341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

yaaaa bugunleri görcekmiydik bu cümleyi bi kaç kez daha kurcaz kesin :))) şafak 89 ve 8 gün sonra plakalaaaaaar allaaaaaaaaaahhh çıldıriciiimm

izin kullandı benim eşim kızlar.... 4 güncük evine geldi kızı için.. ne yapalım evli olunca böyle oluyor..... kısmetse ben de bayramda gideceğim ... ben de o tarihi şafak sayıorum şafak 21 yani

olsun canım çocuğu olanlara evci izni sorun olmuyomuş

slm kızlar nasılsınız bakalım bayadır uğrayamıyorum buralara askeri hakkaride olan varmıydı aranızda.Allahtan şehitlerimize rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.Allahım tüm askerlerimizi korusun inşallah.

kötü düşünüp kötüyü çağırma derler ama işte :/ gerçi genelde hep aynı yerde oluyor bu kötülükler .. Ama insanın nerede ne ile karşılacığı hiç belli olmuyor

haklısın canım sadece bol bol dua et bne hergece aklım ageldikce dua ediyorum askerimi koru die canım

şehir dışındayım ve çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin. Artık kkimsenin canı yanmasın. İçimiz yandı.bir sure yokum. Kendınıze ıyı bakon.

24 can ımızı kaybettik Allah tan şehitlerimize rahmet diliyorum rabbim yakınlarına sabır versin dayanma gücü versin hepimizin başı sağolsun

demekki dün doğru doğru görmüşüm tuğçe online olmanı :)) nasılsın tuğçe nasıl gidio gerçi bu haberler hepimizin içini yakıyo

Ben asker kiziyim! Sevgilim askerde! Erkek kardesim var o da askere gidecek! Yasamak oyle zor ki artik.. Allahim tum sehitlerimize rahmet versin.

askerimin sesi çıkmıyordu konuştukta çok mutsuzdu bişey demdi ama bu yüzden oldugu belliydi bende sormadım hiç oda söylemedi

neler hissediyorlardır şimdi kimbilir sevgilim sanrtalde bi nebze daha rahat ama onların oldugu yerde dağlık ve nöbete kalıyorlar -1 i görmüşler bikaç gündür

neler hissediyorlardır şimdi kimbilir sevgilim sanrtalde bi nebze daha rahat ama onların oldugu yerde dağlık ve nöbete kalıyorlar -1 i görmüşler bikaç gündür

kesin aynı yerde askerler galiba bende sessini aradım benimki duymuş haberleri duydunmu dedi şimdide nöbete gidomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…