- 14 Ağustos 2011
- 28.797
- 4.539
- 448
ooo maşallah canımm. ne çok sevinmişsindir şimdi.Kızlar şuan işteyim ve mutluluktan uçuyorum eşim çiçek göndermiş :)
ya bişey dicem acaba biz askerde olsak bizimkiler bu kadar uğraşırmı?benimki özledim der ama oyle girimde derdimi yazim demez :)
kızlar bugun evlilik yıldönümümüz
evet 3 ay kaldı duygucum. bende şimdi onu dedim. çok özledim bi görsem aslında bana bi güç vericek dedim ama yol çokk uzun. gerçi uçakla gidilebilir de bakalım artık bayramdan sonra kısmet.
ayy kutlu olsun! Allah nice yıllar mutlu ve beraber etsin inş
sağol canım amin bugün ark tlfn almış çiçekçiden çalıştım yere çiçek gönderdi çok şaşrdım :)
merhabaa millet nasıl gidiyor...:)) ben az önce askerimin sesini duydum çok şükür yarın akşama kadar idare eder beni:))
iyidir canımm. herşey yolunda şükür. evet akşamdan akşama konuşabiliyorum ben de.
şafakk 91... başka yok. olsada zamanımız yok.
ayyynen öyle canım...Şimdiden geleceği günü düşünüyorum uykularım kaçıyo erken değilmi şuan da bunları düşünmem:))))
düşünmen güzel ama uykularının kaçması erken canım.
Plakalara 10 kalaYaşasınn azalıyo her gün azalıyo, sevgimiz, aşkımız büyürken şafağımız azalıyor çok şükür Tabi ki aynı zamanda özlemde kat kat artıyor ama o bile güzel kavuşacağımız günü düşününce
dimi yoksa daha 91 gün var bu kadar zaman uyuyamazsam ne olur halim...uykusuzluktan da çirkin bişey olur çıkarım:)))
bu plaka işinden çok heyecanlanıyorum.gelsin artık yaaabizim yıldönümümüz geliyo şimdi onu sayıyorum kısa kısa bölünce daha çabuk geçiyor sanki zaman
ben de yatarken bi 20 dk düşünüyom sonra düşünürken bi bakmışım dalıvermişim
ben de yatarken bi 20 dk düşünüyom sonra düşünürken bi bakmışım dalıvermişim
Canlarımm ben bugün erken çıkıyorum. gerçi geç te bana göre erken.
yarın şehir dışına çıkıyorum. 1 hafta yokum. sizi özliycemm.
buralar size emanet. geldikten sonra plaka saymaya başlarız inşallah.
kendinize iyi bakınn...
peki cnm hayırlı yolculuklar şimdiden...görüşmek üzere...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?