evet benim nişanlımda adıyamanda çok şükür şimdilik bir sıkıntı görülmüyor ama onların psikolojisini anlayamayız. Allah ım onlara yardım etsin inşallah. beynim durdu gerçekten iki kelimeyi bir araya getirmekte zorlanıyorum artık. en iyisi çıkayım ben herkese iyi geceler.....birbirimize destek olmaya devam......askerlerimizede.
Bugun askerim komutanindan izin alarak arayabildi beni, biz telefonda konusurken arkadaslari egitimdeydi ve sesleri geliyordu 'sehidim yerinde rahat uyu' diye bagiriyorlardi, kosmak bile yasakti, havacisiniz siz diyorlardi simdi surekli egitimdelermis. Allahim hepsine yardim etsin. Cok sinirlerim bozuk cok..
dediğin gibi su gibi geçsin inşallah canım..benim canımda füze okulunda eğitim yapıyorlarmış hep ki eğitim yapıyorlardı çok fazla ..umarım korktugumuz şeyler olmaz
biraz daha çabuk geçse zaman.. Ilk günler tam bir felaketti neyseki alıştık yavaştann ama yinede zor ne densede insan kendini güçsüz hissediyor,bian önce kavuşalımmmm hepimizz
haftaya cuma 81 e düşüp plakalara başlıyoruzzzz
11.haftaya giricez peki kaç hafta kaldı hep karşıtıryorum kalan haftayı mesela p.tesini sayarsak başlangıç olarak kaç kalıyor
Ben buraya uğramayalı ne kadar çok oldu yaa.. Ben yokken yeni arkadaşlar da gelmiş sanırım. 87 günümüz kaldı baya azaldı artık günler. İnşallah bu kalan günler de bi an önce geçer. Artık özlem baya artmaya başladı. Eğer bi terslik çıkmazsa önümüzdeki haftasonu askerimin yanına gitmeyi düşünüyorum çok özledimmmm
aynen pembeli ya eskisi gibi tadı tuzu kalmadı kimseler yok artık hep yeniler geldibende arada sırada uğruyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?