341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

hoşgeldin.evet keşke daha erken gelseydin,buraya yazarak ağladığım çok oldu benimde ilk başta hatta daha ağlamayı yeni bıraktım diyebilirim şafak sayma işini tugcecan yapıyor ben arada sırada uğrayabiliyorum foruma ama eskilerden sayılırım askerin nerde senin?

hoşgeldin canımm... evet benim askeriminde 2 gün yol izni varmış.
biz burdayız ilk günden beri. birbirimize destek oluyoruz. bize dert anlatabilirsin. biz sıkılmayz. çünkü hepimiz aynı dertten muzdaribiz canım.

inşallah canım. bende arar diye ümid ediyorum. ama beklemek tam bi ızdırap.
sıkıntıdan regl de olamıyorum.
biz de çok sık kavga etmeyiz aslında. küsmeyiz birbirimize. akşamı bekliycez artık.

ben bitek bu topiğe yazıyorum ama askere yollayan herkes dertli istanbulda olsaydı askerim çok mutlu olacaktım.en azından görürdüm.hem evcide çıkabilirdi belki.geçen bi arkadaşını ilk defa komutan evci çıkardı hemen bizimki başladı yarın gel evleniyoruz diye bu sıkılma işinden bende kimseye bişe söylemiyorum.çünkü benide onu da anlamıyorlar.mesela gitmeden konuşmuştuk işte habersiz bi yere gitme arkadaşında kalma diye falan geçen sınavdan önce bi arkadaşta kaldık hepberaber. iboda kızdı tabi bana haber vermedin diye. bunlar başladılar işte ona ne oluyo askere gitti diye bi yere gitmeyecekmisin falan?!ama ben ona da hak veriyorum ben askere gitsem ve bu konuda söz almış olsam bende kızardım.mesela kavga sebeplerimizde çok komik canım sıkılsa bile kimseye söyleyemiyorum.direk 'nolcak amaaan sende' diye sorunuma çözüm buluyorlar.tabi bunlar başta oluyordu artık ben ve yastığım bu konuda sözlü dertleşiyoruz bide foruma yazıyorum zaten

ayyy gerçekten çok mutlu oldum burda olduğuma :)....askerim yakında çok şükür tekirdağ-çorlu da...ama pek arayamıyor maalesef..yazıcı yaptılar...işi başından aşkın geçtiğimiz pazar yanına gittim dayanamadım hasrete...8 kilo vermiş şoka girdim görünce belli etmemeye çalıştım üzüldüğümü...yakın diye çok sevinmiştim ama böyle olunca da zor...nankörlük etmek istemiyorum askeri uzakta olanlar var sonuçta...

inşallah canım. bende arar diye ümid ediyorum. ama beklemek tam bi ızdırap.
sıkıntıdan regl de olamıyorum.
biz de çok sık kavga etmeyiz aslında. küsmeyiz birbirimize. akşamı bekliycez artık.

bende olamamıştım aynen.ama kekik içince günde 3 öğün çok güzelce oldum hemde baya ağrısız geçti inanamadım.gecikirse eğer reglim ızdırabı o derece katlanıyor benim.

aynen öyle canım...geçer zaten kısa dönem yapıo ne var diyorlar sürekli sinir oluyorum...geçmio arkadaşım işte... bi de çalıştığım insanlar ne bu sevgilin askerde diye hiçbiyere gitmez oldun hiçbişeye katılmıosun deyip duruolar...o yokken iş-ev arası gidip gelmek bile üzüyorken beni nasıl gezip eğlenebilirim ki di mi ama

kızmıştır tabi canım. benimkide istemezdi arkadaşlarımla kalmama falan.
bende çıkmıyorum zaten kimseyle dışarı.
bende kimseye anlatmıyorum. bir tek burda yazıyorum. yada annemle paylaşıyorum.
çekenin halinden çeken anlar.

bence de çekenin halinden çeken anlar...benim askerim ortak arkadaşlarımızla bile dışarı çıkmama izin vermiyor benim de gidesim gelmio zaten....normalde o kadar sıkan biri değildir ama askerde olunca aklı kalıo burda...ben de listeler yapıorum o gelince nerelere gidicez neler yapıcaz diye herşeyi ona saklıyorum...arkadaşlar da alınıo tabi ama askerim gelince alırız herkesin gönlünü

aynen benimde gidesim gelmiyor.aslında o git kafanı dağıt birşeyler yap falan diyor ama canım istemiyor.normalinde bizimkide hiç sıkmazdı zaten çoğu vaktimizi beraber geçirirdik.onunla gittiğimiz yerlere gidince de ağlayasım geliyor.sinirlermde iyice yıprandı kendimi kontrol edemiyorum artık.

o çok fena zaten...heryerde o var...nereye baksam gözlerim doluyor..ben hastanede çalışıyorum..çok sık gelirdi yanıma...ya öğle yemeğine ya akşam çıkışıma gelir sürpriz yapardı bana hep şimdi hergün biyerlerden çıkıp yine sürpriz yapacakmış gibi gelio bakıyorum yok başlıyorum ağlamaya...artık çok kötü olmaya başlamıştım pazar günü yanına gittim onu görmek çok iyi geldi...geri dönüş berbattı tabiiki..bi de sarıldı bana beni de götürsene aşkım dedi içim parçalandı ama belli etmemek için zor tuttum kendimi sonra yol boyunca ağladım

Bana da aynı şekilde beni götür fln dedi.zaten yola çıkmadan başladım ben ağlamaya.onunda gözleri doldu.hatta msnde bile konuşurken gözlerimiz doluyor.zaten hiç bişey önemli değil özlemekten yoruluyorum diyor.yolda bende çok ağladım ama yine gidicem inş bayramdan sonra.

senin askerin nerde canım?....aynen özlemekten yoruluo gerçekten insan öyle güçsüz hissediyorum ki kendimi... ama bazen de bi şevkle doluyorum olsun diyorum sonunda bana gelecek, kavuşacağız ya bir ömür bile beklerim diyorum sonra bi çöküş bi dakika daha dayanacak gücüm kalmadı deliricem galiba diyorum...

benimkinin gözü falan dolmadı.
belkide ailesi yanında olduğu içindir.
beni götür demedi. yada ne biliyim işte.
çok özlediğini söyledi falan filan. ayrılırken sarıldık işte.
offf her geçen saat dahada karamsarlaşıyorum.

iyiyiz diyelim iyi olalım dimi tugcecan?:) ben şu anda kötüyüm derse gidiyorum çünkü.hayat çok acı:):)

Ben hiç iyi değilimmmmmmmmmmm.
İYİ DERSLER CANIMM.
Ders çıkışı burda olucamm görüşürüzz.
zaten başka yapçak bişeyim de yokkk.

bende delirmek üzareyim.
lanet olası telefon bi türlü çalmıyoo.
sorunlar içinde kaldımm burdaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…