341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Gunaydin kizlaar, ne guzel kalabalik olmusuzz :)
Az once aradi askerim, 1 dakika bile konusamadik ama sesini duydum iyi oldugunu ogrendim buna sukur

offfffffffffff yaaaa seninki çok kısaymış benim tam 42 hafta yani 294 gün

seninki uzun dönemmiydi...
uzun diye düşünüp kendine çok dert etmemeye çalış canım.Allah hepimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin.
En önemlisi o.
Ben de çok uzağız diye üzülmüştüm.Ama sonra düşündüm; o iyi olsun, rahat olsun,sağ salim dönsün,birbirimizi askerlik boyunca görmesek de olur.
Bir de hep hayırlısı buymuş diye düşünmeye çalış.İnan öyle daha kolay geçer.

uzunnnnnnnnnnn dönem 4 ay oldu görmeyeli 1 ay da acemilik 5 ay içerisinde 7 gün gördüm

uzunnnnnnnnnnn dönem 4 ay oldu görmeyeli 1 ay da acemilik 5 ay içerisinde 7 gün gördüm

Canım sen bence hep askerinin geleceği ve kavustuğunuz günü hayal et.
arada geçmesi gereken o günleri hiç düşünmemeye çalış.
Evet zor tabi ama en azından biraz daha kolay geçirirsin belkii..
Sabır sabır...

başka çare yok haklısın çokkkk özlüyorummmmmmmm

oyyy cnmm yaa uzulme ya gecıyo sayılı gun sonucta gelıp gecıyo ıste:2: bızımde 91 gunumz kaldı ama gel sen bana sor ama naplm askerlk sncta öle yada bole gecıo nerde askerın?

tuğçeee naparsın canım senin ne işin var bakiiim daha burda gitmedinizmi

izin kullandı benim eşim kızlar.... 4 güncük evine geldi kızı için.. ne yapalım evli olunca böyle oluyor..... kısmetse ben de bayramda gideceğim ... ben de o tarihi şafak sayıorum şafak 21 yani

slm kızlar nasılsınız bakalım ya ben bi ara tuğçeyi online gördüm ondan yazdım dı ama bende anlamadım nasıl oldu 1 hafta olmucanı bildiğim için sormuştum zaten napıosun diede nasıl online göründü anlamadım siteden heralde bu gece bende galiba nöbet ama kimsecikler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…