341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Ben 2 aydir yaziyorum canim. İyi oluyor. Dondugunde vericem.

bende mail yazıp yolluyorum mail kutusunu dolduruyorum:)sakın silme onları bak dedim silermiyim hiç dedi:) bazılarının başına sakın bu maili silme bak falan diyorum.onuda telefonda yatarken yazıyorum.elime kagıt kalem geçtiğinde kesiliyorum hiç bişe yazamıyorum böyle sistem geliştirdim:)

Yarin guzel bi defter al canim. Ben deri kilitli aldim.
Hem safak ta attiriyorum defterde. Herseyi yaziyorum onla konusuyormus gibi.
2,5 ayda senin dwfterde kalinlasir canim.

bende arayı kapatmak için nereyi bulsam yazarım artık...telefona maile kağıda..sonra hepsini hem mailinde hem elinde olucak şekilde düzenlerim...birine bişey olursa diğeri kalır...işimizi garantiye alalım :)

Kagit kalemle aran iyi degilse bu da guzel bir yontem canim.

Canım benim çok sevindim. Bak hatasını anlamış Allah mutluluğunuzu daim etsin

Yarin guzel bi defter al canim. Ben deri kilitli aldim.
Hem safak ta attiriyorum defterde. Herseyi yaziyorum onla konusuyormus gibi.
2,5 ayda senin dwfterde kalinlasir canim.

evet öyle yapıyım...üşenmem ben onu mailine de atarım gün gün...ayy düşüncesi bile mutlu etti beni...

teşekkür ederim kızlaaar :)

kızlar teşekkür ederim tekrar....ben ilk yazımı yazayım sonra da yatarım...sabah 5te koğuş kalk yapıyorum ben kendime :)...yarın görüşürüz :)

O gunluk isini bizde yapiyoruz ben zaten gunluk tutuyodum 9 yasimdan beri gecen ay askerimin yanina gitmistim o da asker hatira defteri diye bi defter almis doldurmus bende yazdiklarimi goturmustum :) insan hem mutlu oluyo hem onu anliyo hem kendini anlatiyo :) her kavgadan sonra askerim gunluge yazdn dimi yine diye soruyo :)

Sagol canimm. Aminn.
Hepimiz mutlu olalim bir omur insallah askerlerimizle.

Ahhh ahhh kendimizi yiyip bitirmeden şu askerlik bir bitse... Benim askerim dior çok zayıflamışın die... Eee napaım o yokken yiyip içesim bile gelmior... Onlar orda zor durumdalar ama bizlerinde buralarda onlardan farkı yok bir bunu anlasalar hiç bu problemler yaşanmıcak... Eminim ki bizim onları düşündüğümüz kadar onlar bizi düşünmüor. Hepimiz onlar askere gittiğinden beri hayattan soyutlanmış durumdayız... Keşke onlarda bu sayfalarda gezinsede halimizi görseler... Hepimiz burda dakikaları sayıyoruz... Onlardan haber alamayınca çılgına dönüyoruz... Valla bitsede gelseler artık...

Ne guzel canimm.
Bende bildim bileli gunluk tutarim cok iyi geliyor gercekten.

Erkekler bizden daha farkli canim. Bekleyene daha zor.
Ben gostermistim bu sayfayi. Anladi herhde birazcik. Annesinin yaninda en cok bu kiza zor dedi.
Dogru valla. En cok biz uzuluyoruz.

canım çok uzak değil 1,5 saat ama hamileleğin nasıl geçiyor o önemli?
rahat geçiyorsa, doktorun da gidebilirsin derse o zaman gidip görebilirsin canım.

canım bebekle ilgili doktorlarım iyi diyo ama bebek işi öle hiç de önceden bilinmiyor. bugün yarın karar verip biletimi alacağım inş. sağolasın..

canım esimi öle bi özlemişim ki kendimi avrasya maratonuna katılabilecek kadar iyi hissediyorum :) dediğin gibi dönüşü aklı bende olacak gerilecek, sıkılacak ... off off

canım esimi öle bi özlemişim ki kendimi avrasya maratonuna katılabilecek kadar iyi hissediyorum :) dediğin gibi dönüşü aklı bende olacak gerilecek, sıkılacak ... off off

kolay gelsin ya yalnız hamilelik nasıl gidiyor?sizin için askerlik kısalmalı yaa bebeğinin doğumunu görsün inş

Canım benim eşim de Tekirdağ Çorlu da. İnşallah aynı yerdedirler de ortak süprizler yaparız. onlar da tanışırlar.benimki ulaş hava savunma da

Kızlar erkeklerin hepsi aynı anladığım kadarıyla sizler sevgilinizden bahsediyorsunuz. Bi de beni dinleyin. Biz yeni evliyiz. eşim ben 3 aylık hamileyken askere gitti. Ailesi baska seehirde. Dedim ağustos 12 ye kadar ailesinde kalalım onlar da vedalaşsın oğullarıyla. Ramazan ayıydı ve bizimki de oruç tutuyo tabi. Kızlar yemin ediyorum imsak vaktine kadar oğullarını dizlerinin dibinden ayırmadılar. 2 hafta boyunca esim bana bi kere bile sarılmadı. bırakın sarılmayı aramızda hep 1 metre vardı.son gecemizde sahura 20 dak kala kayınvalidem hadi herkes yatsın diyerek 20 dakkacık odaya gecmemize izin verdi SAĞOLSUN. ESİM YANIMA GELDİ ben sinirden ağlıyorum. 20 dak ne demek ya ben esimle hasret mi giderem, vedaşlaşacak mmıyım. yoksa bu 6 ay içindeki planlarımızı mı konuşacağız. yoksa bebeğimi mi okşayacak ya da son kez birlikte mi olacağız. böylesi vicdansız düşüncesiz insanlar da var. ben eşimin gitmesinden cok bana yaptığı muameleye üzüldüm. o son bir hafta bebek karnımda tas kesildi. giderken yalancıktan öpmeden bi sarıldı kusura bakma dedi ve gitti. sarılıp iyice öpmed,i bile cünkü maaile bizi dikizliyolardı. ve 2 günlük acem,ibirliği dönüşünü hiç anlatmayayım kızlar da sizi üzmeyeyim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…