341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

canım bende aceleden yanlış yazmışım benimki aradı benmkiyle senin asker aynı yerde galiba benmki hep nöbet tutuo ve ankara cok soğuk gecen hafta ankaradaydım

Geçen bi arkadaşın sevgilisi hakkariye çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam allah ona da sabır versin :85::85:

benim erkek arkadaşımda askerde şafak 33 zaman azaldıkça daha yavaş geçiyor zaman bide şehit kardeşlerimizin haberini alınca dahada zorlaşıyor.. Hayırlısıyla bütün askerlerimiz sağ sağlim gitsin gelsinler.. Çok zor bişey özellikle evli bayanlar için graceful arkadaşımız tanımıyorum ama senin için daha zordur...

canım bende evliyim evet çok zor graceful arkadaşımızın bebegide var onun için dahada zordur hayırlısıyla inşallah askerlerimize kavuşuruz

kızlar mahvoldum kahroldum üzüntümden ölüyorum kalbim sanki yandı kavruldu..aah ah 24 kişi can verirken, daha da dün akşam dağlıca komutanını izliyordum.sanki artık olmazmış böyle şeyler gibi geliyordu.dün 5 polisin şehadetini duydum onun acısı geçmeden ,24 can bir anda nasıl uçtu yaktı acısı resmen içimi.

80 yaşındaki annesi ölünce metanetini koruyamayan, 20 yaşındaki evladı ölen anneden metanet bekliyor. Annesi ölene öksüz, babası ölene yetim, eşi ölene dul derler ama evladı ölene bir isim yok, çünkü bu isim verilemeyecek kadar kötüdür.......

kızlar içim acıyor ... çok kötü oldum çok... bunlar bizim kardeşimiz de eşimiz de dostumuz da olabilir...

Allahım sen sabır ver...

ya birisi yazmış askerini doğuya göndericeklermiş nişancılardan seçmişler benimkide topçu ve füze okulnda olmasın böyle bişey sakınn

Uyumaya korkuyorum. Allahim sen ulkemize askerlerimize bizlere yardim et..
Bugunun tek guzel olayi safagimiz 89.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…