zaman çabuk geçsin gelsin askerlerimiz dursun kanlar
senin askerin bgn aradımı ya benmki aramadı hala:ı(
aradı canım konuştuk şuanda rahat benimki ama eğitime girmiyorlardı sanrtalde diye eğitim yapmışlar bugün full
benim eşimden hala ses yok....
şehitlerden biri ölmeden önce annesini aramış "anne kalbim ağrıyor öp de geçsin" demiş belliki sevdiğiyle arası kötüydü allahım düşünemiyorum şimdi o kızın yaşadığı acıyı. sen askerlerimizi koru ya Rab.
Bugun askerim komutanindan izin alarak arayabildi beni, biz telefonda konusurken arkadaslari egitimdeydi ve sesleri geliyordu 'sehidim yerinde rahat uyu' diye bagiriyorlardi, kosmak bile yasakti, havacisiniz siz diyorlardi simdi surekli egitimdelermis. Allahim hepsine yardim etsin. Cok sinirlerim bozuk cok..
Safagimizi da attirayim, an itibariyle safak 88.. Su gibi gecsin insallah..
Bize bu aciyi yasatanlarin obur dunyada yeri yok! Ama insan burda da cezalarini bulmalarini istiyo.. Allahim tum ulkemize yardim etsin, bizler guclu olmaya calismaliyiz kizlar, askerlerimizin en cok simdi morale ihtiyaci var
evet öyle dün konuştuk canı cok sıkkındı benim sesimide kötü duyunca bak ben burda daha kötü oluyorum sıkma canını dedi çok zor konuştum yutkuna yutkuna sıkıntıdan boğazı inmiş askerimin
canım nerde askerin..gerçi her nerde olursa olsun tüm askerler baskı altında hissediyodur kendini...bizler bir nebzede olsa tebessüm ettirebiliyosak ne mutlu bize...
kırklareli-babaeski canım öyle olaylardan uzak olsada onların hissettikleri bizden çok farklı nasıl diiyim meslektası silah arkadası nede olsa üzüntüsü acısı can sıkıntısı daha farklı onların zaten hep moral vermeye elimden geldiğince telefonda iyi gibi görünmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?