341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Kızlar şuan işteyim ve mutluluktan uçuyorum eşim çiçek göndermiş :)
ooo maşallah canımm. ne çok sevinmişsindir şimdi.
ya bişey dicem acaba biz askerde olsak bizimkiler bu kadar uğraşırmı?benimki özledim der ama oyle girimde derdimi yazim demez :)

uğraşmaz yavrum. çünkü erkeklerin beyni bizim gibi çalışmıyor. biz daha duygusalız.
hee belki özlerler ama hiç böyle şeylere girceklerini sanmam.

evet 3 ay kaldı duygucum. bende şimdi onu dedim. çok özledim bi görsem aslında bana bi güç vericek dedim ama yol çokk uzun. gerçi uçakla gidilebilir de bakalım artık bayramdan sonra kısmet.

kızlar valla gidin.ben şimdi hastalıktan kırılıyorum ama gittiğime değdi.bide korktum biraz bilmediğim yer,cep telefonu yok nasıl buluşcaz nasıl yapıcaz fln diye.ama hiç korktuğum gibi olmadı.uçak biletlerini takip edin bazen ucuz oluyor..aileden izin alma konusuna karışamıyorum o iş çok zor

Plakalara 10 kala Yaşasınn azalıyo her gün azalıyo, sevgimiz, aşkımız büyürken şafağımız azalıyor çok şükür Tabi ki aynı zamanda özlemde kat kat artıyor ama o bile güzel kavuşacağımız günü düşününce

merhabaa millet nasıl gidiyor...:)) ben az önce askerimin sesini duydum çok şükür yarın akşama kadar idare eder beni:))

iyidir canımm. herşey yolunda şükür. evet akşamdan akşama konuşabiliyorum ben de.
şafakk 91... başka yok. olsada zamanımız yok.

bu plaka işinden çok heyecanlanıyorum.gelsin artık yaaa bizim yıldönümümüz geliyo şimdi onu sayıyorum kısa kısa bölünce daha çabuk geçiyor sanki zaman

bu plaka işinden çok heyecanlanıyorum.gelsin artık yaaa bizim yıldönümümüz geliyo şimdi onu sayıyorum kısa kısa bölünce daha çabuk geçiyor sanki zaman

plakalara az kaldı canımm. zevkli olcak. bu sayede tüm şehirlerinde plakalarını öğrencez bak. genel kültürümüz artçak.

Canlarımm ben bugün erken çıkıyorum. gerçi geç te bana göre erken.
yarın şehir dışına çıkıyorum. 1 hafta yokum. sizi özliycemm.
buralar size emanet. geldikten sonra plaka saymaya başlarız inşallah.
kendinize iyi bakınn...

peki cnm hayırlı yolculuklar şimdiden...görüşmek üzere...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…