341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

haklısın canım tadı kalmadı resmen eskiden sadece üzülüyoduk ağlıyoduk şimdi hem üzülüp ağlıyoruz hem endişe edip korkuyoruz allah hepsini korusun iyi geceler canım sana allah rahatlık versin?!!

dediğin gibi su gibi geçsin inşallah canım..benim canımda füze okulunda eğitim yapıyorlarmış hep ki eğitim yapıyorlardı çok fazla ..umarım korktugumuz şeyler olmaz

biraz daha çabuk geçse zaman.. ilk günler tam bir felaketti neyseki alıştık yavaştann ama yinede zor ne densede insan kendini güçsüz hissediyor,bian önce kavuşalımmmm hepimizz

haftaya cuma 81 e düşüp plakalara başlıyoruzzzz

Hafta olarak şafağımız da şöylee; bugün itibariyle 10 hafta doldu kızlarr.
Yarından itibaren 11.hafta başlıyor.
Çabucak geçsin zamannn..

Plakalara gelince hem plaka hem hafta takip edicemm.Bakalım inş. hepimiz için daha kolay geçerr...

11.haftaya giricez peki kaç hafta kaldı hep karşıtıryorum kalan haftayı mesela p.tesini sayarsak başlangıç olarak kaç kalıyor

11.haftaya giricez peki kaç hafta kaldı hep karşıtıryorum kalan haftayı mesela p.tesini sayarsak başlangıç olarak kaç kalıyor

Toplamda 22 haftaydı.
Bugün 10 hafta bitmiş oluyor.
Yarından itibaren (Daha kolay sayarım dersen Pazartesiden itibaren de sayabilirsin,1-2 gün farketmez ) 11.hafta içinde olucaz.
Önümüzdeki Cuma günü 11 hafta dolmuş olacak.Yani tam olarak şafağın yarısı bitmiş olucak.(Ben 1-2 gün az yada fazla olsa bile onları saymıyorum)

merhaba kızlar umarım iyisinizdir.yoğunluğumdan dolayı foruma pek giremiyorum ve haftaya daha da kötü olacak sanırım sizde farkındasınızdır,çok çok çokkk kızıyorum sürekli medyada noluyo ne bitiyo asker nerde nereye saldıracak an be an söylüyorlar.e yahu nasıl iş anlamadım?! kimsenin can güvenliğinin tehlikede olmadığı davalarda 'soruşturmanın selameti açısından' bilgi verilmezken-ki doğrudur bişey diyemem-terör örgütüne resmen istihbarat veriyoruz.tövbe tövbe hiç uğraşmıyolardır askeri aramak için.ben bile biliyorum.bide okulda bugun aslında 87 kişi öldü ama 24 demişler gibi bi konuşma geçti.hatta bi arkadaş savaş durumu yoksa 50den fazla şehit var demek yasakmış dedi.haftaya bi 20 daha duyarız diyenler oldu.çok canımız sıkıldı.ben vakıf üniversitesinde okuyorum.bildiğin zengin çocukları bu konuda kafa yoruyorlar yani.hepimiz çok üzüldük hatta asistanlarla bile konuştuk bi süre derse başlayamadık.ben zaten hüngür hüngür ağlıyorum haberleri izlerken.Allah savaşan herkesi korusun demekten,ölenlere yasin okumaktan yapacak başka hiç birşeyimiz yok.çok üzülüyorum
hatta bugun askerimle de konuştuk öyle şeyler bizde duyuyoruz şehit haberi gelince uyku uyuyamıyoruz dedi.onların yerinde de olmak istemezdim resmen batıya neden gittim diye üzülüyorlar.keşke kimse ölmese anneler ağlamasa çocuklar babasız kalmasa.böyle tuhaf oldum işte ben,belkide akşam komutanı izleyip yatıp sabah haberi görmemdendir.bugunde baya rüya gördüm iyi uyudum demişken 24 kişinin şehadetini duymak çok ağır geldi

Kizlar morallerimizi yuksek tutmali askerlerimize her zamankinden daha cok destek olmaliyiz, safagimiz 87

Ben buraya uğramayalı ne kadar çok oldu yaa.. Ben yokken yeni arkadaşlar da gelmiş sanırım. 87 günümüz kaldı baya azaldı artık günler. İnşallah bu kalan günler de bi an önce geçer. Artık özlem baya artmaya başladı. Eğer bi terslik çıkmazsa önümüzdeki haftasonu askerimin yanına gitmeyi düşünüyorum çok özledimmmm

aynen pembeli ya eskisi gibi tadı tuzu kalmadı kimseler yok artık hep yeniler geldi bende arada sırada uğruyorum...

bende okul yüzünden uğrayamıyorum pek.bugun çok üzgünüm kızlar bugun aşkımla rüyamızın başlangıç yıldönümü.ayrı ayrı çok zor oluyormuşş

aynen pembeli ya eskisi gibi tadı tuzu kalmadı kimseler yok artık hep yeniler geldi bende arada sırada uğruyorum...

Evet ya eskiden her an burdaydık. Artık alıştık sanırım bu duruma biraz o yüzden çok girmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…