341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bende öyleydim valla. 1 hafta iyi ağladık. sesini duyarız ağlarız.
sesini duyamayız ağlarız. resmini görürüz ağlarız. baya zorluydu. dedim kendi kendime hep böyle devam ederse ben kafayı yerim.
hatta aldığım nefes yetmiyormuş gibi geliyordu. çok şükürr iyiyiz artık.

iyiyiz arada geliyolar bana sadece neyse saat çok geç oldu ben ödevime devam edeyim artık yapamıyorum böyle yarın akşam görüşürüz kendine iyi bak iyi geceler

yapp canımm. kolay gelsinn.
beni de uyku bastı artıkk. görüşürüz yarın canımm.

3 ay kaldı demek,arada gidip görmek iyi gelicek gerçekten zamanı atar en azından ama o dönüş yolu işte

evet 3 ay kaldı duygucum. bende şimdi onu dedim. çok özledim bi görsem aslında bana bi güç vericek dedim ama yol çokk uzun. gerçi uçakla gidilebilir de bakalım artık bayramdan sonra kısmet.

evet 3 ay kaldı duygucum. bende şimdi onu dedim. çok özledim bi görsem aslında bana bi güç vericek dedim ama yol çokk uzun. gerçi uçakla gidilebilir de bakalım artık bayramdan sonra kısmet.

aynen uçakla ancak olur ya bende terhis günü gidebilirim bi ihtimal evdekilerden izin almak çok zorr

ya bişey dicem acaba biz askerde olsak bizimkiler bu kadar uğraşırmı?benimki özledim der ama oyle girimde derdimi yazim demez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…