341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

sende kendine iyi bak tugcecan.bizde seni özlicez gelince beraber başlarız plakalara.hayırlı yolculuklar

bu plaka işinden çok heyecanlanıyorum.gelsin artık yaaa bizim yıldönümümüz geliyo şimdi onu sayıyorum kısa kısa bölünce daha çabuk geçiyor sanki zaman

Haklisin canim bende bayramda gitmeyi dusunuyorum onu sayiyorum :) ama sonrasi korkutmuyo degil

kızlar 10 tane 9 gün kaldı :) sayılır ben heryere öyle yazdım tek tek silcem:) belki çabuk gecer

merhaba kızlar nsılsınız okullar yoğunlaştı giremedim pek... bizim şafak 95....iyice kış da geldi artık... geceler uzun....

90gün demek daha uzak gelio 9 tane10 gün :)

Selam kızlar.Neredeyse hergün takip ediyorum sizi ama pek yorum yazmıyorum.
Ama bu konuda benim de kendimce geliştirdiğim yöntemimi söyliyim dedim.
Banada 90 gün demek çok uzun geliyor.Oyuzden ben başından beri hafta sayıyorum.Kesinlikle tavsiye ederim sizlere de:)
Toplamda 22 haftamız vardı.Önümüzdeki Cuma günü tam 10 hafta bitmiş olacak.
ayrıca haftalar çabuk geçtiği için süper oluyor.Bi bakmışım Cuma olmuş:))
Takvimimde de hergüne büyük bir zevkle çizik atıyorum:))

Bir de asker bekleyen bir arkadasımın tavsiyesi; uzak tarihi bekleme, yakında görüşeceğin bir tarih varsa ona odaklan ve önce o ana kadar olan şafağını say.
Sonucta görüşebildiğimiz o tarih de bir nevi şafak sayılır dimi ama:)) Gerçekten de işe yarıyor.
Uzağı düşününce geçmeyecek gibi geliyor...

bugün itibayle 13 hafta kalmş oluyo o zaman yeni haftaya yarından sonramı başlicaz yani 12.haftaya

Aslında 12 hafta kalıyor diyebiliriz.Bu haftayı saymayalım artık Zaten böyle diye diye geçiriyorum haftaları.Onu sayma bunu sayma,hehehe:))
Ama yeni hafta baslangıcını ben Cuma günleri gibi alıyorum.Cumartesi Pazar öyle böyle geçiyor nasılsa:)
Yani Cumadan Cumaya.Çünkü askerlerimiz Cuma günü gittiiler.
Bu Cuma (21 Ekim) 11.haftaya giriyoruuuzzz...

Hatta suanda ben ön şafak sayıyorum.
6 kasımda inş. yanına gidicem nişanlımın
Sen de bayramda görebileceksen önce onu say derim

hımm bu biraz karışık oldu neyse seni takip edim ben :) gördüm bikere tekrar gidemem ama her yerden takip ediyorum :) şimdi sendeyim

aynen haftalık sayma çok mantıklı bende aynısını yapıyorum

hımm bu biraz karışık oldu neyse seni takip edim ben :) gördüm bikere tekrar gidemem ama her yerden takip ediyorum :) şimdi sendeyim

:))
böyle anlatınca karısık olmus,evet:))
masa takvimin varsa çok kolay takip edebilirsin,bende oradan takip ediyorum.
Ama ben buradan her hafta cuma günü yazarım:) birlikte takip ederiz

Bir de benim çok komik ama bir yöntemim daha var ki bu hepten kısaltıyor şafağı:)))
Şöyle ki; benim 2 ayda bir öğrenim kredisi geri ödemem geliyor.Bunu sayıyorum.
Çünkü böyle gelmesini istemedim tarihler (kira,elektrik parası,kredi kartı borcu vs.) okadar çabuk geliyor ki, bi bakmışım yine bankalarda ödeme işlerindeyim
Oyuzden bunu da bir yöntem yaptım kendime.Asker beklerken bu ödeme günlerim bir nevi sevindirici oluyor:))

slm kızlr nslsınz safagmz bugun ıtıbryle 91 olduu darısı 81 ve plakalrmza ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…