341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

aaz önce haberlerde duydum bunu söylemekten iğreniyorum nefret ediyorum arkadaşlar bi can daha... o bölgede arazi taraması yaparken bi can bi ana kuzusu ş.e.refsizlerin yerleştirdiği mayına basmış offffff içim acıo

şehitlerden biri ölmeden önce annesini aramış "anne kalbim ağrıyor öp de geçsin" demiş belliki sevdiğiyle arası kötüydü allahım düşünemiyorum şimdi o kızın yaşadığı acıyı. sen askerlerimizi koru ya Rab.

Offf Allahımmm.....

ben şimdilik çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın allaha emanet olun yaralı askerlerimiz için dua edin. hoşça kalın

Bugun askerim komutanindan izin alarak arayabildi beni, biz telefonda konusurken arkadaslari egitimdeydi ve sesleri geliyordu 'sehidim yerinde rahat uyu' diye bagiriyorlardi, kosmak bile yasakti, havacisiniz siz diyorlardi simdi surekli egitimdelermis. Allahim hepsine yardim etsin. Cok sinirlerim bozuk cok..

sözün bittiği an...

Safagimizi da attirayim, an itibariyle safak 88.. Su gibi gecsin insallah..

amin canım inşallah..ama inan ne şafak heyecanı kaldı ne de başka bişey.karmaşık duygular içerisindeyim.içim yanıyor aldığım nefes yetmiyor sanki.Rabbim geride kalan tüm askerlerimizikorusun inş..onlara kalkan eller TAŞ kesilsin inşallah TAŞŞŞŞŞŞ.... onlara fırsat verme Ya Rabbi..

askerimle benim saymamıza göre şafağımız 87 bu arada. 2 gün önce olsa şunu yazarken 32 dişim görünürdü gülemiyorum içim acıyo kızlar...

Bize bu aciyi yasatanlarin obur dunyada yeri yok! Ama insan burda da cezalarini bulmalarini istiyo.. Allahim tum ulkemize yardim etsin, bizler guclu olmaya calismaliyiz kizlar, askerlerimizin en cok simdi morale ihtiyaci var

Bize bu aciyi yasatanlarin obur dunyada yeri yok! Ama insan burda da cezalarini bulmalarini istiyo.. Allahim tum ulkemize yardim etsin, bizler guclu olmaya calismaliyiz kizlar, askerlerimizin en cok simdi morale ihtiyaci var

evet öyle dün konuştuk canı cok sıkkındı benim sesimide kötü duyunca bak ben burda daha kötü oluyorum sıkma canını dedi çok zor konuştum yutkuna yutkuna sıkıntıdan boğazı inmiş askerimin

Son düzenleme:

canım nerde askerin..gerçi her nerde olursa olsun tüm askerler baskı altında hissediyodur kendini...bizler bir nebzede olsa tebessüm ettirebiliyosak ne mutlu bize...

canım nerde askerin..gerçi her nerde olursa olsun tüm askerler baskı altında hissediyodur kendini...bizler bir nebzede olsa tebessüm ettirebiliyosak ne mutlu bize...

kırklareli-babaeski canım öyle olaylardan uzak olsada onların hissettikleri bizden çok farklı nasıl diiyim meslektası silah arkadası nede olsa üzüntüsü acısı can sıkıntısı daha farklı onların zaten hep moral vermeye elimden geldiğince telefonda iyi gibi görünmeye çalışıyorum

evet benim nişanlımda adıyamanda çok şükür şimdilik bir sıkıntı görülmüyor ama onların psikolojisini anlayamayız. Allah ım onlara yardım etsin inşallah. beynim durdu gerçekten iki kelimeyi bir araya getirmekte zorlanıyorum artık. en iyisi çıkayım ben herkese iyi geceler.....birbirimize destek olmaya devam......askerlerimizede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…