arkadaşlar merhabalar...ben sizi daha dün keşfettim ve hemen üye oldum...ama baktım ki geç kalmışım....çok zorlandım bu zamana kadar askerimi beklerken....derdimi paylaşabileceğim ve beni anlayabilecek fazla insan yok etrafımda..2 çok yakın arkadaşım var onlara her gün her gün dert yanıp bunaltmak istemiyorum tabi sizleri de bunaltmak istemem :)....neyse çok sevindim burayı bulduğuma geç de olsa iyi geldi burayı bulmak...
bi de geçmiş mesajlarınızı okurken şafak saydığınızı gördüm ben gelirken kullanacağı yol iznini de çıkartıp öyle sayıyorum şafağı :) 1 gün bile avutuyor insanı.... yol izniyle ilgili de şunu paylaşmak isterim
0 - 800 km arası : 1gün
800 - 1600 km arası : 2gün
1600km ve yukarı : 3gün
diye okudum bir yerde....şurdan da mesafeye bakabilirsiniz :)
MESAFEVirüs HESABI
arkadaşlar merhabalar...ben sizi daha dün keşfettim ve hemen üye oldum...ama baktım ki geç kalmışım....çok zorlandım bu zamana kadar askerimi beklerken....derdimi paylaşabileceğim ve beni anlayabilecek fazla insan yok etrafımda..2 çok yakın arkadaşım var onlara her gün her gün dert yanıp bunaltmak istemiyorum tabi sizleri de bunaltmak istemem :)....neyse çok sevindim burayı bulduğuma geç de olsa iyi geldi burayı bulmak...
bi de geçmiş mesajlarınızı okurken şafak saydığınızı gördüm ben gelirken kullanacağı yol iznini de çıkartıp öyle sayıyorum şafağı :) 1 gün bile avutuyor insanı.... yol izniyle ilgili de şunu paylaşmak isterim
0 - 800 km arası : 1gün
800 - 1600 km arası : 2gün
1600km ve yukarı : 3gün
diye okudum bir yerde....şurdan da mesafeye bakabilirsiniz :)
MESAFEVirüs HESABI
arayamadığı durumları da düşün mesela ben geçen bekledim aramasını taaa gece aradı komutan ceza verdi dedi.öyle de olabilir düşün yani.bizde ne çok kavgalar ediyoruz ama o kadarda ciddiye alınacak bişey yapmadın normal olarak kırıldın sadece o biraz fazla tepki verdi.tepkisinin fazlalığını düşünüp bir adım atacak bence.
hoşgeldin canımm... evet benim askeriminde 2 gün yol izni varmış.
biz burdayız ilk günden beri. birbirimize destek oluyoruz. bize dert anlatabilirsin. biz sıkılmayz. çünkü hepimiz aynı dertten muzdaribiz canım.
inşallah canım. bende arar diye ümid ediyorum. ama beklemek tam bi ızdırap.
sıkıntıdan regl de olamıyorum.
biz de çok sık kavga etmeyiz aslında. küsmeyiz birbirimize. akşamı bekliycez artık.
ben bitek bu topiğe yazıyorum ama askere yollayan herkes dertliistanbulda olsaydı askerim çok mutlu olacaktım.en azından görürdüm.hem evcide çıkabilirdi belki.geçen bi arkadaşını ilk defa komutan evci çıkardı hemen bizimki başladı yarın gel evleniyoruz diye bu sıkılma işinden bende kimseye bişe söylemiyorum.çünkü benide onu da anlamıyorlar.mesela gitmeden konuşmuştuk işte habersiz bi yere gitme arkadaşında kalma diye falan geçen sınavdan önce bi arkadaşta kaldık hepberaber. iboda kızdı tabi bana haber vermedin diye. bunlar başladılar işte ona ne oluyo askere gitti diye bi yere gitmeyecekmisin falan?!ama ben ona da hak veriyorum ben askere gitsem ve bu konuda söz almış olsam bende kızardım.mesela kavga sebeplerimizde çok komik canım sıkılsa bile kimseye söyleyemiyorum.direk 'nolcak amaaan sende' diye sorunuma çözüm buluyorlar.tabi bunlar başta oluyordu artık ben ve yastığım bu konuda sözlü dertleşiyoruz bide foruma yazıyorum zaten
ben bitek bu topiğe yazıyorum ama askere yollayan herkes dertliistanbulda olsaydı askerim çok mutlu olacaktım.en azından görürdüm.hem evcide çıkabilirdi belki.geçen bi arkadaşını ilk defa komutan evci çıkardı hemen bizimki başladı yarın gel evleniyoruz diye bu sıkılma işinden bende kimseye bişe söylemiyorum.çünkü benide onu da anlamıyorlar.mesela gitmeden konuşmuştuk işte habersiz bi yere gitme arkadaşında kalma diye falan geçen sınavdan önce bi arkadaşta kaldık hepberaber. iboda kızdı tabi bana haber vermedin diye. bunlar başladılar işte ona ne oluyo askere gitti diye bi yere gitmeyecekmisin falan?!ama ben ona da hak veriyorum ben askere gitsem ve bu konuda söz almış olsam bende kızardım.mesela kavga sebeplerimizde çok komik canım sıkılsa bile kimseye söyleyemiyorum.direk 'nolcak amaaan sende' diye sorunuma çözüm buluyorlar.tabi bunlar başta oluyordu artık ben ve yastığım bu konuda sözlü dertleşiyoruz bide foruma yazıyorum zaten
bence de çekenin halinden çeken anlar...benim askerim ortak arkadaşlarımızla bile dışarı çıkmama izin vermiyor benim de gidesim gelmio zaten....normalde o kadar sıkan biri değildir ama askerde olunca aklı kalıo burda...ben de listeler yapıorum o gelince nerelere gidicez neler yapıcaz diye herşeyi ona saklıyorum...arkadaşlar da alınıo tabi ama askerim gelince alırız herkesin gönlünü
aynen benimde gidesim gelmiyor.aslında o git kafanı dağıt birşeyler yap falan diyor ama canım istemiyor.normalinde bizimkide hiç sıkmazdı zaten çoğu vaktimizi beraber geçirirdik.onunla gittiğimiz yerlere gidince de ağlayasım geliyor.sinirlermde iyice yıprandı kendimi kontrol edemiyorum artık.
o çok fena zaten...heryerde o var...nereye baksam gözlerim doluyor..ben hastanede çalışıyorum..çok sık gelirdi yanıma...ya öğle yemeğine ya akşam çıkışıma gelir sürpriz yapardı bana hep şimdi hergün biyerlerden çıkıp yine sürpriz yapacakmış gibi gelio bakıyorum yok başlıyorum ağlamaya...artık çok kötü olmaya başlamıştım pazar günü yanına gittim onu görmek çok iyi geldi...geri dönüş berbattı tabiiki..bi de sarıldı bana beni de götürsene aşkım dedi içim parçalandı ama belli etmemek için zor tuttum kendimi sonra yol boyunca ağladım
Slm kızlar nasılsınız
Bana da aynı şekilde beni götür fln dedi.zaten yola çıkmadan başladım ben ağlamaya.onunda gözleri doldu.hatta msnde bile konuşurken gözlerimiz doluyor.zaten hiç bişey önemli değil özlemekten yoruluyorum diyor.yolda bende çok ağladım ama yine gidicem inş bayramdan sonra.
iyiyiz diyelim iyi olalım dimi tugcecan?:) ben şu anda kötüyüm derse gidiyorum çünkü.hayat çok acı:):)
iyiyiz diyelim iyi olalım dimi tugcecan?:) ben şu anda kötüyüm derse gidiyorum çünkü.hayat çok acı:):)
Slm kızlar nasılsınız
senin askerin nerde canım?....aynen özlemekten yoruluo gerçekten insan öyle güçsüz hissediyorum ki kendimi... ama bazen de bi şevkle doluyorum olsun diyorum sonunda bana gelecek, kavuşacağız ya bir ömür bile beklerim diyorum sonra bi çöküş bi dakika daha dayanacak gücüm kalmadı deliricem galiba diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?