341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

okuması bile çok heyecan verici sen yerinde duramıyosundur.inş herşey gönlünüzce olur

bayramda gelcek diyemi seviniyorsun canım? yoksa terhis için sevinip uykusuz kalmaya daha var birazz.

seviniyorum tabi çok özledik hepimiz.aslında 1 senedir uyumuyorm bi tek nişanlım bizde kalığı geceler bi rahat uyuyorum huzur doluyor içim ona da söyeledim hatta sen gelince sıkıntım gidiyor normalde bi sıskıntım yokproblemimiz yok belki 7 yılın birikintisi var

merve canım biz de 9,5 aydır beraberiz.
bizde askerdeyken 3 kez tartıştık. sonra özür dilemişti. hayati bi mevzu değildi. ama unutmadım. sürekli devam ettirseydi bu tutumunu telefonunu açmazdım onun. çünkü beni üzmeye kimsenin hakkı yok. biz burda dediğin gibi zorluk çekerek bekliyoruz.
onun orda sinirleri bozuktur canım. sana sarıyordur. döndüğünde oturur konuşursunuz. sen kendi düşüncelerini söylersin. o zaman bakarsın tavrına.

senin ateş bacayı fena sarmışş. 1 senedir uyumazmı insan? yat uyu.
ilk aşkın bu senin herhalde. ondan olabilir. Allah daim etsin canım.

cumartesi günü gittiğimde hemen eskisi gibi oluverdi herşey inanamadım.gittiği yer için gerçekten hak veriyorum dışarı çıksa çıkmasa bir yani.hani batı batı ama tamamen ihtiyaçlarını karşılayabileceği gibi bile değil.ama sürekli soruyorum onu yollayımmı bunu yollayımmı yok ne gerek var fln diyor sonra ben bişeyler götürdüm yanımda teşekkür etti ben düşünememiştim fln dedi.kendini resmen soyutlamış yani.bence tüm sorun erkek olmalarından kaynaklanıyor.bazı şeyleri kaldıramıyorlar.bide sanırım böyle hayal etmemişti.vatan borcu deyince elinde silah dağ tepe koşturmayı bekliyordu şimdi mıntıka yapmaktan yada oturmaktan başka bi işi olmayınca kafası ters çalışıyor galiba neyse böyle içim sıkılıyor işte.siz nasıl tanıştınız çok özel olmazsa anlatsana dinlemesi çok keyifli oluyor aşk hikayelerini

bizim garip canım biraz. biz internetten tanıştık.
meğer bize çok yakın oturuyormuş ve benim hep gittiğim yerdeymiş işi. ben iş yerinin önünden geçiyormuşum ama nerde görcem de farketçem. internet sağolsunn. sonra buluştukk tanıştık görüştük. bana hep açık oldu. yalan söylemedi. sonra 1,5 ay sonra evlenme teklif etti sevgilliler gününde. aslında ben de onu yönlendirdim biraz. ayy sevgililer gününde eblenme teklifi çok romantik olurdu gibi biraz beynini yıkadım.
sonra ailesiyle tanıştım yavaş yavaş. ve dee 7. ayımızda sözümüz oldu. ne biliyim onu görünce saçı uzun diye beğenmemiştim. yüzüne bakamıyordm utancımdan. zamanla tanıdıkça sevdimm. bi de yemin töreninde onu gördüğümde evet dedim ben bu adamı seviyorum gerçekten çok. içim gitti onu öyle görünce. bak böyle anlatınca özledim birden gene. sen anlat canımm şimdide.

benim çok yakın bir arkadaşım var 6 yıllık onun bir sevgilisi var iboyla ikisi de yakın arkadaşlarmış yıllardan beridir.onlar bizi birbirimize yakıştırmışlar.ama o arada beni kuzenim aradı(onların okulunda yüksek lisans yapıyor)okula gel bak seni biriyle tanıştırıcam dedi.başka bir arkadaşım da merve bi gün çıkalım seni biriyle tanıştırıcam diyor.bana sorsan kimseyle tanışmak istemiyorum.neyse ben onunla tanışmaya gittim işte.kısmet oldu.hepside makina mühendisiydi:)ilk tanıştığımız gün o kadar sessizdi ki konuşarak çocuğu sıktım diye düşündüm durdum.akşamda o bi yere gidecekti arkadaşlarıyla.çatladım tabi cumartesi tanıştık pazar günü akşama kadar onu msnde bekledim.ay şimdi çok komik geliyor o hallerim.akşam msnde konuştuk sabaha kadar.o hafta öyle geçti.cuma günü ikimiz buluştuk.ben sesinden çok etkilenmiştim yüzüne hiç bakamıyordum bide o hafta resmen aç gezdim hiçbişey yiyemiyordum.o gün çıkma teklif etti işte.bana resmi yapılmış bir evlenme teklifi yok ama ne zamandır bunu planlıyoruz bilmiyorum gelince resmi evlenme teklifini de alıcam.herşey usulune göre olsunbide böyle şeyler beni heyecanlandırıyor nasıl istediğimi aklımdan okuyormudur nedir o yüzden evlilik teklifini sabırsızlıkla bekliyorum.konuşurken bizde hep aynı yerlerde olduğumuzu farkettik.kesinlikle karşılaşmış olmamız gerekiyor ama ben onu gördüğümü hiç hatırlamıyorum.zaten etrafıma çok bakan bi kız değilimdir heleki yüz hafızam hiç yoktur.gün geldi tanıştık işte öyle

gayet güzel canımm.
sonuna kadar mutlu olalım inşallahh...
bende utangacım yaa. mesela şimdi bile görsem bi süre bakamıyorum. hemen gözümü kaçırıyorum. yaş 28 ama yeni yetme kızlar gibiyiz. hahaha.

böyle işlerin yaşı mı olurmuş? zaten en çok hissettiğin adama karşı böyle oluyorsun.bende hala utanıyorum bazen.bazen çekiniyormuşum öyle diyor sonra bana kızıyor.haklı aslında benim ne hissettiğimi bilen tek insan o ondan ne diye çekiniyorum ki.ilerde daha da çok paylaşımlarımız olacak hayatla ilgili ve bunu onunla düşünüyorum.bazı insanlarla hayal bile edemezsin.Allah mutluluğumuzu daim etsin ikimizinde.ama sen önce evleneceksin galiba

valla ben önce mi sen öncemi evlenirsin belli olmaz ama kısmetse biz 2012 i eylülü düşündük canımm. ayy aklıma ne geldi. benim bi erkek arkadaşım vardı. üniversitede aynı sınıftaydık. 5 yıl çıktık. o da askere gitti ama onu 1 ay b ekledim beklemedim ayrıldım. onla evlenmedim çünkü huzurlu bir hayatımız olamıycaktı ama o zaman onla evlencem sanıyordum. onun aileside öyle düşünüyordu aslında. kkısmet iştee. bu işler hiç belli olmuyorr.
kime niyett kiime kısmett.

ibo benim ikinci erkek arkadaşım ama ilkiyle hiç bu kadar yakın olmamıştık.onun annesiylede tanışmıştım ama evlilik hayali hiç kurmadım.çünkü aile hayatlarında bazı şeyler bize uymuyordu şaşırıyordum aslında biraz korkuyordum.babam muhtemelen karşı çıkacaktı.her kız babasına aşık tabi ama ben babamın yaptıklarına düşüncelerine çok güvenirim.vizyonu çok geniş bir adamdır.onlar pek öyle değildi ne bileyim.bide çocukda öyle değildi.bazı düşüncelerini gerçekten anlayamıyordum.onda kötüyü görünce hatta ne görmesi iliklerime kadar idrak edince ibo bana cennet gibi bişey oldu dünyadaki cennetimi buldum ben onunla aynı şehir ama hissettiklerim farklı.bide ona çok güveniyorum mesela doğum günümde bi yere gidelim dedim bana bırak ben hallederim dedi.bende hmm tamam dedim.normalinde işimi takip ederim ama ben hallederim deyince ben susuyorum hemen sonra gerçekten çok güzel bi yer ayarlamış arkadaşlarımı çağırmış fln.daha sonra gelen arkadaşlarım da bazıları orda doğum günü yaptı ama aynı tadı alamadık.ne yapıyor bu çocuk bilmiyorum gerçekten

maşallah canımm... ne g üzel işte. ALLAh bozmasınn.
biz daha doğumgünü kutluyamadık benimkiyle. bu senede aralıkta o askerde kutlıyamıcaz. ne yapalım sevgililer gününde beraber oluruz inşallah. bugün diyor zaten gelince götürcem seni sevgililer gününde bi yere diye. iyi romantik olsun dedim.

ohooo daha çook kutlicaksınız inş. şu askerlik bi bitsin kutlarsınız bol bol ama varya her 12 ağustosta içim acıyacak galiba.o gün ağladığım kadar hiç ağlamamıştım hayatımda.bide görsen nasıl ağlıyorum herşeye artık çok komik oldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…