341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

sevgilim aradı şuan bizden kimseyi göndermeyecekler kısa dönemlere dokunmuyolar dedi çok rahatlardımm

benim erkek arkadasım da denizci o yuzden daha rahattım gondermezler diye, dun gece sordum gonderme yok burdan dedi karacılar gider giderse dedi ben de rahatladım, ama allah sabır versin milletimize sehitler hepimizinn..

benim erkek arkadasım da denizci o yuzden daha rahattım gondermezler diye, dun gece sordum gonderme yok burdan dedi karacılar gider giderse dedi ben de rahatladım, ama allah sabır versin milletimize sehitler hepimizinn..

tabi herkese sabır versin askeri doğuya gidecek olanlarada tabi yine durmuyorlarmış bende sordum ama ansıl sorduğumu bana sor bide geçsin şafak artıkk

sevgilim aradı şuan bizden kimseyi göndermeyecekler kısa dönemlere dokunmuyolar dedi çok rahatlardımm

Kızlar harekat başladı ırakta 10 bin asker gönderilmiş .. Ben bugün konuşamadım eşimle merak ediyOrum

200 kişi saldırmışlar 21 ne ki?tamam biyolojik olarak insanlar ama bu dünyada onlarla aynı yerde olmaktan rahatsızım hepsi ölürler inş

keşke... keşke hepsi ölse dediğin gibi temizlense bitse şu bela ama olmuyor bitmiyor ne yazıkki. arkalarında güçlü bizim bölünmemizi isteyen devletler oldukça da bitmezmiş gibime geliyor. allah hiç birinin kötü emellerine ulaşmasına izin vermesin ölülerinin arkasından 1 damla göz yaşı döken insan yok köpek leşi gibi öldükleri yerde kalıyorlar. onlar önce kendilerine değer vermiyor böle şuursuz k.nı bozuk insanlardan rabbim hepimizi korusun.belki nişanlım rahat onlardan cook uzakta amaaa ben hiç rahat değilim gözlerim hiç kurumadı ağlıyorum hep. yazıkkk ya yeter bitsin artık. BU KADAR DEMOKRASİ FAZLA!!!

KIZLAR BAŞKA Bİ TOPİKTE OKUDUM BUNU... :26::26:

kızlar ınternette su yazı dolasıyor umarım ınsallah dogru bır haber degıldır(((((((
Herkese uLastirin Lutfen: "Sehit sayisi 52'dir. yaralı 60 dan fazla askerimiz canımız var...Üzulerek soyluyorum medya kuruluslari olarak bunu sakliyoruz, saklamak zorunda kaliyoruz!oradaki askerlerden gelen haberlerdir. hicbir medya kurulusunda yazilmayacaktir,bilginize. Uyanin uyandirin...................YUKARIDA Kİ NOTU BİR MEDYACI ARKADAŞ YAZDI VE AÇIKLAYAMACAĞIM KAYNAKLARDAN ALDIĞIM HABERLERLERE GÖRE MAALESEF ALLAH KAHRETSİNKİ DOĞRU.(((((...BİLGİLERİNİZE.. ALLAH BELANIZI VERSİN CİĞERLERİNİZ YANSIN İNŞALLAH..

canım bunu bende okudum ama şöylede bir durum var şimdi isimlerini verdiler ismi listede olmayan birinin yakını çıkmazmı kalan 26 kişi oluyor kesin biri derdi bizim oğlumuzda ordaydı diye benim aklıma gelen en kötüsü söylemiyorlar bikaç gün sonra yeni şehit oldular diyecekler :/ illaki çıkar yoksa

ŞEHİT polis memuru Bülent Emen'in, Facebook'ta paylaştığı "Allah düşmanın bile şereflisini versin" başlıklı yazı şöyle:"Vergi vermezsin, yardım alırsın. Fatura ödemezsin, bizden keserler. Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin. Hastayım dersin, doktoru şehit edersin. Yolumuz yok dersin, mühendisi şehit edersin. Asfaltı kazar mayınla patlatırsın. Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin. Fakirim dersin ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın. Fakirim dersin, aşiret düğününde görgüsüzlüğün dibine vurursun. Sıkıntın varsa, gel uzlaşalım, kardeşçe yaşayalım dersin, olmaz bu topraklar bizim diye iddia edersin. Biz bu toprakları kanla aldık, kanla veririz deriz, savaşalım deriz, pis faşist dersin. Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın. Bıktık artık kardeş ayaklarından, Allah düşmanın bile şereflisini versin...

inşallah çıkmaz canım inşallah yanlış bi bilgidir. bu son olsun.

böyle bişi olamaz demiyorum herşey beklenir o kansızlardan amaaa.... ne diyeceğini bilemiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…