sevgilim aradı şuan bizden kimseyi göndermeyecekler kısa dönemlere dokunmuyolar dedi çok rahatlardımm
benim erkek arkadasım da denizci o yuzden daha rahattım gondermezler diye, dun gece sordum gonderme yok burdan dedi karacılar gider giderse dedi ben de rahatladım, ama allah sabır versin milletimize sehitler hepimizinn..
sevgilim aradı şuan bizden kimseyi göndermeyecekler kısa dönemlere dokunmuyolar dedi çok rahatlardımm
canım nereye gönderiyolarmış anlamadım
kızlar harekat başladı ırakta 10 bin asker gönderilmiş .. Ben bugün konuşamadım eşimle merak ediyorum
canım ciidimisin benim eşimde dünden beri aramadıbizimkileride gnderirlermi
öyle bir durum olsa arayıp haber verirlerdi canım öyle olur mu?
200 kişi saldırmışlar 21 ne ki?tamam biyolojik olarak insanlar ama bu dünyada onlarla aynı yerde olmaktan rahatsızım hepsi ölürler inş
dimi haber verirdi aramasını beklcem artık
canım bunu bende okudum ama şöylede bir durum var şimdi isimlerini verdiler ismi listede olmayan birinin yakını çıkmazmı kalan 26 kişi oluyor kesin biri derdi bizim oğlumuzda ordaydı diye benim aklıma gelen en kötüsüsöylemiyorlar bikaç gün sonra yeni şehit oldular diyecekler :/ illaki çıkar yoksa
böyle bişi olamaz demiyorum herşey beklenir o kansızlardan amaaa.... ne diyeceğini bilemiyor insanarkadaşlar orada olan bi polis abimizde bize aynı bilgiyi akşam saatlerinde "46 şehit var yaralılar ise çok daha fazla burası mahşer yeri" diyerek verdi. ve çatışma olsada çoğu resmen boğazları kesilerek katledilmiş. gencecik fidanlar . içim kan ağlıyor resmen. ağlayarak yazıyorum ama ne faydası varki. artık kimse bana kürtler kadeşimizdir demesin reddettim hepsini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?