341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

tam hikayeyi henüz yakalayamadım canım...ama içini karatma...ben de bundan önce annesi ve babasıyla birlikte gittim yanına doğru düzgün konuşamadık bile..sarılmak falan zaten yok hatta keşke gitmeseydim bile dedim içimden çünkü sevgilim karşımda oturuyor ama sadece birbirimize kısa süreli bakışlar atabiliyoruz o kadardı...bu sefer kuzeni, kuzenin kız arkadaşı ve bi başka arkadaşla gittik...doya doya sarılabildik hatta anneleriyle gittiğimde o da aynı şeyi düşünmüş...
benim bi arkadaşım da asker beklerken 15 ayda 10 kere falan ayrıldılar...ama 2hafta önce düğünlerine gittim...böyle şeyler çok oluo askerlik döneminde...bide annesinden etkilenmeye daha bi yatkındır orda bence... annelerde bayılırlar bak oğlum benim sözümden çıkmaz pozlarına zaten...

evet canım haklısın. problemler oluyor herhalde askerde herkesin.
ama ulaşamamak konuşup halledememek sadece beklemek zorunda olmak çok can sıkıcı.
içimden hiçbirşey yapmak gelmiyorrr.
ne güzel evlenmişler Allah mutlu etsin.
sabretmek zorundaym yapıcak bişeyim yok şuan.

kesinlikle haklısın...söyleyeceklerini söyleyememek, konuşamamak anlatamamak çok zor ama aynı zorluğu o da orda çekiyordur bence...ikiniz de aynı şeyi yaşıosunuz şu an o orda sen burda...ve bunlar ilişkiniz güçlendirecektir diye düşünüyorum...bak görürsün o zaman hala buralarda olursak düğün haberinizi de bunları paylaştığımız gibi paylaşırız :)

inşallah canım...
umarım dediğin gibi herşey pozitif sonuçlanır.
ve umarım o da benimle aynı şeyleri düşünüyordur.

sizler yanımda olduğunuz için şanslıyım.
şuan zaten zor ama çok daha zor olurdu.
beni anlayan insanlarla konuşmak çok güzel.
herkesi seviyorum.

inşallah canım...
umarım dediğin gibi herşey pozitif sonuçlanır.
ve umarım o da benimle aynı şeyleri düşünüyordur.

biliyorum çok zor ama içini ferah tutmaya çalış canım...sen inanır mısın bilmem ama ben çok inanırım iyi düşünürsen iyi olacağına...ama çok güçlü bi hisle iyi olacağını düşünmelisin bence buna konsantre ol....off sorunlarımız var ya beni düşünmüo die düşünmek yerine evet sorun var ama hepsini halledicez herşeyi çözücez her zmankinden güçlü olmam lazım güzel günler var önümde diye düşünmeye çalış bence...bana çok iyi gelio böyle yapmak bişeyi çok güçlü istersen gerçekten oluo...
ben askere başvurduğumuzdan sonra hep yakınımda olsun çorlu da olsun diye istedim...sonuçlar açıklandığında usta birliğini çorlu okuduğumda şoka girmiştim...hatta ondan önce ben baktım ve telefonda ona söyledim dalga geçiyorum sandı kendi istediği değil sınav sonucumu söyle duygularımla oynama demişti :)

sizler yanımda olduğunuz için şanslıyım.
şuan zaten zor ama çok daha zor olurdu.
beni anlayan insanlarla konuşmak çok güzel.
herkesi seviyorum.

bende geç de olsa burayı bulduğum için çok mutluyum....şimdi işten çıkıcam...ama eve gider gitmez yine gelirim yanınıza :) görüşürüz

temiz kalpliymişsin canım. bende hayırlısı neyse o olsun dedim. urfa merkez oldu. yerini gittim gördüm gayet güzeldi.
ben karamsarım azcık. hemen en kötüsünü düşünürüm.
belkide dediğin gibi yapmalıyım. beni arıcak ve iyi olucak aramız diye.
bunu gerçekten istiyorum. tekrar huzurlu olmak istiyorum.

bende geç de olsa burayı bulduğum için çok mutluyum....şimdi işten çıkıcam...ama eve gider gitmez yine gelirim yanınıza :) görüşürüz

aramıza katıldığın için bende memnun oldum çok canım.
gel canım bekliyooruzz. görüşürüzz...

kızlar bende 2000 yılında asker yolu bekledim tabi o dönemde askerlik 18 ay mektup yaz deyip durdu işten vakit bulamıyorum ki yazayım bi gece şeytanın baçağını kırdım mektubu yazdım ha bu gün ha yarın derken bizimki teskereyi alıp kapıya dayandı bide demezmiyim acelen neydi canım bak mektup yazdım sana 10 ay önçe gönderecektim bu hafta az daha sıkamadınmı dişini :))))) asker yolu beklemek zor diyorlar ama ben hiç zorlanmadım iyide olmuş :)))

Merhaba kızlar,şafağımız 77 oldu çok şükür

Bu arada tugcecan arkadaşımızın sıkıntısını okuyorum 2 gündür,umarım herşey hayırlısıyla tatlıya bağlanır:26:

valla seninkide farklıymış. bizim 5 ay ama biz zorlanıyoruz. bende böyle olmayı isterdim.

Merhaba kızlar,şafağımız 77 oldu çok şükür

Bu arada tugcecan arkadaşımızın sıkıntısını okuyorum 2 gündür,umarım herşey hayırlısıyla tatlıya bağlanır:26:

merhaba canımm... çok şükürr 77 oldu evet.
sağol canım ilgilendiğin için. yazıcam birazdan gelişmeleri.

Evet canlarım herkese cevap yazdıktan sonra gelişmeleri aktarıyorum;
Biraz önce sözlüm aradı. telefon çalınca içim hop etti haliyle. annem dedi bakk arıyor.
ben soğuk açtım telefonu. hala soğuksun sen dedi.
nasılsın dedi? bıraktığın gibiyim dedim.
iyi değilim dedim.
seni özledim ben dedi.
dedim dün neden aramadın?
sinirliydim, moralim çok bozuktu hemen yatıp uyudum dedi.
gündüzde denetleme hazırlıkları olduğum için çok yoğunduk dedi.
dedim ben arıcağını düşünmicektim artık.
neden aramıyım ki ben seni çok seviyorum dedi.
ikimizde birbirimizden yeni ayrıldığımız için( haftasonu ailesiyle onun yanına gitmiştim) stresliydik dedi.
dedim ben de çok sinirliydim. sen de beni eleştirince patladım dedim.
benim olduğum gibi kabul edicekmisin dedim? ediyorum zaten dedi. ben de seni ediyorum dedim.
dedim ben kötü şeyler düşündüm. yani ayrılabileceğimizi düşündüm dedim.
neden sen hep kötü şeyler düşünüyorsun dedi? hemen herşeyi yakıp yıkıyorsun dedi.
bu kadar basit mi dedi? pire için yorgan yakılır mı dedi?
dedim sen aramıcam deyince bi daha ben öyle düşündüm dedim.
sinirden öyle söyledim ben dedi.
ben sensiz yaşıyamam ki dedi. ben seninle yaşlanmayı düşünüyorum dedi.
dedim benden ayrılmayı düşünmedinmi sen hiç dedim. ne diye öyle düşüniyim aklıma bile getirmem dedi.
Çok şükür arkadaşlarr...o kadar sıkılmıştım kii... içim rahatladı.
dedim annene bişey söylemeseydin. yok söylemedim hiçbişey konuşmadık zaten dedi.
Yanımda olan destek olan herkese çok teşekkür ederim.
o da dedi ben askerde olmasam hemen senin gönlünü almak için herşeyi yapardım ama burda olmuyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…