar beyfendiinş kolay iş bulurum okulu böyle çektim çektim kurtulamadım sonu inş benim açımdan daha iyi olur
hayırlısı olsun canım. çalışmanımı istiyor? neden?
bayrama az kaldı bayramda olmasa tatlımı göremeyecektimm.aslında gelmesini istemiyordum erken gelsin diye bayram adetleri geline kurban gelmesi lazım bizim adette var mı kızlar sizde de gelecek mi askerleriniz Allahım tez zaman da kavuştursun bizleri.Yine uyku yok bana bu geece tatlıma mektuup yazıyım bari gel artık kaç gel bana çocuk gibi oldum ya arıyınca ağlamaktan konuşamamak aramayınca niye aramdı diye ağlıyorum ne de uyuyabiliyorum
Ben tokatlıyım askerim izmir foça kısa dönem 2. ayı bitti sizinle aynı uzun zamandır okuyorum yazdıklarınızı çok güzel birbirimize destek olmamız. Onlar orda biz burda perişanız valla kısa da olsa çok zor uzun dönemi hayal bile edemezdim dayanamaz kaçardı bana.
hayırlısı olsun canım. çalışmanımı istiyor? neden?
aslında şöyle diyor.o kadar okudun çalış diyor.haklı ve mantıklı ama o kadar bıktım ki istemediğim bir işe girersem hayat bana zindan olur.gerçi bunu o da biliyor da.bide geçende söylemiştim ya ben genç anne olmak istiyorum diye evlenip hemen çocuk yaparız diye korkuyo galiba çünkü çocuğumuz olursa bi süre çalışmazsın fln demişti öyle işte
bayrama az kaldı bayramda olmasa tatlımı göremeyecektimm.aslında gelmesini istemiyordum erken gelsin diye bayram adetleri geline kurban gelmesi lazım bizim adette var mı kızlar sizde de gelecek mi askerleriniz Allahım tez zaman da kavuştursun bizleri.Yine uyku yok bana bu geece tatlıma mektuup yazıyım bari gel artık kaç gel bana çocuk gibi oldum ya arıyınca ağlamaktan konuşamamak aramayınca niye aramdı diye ağlıyorum ne de uyuyabiliyorum
aslında şöyle diyor.o kadar okudun çalış diyor.haklı ve mantıklı ama o kadar bıktım ki istemediğim bir işe girersem hayat bana zindan olur.gerçi bunu o da biliyor da.bide geçende söylemiştim ya ben genç anne olmak istiyorum diye evlenip hemen çocuk yaparız diye korkuyo galiba çünkü çocuğumuz olursa bi süre çalışmazsın fln demişti öyle işte
tabi çocuk olunca çalışmassın. gerçi çalışan anneler var ama bakıcı bulman lazım.
belkide canım maddi olarak destek olmanı istiyordur. yada bazı erkekler maddi sorun olmasada evde oturan bayan istemez. böyle bişeyler olabilir.
tabi çocuk olunca çalışmassın. gerçi çalışan anneler var ama bakıcı bulman lazım.
belkide canım maddi olarak destek olmanı istiyordur. yada bazı erkekler maddi sorun olmasada evde oturan bayan istemez. böyle bişeyler olabilir.
evet çalışmamı istemesi ondan maddi sorunumuz olmayacak inş.ben seni biliyorum evde oturamazsın sen diyor.istediğim bi iş olursa neden olmasın da ne bileyim kısmet işte.korkuyorum bu iş meselesinden
bende izmirdeyim canım.
evet ilk günden beri burdayız. burası bize iyi geldi. asker beklemeyen asker beklemenin zorluğunu bilmez. amann kısa dönem ne olcak diyorlar ama kazın ayağı öyle değilmiş. uzun dönem olanlarada Allah sabrını veriyor. ilk haftalar çok kötüydük ama alıştık artık biraz. en azından onlar iyiler şükür bunu biliyoruz. üzülme canım. gelicekler inşallah sağ salim. sen kaç doğumlusun canım?
evet çalışmamı istemesi ondan maddi sorunumuz olmayacak inş.ben seni biliyorum evde oturamazsın sen diyor.istediğim bi iş olursa neden olmasın da ne bileyim kısmet işte.korkuyorum bu iş meselesinden
yanii sevceğinbi iş olursa tabiki istersin çalışmak ama zorlada askerinin gönlü olsun diye sevmediğin bi işte çalışçak değilsin. sen ne karar verirsen ver arkanda durmalı. bazı erkeklerde illa eşim çalışsın isteği var ama nedenini bilmiyorum. yada eve oturan bi bayan çekici gelmiyor herhalde.
ben de çalışmıyorum mesela. yükseklisans mezunuyum. ama isticeğim sevceğim bi yer karşıma çıkmadı. bunuda söyledim sözlüme. yani ben ister çalışırım ister çalışmam dedim. o da sen bilirsin dedi. ne yapmak istiyorsan yapabilirsin farketmez dedi. sen korkma canım.açta değilsin açıkta değilsin. hem erken anne olmak istiyorsan ve maddi durumunuz iyiyse çocuğuna kendin bak derim. bak ben annem çalıştığı için kreşlerde büyüdüm hep. ama evimin özlemini çok çektim.
Ben 86 doğumluyum kpss kazanamayana bahtsızlardanım nişanlım özel iş istemiyo ve çalışamıyorum ev kızı oldum çıktım
yanii sevceğinbi iş olursa tabiki istersin çalışmak ama zorlada askerinin gönlü olsun diye sevmediğin bi işte çalışçak değilsin. sen ne karar verirsen ver arkanda durmalı. bazı erkeklerde illa eşim çalışsın isteği var ama nedenini bilmiyorum. yada eve oturan bi bayan çekici gelmiyor herhalde.
ben de çalışmıyorum mesela. yükseklisans mezunuyum. ama isticeğim sevceğim bi yer karşıma çıkmadı. bunuda söyledim sözlüme. yani ben ister çalışırım ister çalışmam dedim. o da sen bilirsin dedi. ne yapmak istiyorsan yapabilirsin farketmez dedi. sen korkma canım.açta değilsin açıkta değilsin. hem erken anne olmak istiyorsan ve maddi durumunuz iyiyse çocuğuna kendin bak derim. bak ben annem çalıştığı için kreşlerde büyüdüm hep. ama evimin özlemini çok çektim.
aynen bende kreşlerde büyüdüm annem benim bi küçüğümden sonra işi bıraktı ama 4 sene az değil.aslında kötü niyete söyledğini düşünmüyorum ama öyle söylediğimde hep tartışıyoruz.sebebi başka oluyor ama öyle ne bileyim.
hayırlısı olsun canım. sıkılıyormusun evde?
aynen bende kreşlerde büyüdüm annem benim bi küçüğümden sonra işi bıraktı ama 4 sene az değil.aslında kötü niyete söyledğini düşünmüyorum ama öyle söylediğimde hep tartışıyoruz.sebebi başka oluyor ama öyle ne bileyim.[/QUOTE ama erkeklerde bu son dönem o problem var analşılan nişanlımda kpss yi kazan çalış kimler memur oldu sen olamadın bi çalışma arzuları var bizde . ama özel işe hayır boykot ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?