341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

aynısı tıpkısı benimki işte.demekki napıyoruz tugcecan hemen kafamızda bitirmiyoruz.bizimkide benim öyle dediğime ne bakıyosun sen ben sensiz olabilirmiyim demişti.aynısınıı seninkide söylemiş.seni arayacağından emindim şimdi çok mutluyummm(bakın dediğim çıktı:)
dersimde çok kısa sürdü ama raporumu verdim şimdi yeni 2 tanesine başlıcam.ömrüm çürüdü resmen

Son düzenleme:

yaşasıııın :)...yeni gelebildim eve benim evle iş arası 1buçuk saat sürüo da ne yazıkki...bu haberi görünce çok sevindim....ben de demiştim içini karatma diye bak işte...senin bu karamsarlığına çözüm bulmak lazım tatlım :)

Son düzenleme:
herkesin askeri akşamları arayabiliyor sanırım...benim askerim de sabahın kör saatinde arıyor :)....ben hastanede çalıştığım ve uzakta oturduğum için hergün 5te kalkıyorum...o da 5buçukta kalkıyor...sabah konuşuyoruz bizde...

Mervecim haklisin. Ben karamsarim biraz.
Hemen en kotusunu dusunurum.
Yapmamam lazim.
Destegin icin cok sagol canim.
Bende sevindim. Ustumden buyuk bir yuk kalkti.
Sanada kolay gelsin canim. İcin disin rapor oldu valla.

Valla yaa regl oncesi cok karamsar oluyorum.
Zaten kavgalarimiz hep bu gunlerde oluyor.
Sukur halloldu. Sagoll canimm.

Valla yaa regl oncesi cok karamsar oluyorum.
Zaten kavgalarimiz hep bu gunlerde oluyor.
Sukur halloldu. Sagoll canimm.

o zaman sen karamsarlık başladığı zaman haber veriyorsun biz hep beraber seni rahatlatmak için çalışmaya başlıyoruz...bence harika bi fikir

bak mesela ben şu an hüznün dibine vurdum vurucam acaip sıkıyorum kendimi oyalamaya çalışıyorum...yoksa oturup ağlıycam yine....

Tugcecim bende hergun okuyorum olanlari sonunda tatliya baglanmis cok sevindim :)
Malesef bizimde problemlerimiz hic bitmiyo, her carsi izninde tartisip bi daha aramicam seni diyerek gidiyo bilmiyorum belkide ben yaptim onu boyle o kadar asiri tepkiler veriyo ki bazen dayanamicak gibi oluyorum insallah hepimiz sorunsuz bitiririz su gunleri. Bizde dun aksam baristik cumartesi carsi izninde bagirip cagirip kusmustu, pazar gunu aramadi, delirdim resmen ben arayinca da isi var nobette sayim yapiyolar diye bahaneler soyletmis, sanirim benimki ben burda zorluk cekiyorum diyip bana iskence yapiyo artik boyle dusunuyorum. Sonra gelip ozur diliyo mektuplarinda kurutulmus cicekler falan ama carsi izinleri kabussum oldu, okuyorum sizin yazilarinizi hepiniz carsi izninde kamerada gordum falan diyosunuz biz hep kavga :) allah yardimcimiz olsun.

kızlar neden böyle oluyor bunu bi konuşalım en azından kendi tarafımızdan.ne onlar asker beklemeyi ne de biz askerlik yapmayı bilemeyiz.sonuçta kavga etmek de istemiyoruz ama oluyor.hatta ben bitirdi falan diyorum çünkü normalinde asla öyle tepkiler vermezdi.sonra beni arayıp yahu sende hemen ne düşündün diyor.napıcaz konuşalım tartışalım kavga etmeyenler varsa fikirlerini paylaşsınlar

allah nazarlardan saklasın biz askere gittiğinden beri hiç kavga etmedik...bunda benim aşırı uysal yapımın ve inadına pozitif düşünme çabamın etkisi olduğunu söyleyebilirim...
evet iki tarafında birbirini anlaması çok zor...ama ben şunu düşünüyorum...benim tepemde bir sürü adam bana emirler yağdırmıyor...sürekli emret komutanım/emredersiniz komutanım demek zorunda değilim kimseye...tanımadığım çeşit çeşit insanla aynı yerde yatmak zorunda değilim...orda o kadar çok şey için dişlerini sıkıyorlar ki sonra ya telefonda ya internette bunu en sevdiklerinden çıkarıyorlar...biz de napıyoruz katlanmaya çalışıyoruz alttan alıyoruz tamam hayatım diyoruz ama döndüklerinde hesapları tek tek görüyoruuuuz :))))

Tamam canim haber veririm.
Hayirdir sana ne oldu? Cok mu ozledin canim?

Tamam canim haber veririm.
Hayirdir sana ne oldu? Cok mu ozledin canim?

evet çok özledim ( bu sabah konuşamadık pek ordaki telefonda problem vardı sonra da aramadı bidaha ((
günler geçtikçe daha kolay olacak sanıyordum ama daha da zorlaşıyor...şimdi nerdeyse saatleri sayıcam hiç geçmiyor zaman

Demek hepimizin kavgalari oluyor canim.
Benimkinin carsi izni olmuyor hic. Bi iki kere cikmisti biZde kavga etmistik.
İdare etcez artik ama sende 1 gun boyunca delirmissindir. Bende oyle oldum bugun.

Canim bir asker gunlugu tutmaya ne dersin?
Oraya herseyi yazarsin. Seni biraz da olsa rahatlatir.
Sonra askerin donunce ona verirsin.

Ben 2 aydir yaziyorum canim. İyi oluyor. Dondugunde vericem.

işte bak burayı bulmak için geç kalmışım...daha erken bulsaydım bu fikri senden daha önce almış olurdum tatlım...olsun ben arayı kapatırım diye düşünüyorum :) olmazsa benim defterim biraz ince olur napalım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…