Ben 2 aydir yaziyorum canim. İyi oluyor. Dondugunde vericem.
işte bak burayı bulmak için geç kalmışım...daha erken bulsaydım bu fikri senden daha önce almış olurdum tatlım...olsun ben arayı kapatırım diye düşünüyorum :) olmazsa benim defterim biraz ince olur napalım...
bende mail yazıp yolluyorum mail kutusunu dolduruyorum:)sakın silme onları bak dedim silermiyim hiç dedi:) bazılarının başına sakın bu maili silme bak falan diyorum.onuda telefonda yatarken yazıyorum.elime kagıt kalem geçtiğinde kesiliyorum hiç bişe yazamıyorum böyle sistem geliştirdim:)
bende mail yazıp yolluyorum mail kutusunu dolduruyorum:)sakın silme onları bak dedim silermiyim hiç dedi:) bazılarının başına sakın bu maili silme bak falan diyorum.onuda telefonda yatarken yazıyorum.elime kagıt kalem geçtiğinde kesiliyorum hiç bişe yazamıyorum böyle sistem geliştirdim:)
Evet canlarım herkese cevap yazdıktan sonra gelişmeleri aktarıyorum;
Biraz önce sözlüm aradı. telefon çalınca içim hop etti haliyle. annem dedi bakk arıyor.
ben soğuk açtım telefonu. hala soğuksun sen dedi.
nasılsın dedi? bıraktığın gibiyim dedim.
iyi değilim dedim.
seni özledim ben dedi.
dedim dün neden aramadın?
sinirliydim, moralim çok bozuktu hemen yatıp uyudum dedi.
gündüzde denetleme hazırlıkları olduğum için çok yoğunduk dedi.
dedim ben arıcağını düşünmicektim artık.
neden aramıyım ki ben seni çok seviyorum dedi.
ikimizde birbirimizden yeni ayrıldığımız için( haftasonu ailesiyle onun yanına gitmiştim) stresliydik dedi.
dedim ben de çok sinirliydim. sen de beni eleştirince patladım dedim.
benim olduğum gibi kabul edicekmisin dedim? ediyorum zaten dedi. ben de seni ediyorum dedim.
dedim ben kötü şeyler düşündüm. yani ayrılabileceğimizi düşündüm dedim.
neden sen hep kötü şeyler düşünüyorsun dedi? hemen herşeyi yakıp yıkıyorsun dedi.
bu kadar basit mi dedi? pire için yorgan yakılır mı dedi?
dedim sen aramıcam deyince bi daha ben öyle düşündüm dedim.
sinirden öyle söyledim ben dedi.
ben sensiz yaşıyamam ki dedi. ben seninle yaşlanmayı düşünüyorum dedi.
dedim benden ayrılmayı düşünmedinmi sen hiç dedim. ne diye öyle düşüniyim aklıma bile getirmem dedi.
Çok şükür arkadaşlarr...o kadar sıkılmıştım kii... içim rahatladı.
dedim annene bişey söylemeseydin. yok söylemedim hiçbişey konuşmadık zaten dedi.
Yanımda olan destek olan herkese çok teşekkür ederim.
o da dedi ben askerde olmasam hemen senin gönlünü almak için herşeyi yapardım ama burda olmuyor dedi.
Yarin guzel bi defter al canim. Ben deri kilitli aldim.
Hem safak ta attiriyorum defterde. Herseyi yaziyorum onla konusuyormus gibi.
2,5 ayda senin dwfterde kalinlasir canim.
Canım benim çok sevindim. Bak hatasını anlamışAllah mutluluğunuzu daim etsin
evet öyle yapıyım...üşenmem ben onu mailine de atarım gün gün...ayy düşüncesi bile mutlu etti beni...
teşekkür ederim kızlaaar :)
Sagol canimm. Aminn.
Hepimiz mutlu olalim bir omur insallah askerlerimizle.
kızlar teşekkür ederim tekrar....ben ilk yazımı yazayım sonra da yatarım...sabah 5te koğuş kalk yapıyorum ben kendime :)...yarın görüşürüz :)
O gunluk isini bizde yapiyoruz ben zaten gunluk tutuyodum 9 yasimdan beri gecen ay askerimin yanina gitmistim o da asker hatira defteri diye bi defter almis doldurmus bende yazdiklarimi goturmustum :) insan hem mutlu oluyo hem onu anliyo hem kendini anlatiyo :) her kavgadan sonra askerim gunluge yazdn dimi yine diye soruyo :)
Ahhh ahhh kendimizi yiyip bitirmeden şu askerlik bir bitse... Benim askerim dior çok zayıflamışın die... Eee napaım o yokken yiyip içesim bile gelmior... Onlar orda zor durumdalar ama bizlerinde buralarda onlardan farkı yok bir bunu anlasalar hiç bu problemler yaşanmıcak... Eminim ki bizim onları düşündüğümüz kadar onlar bizi düşünmüor. Hepimiz onlar askere gittiğinden beri hayattan soyutlanmış durumdayız... Keşke onlarda bu sayfalarda gezinsede halimizi görseler... Hepimiz burda dakikaları sayıyoruz... Onlardan haber alamayınca çılgına dönüyoruz... Valla bitsede gelseler artık...
canım çok uzak değil 1,5 saat ama hamileleğin nasıl geçiyor o önemli?
rahat geçiyorsa, doktorun da gidebilirsin derse o zaman gidip görebilirsin canım.
öncelikle senin sağlığın önemli kendini yola çıkabilecek şekilde hazır hissedebiliyormusun çünkü geri dönerken eşinin aklı sende kalıcak, ama çokta güzel bir süpriz olucak hemde hasret gidermiş olucaksınız ama sen kendini daha iyi biliyorsun yola çıkmada ve geri dönmede kendine güveniyorsan gitmeyi düşün canım bence...
canım esimi öle bi özlemişim ki kendimi avrasya maratonuna katılabilecek kadar iyi hissediyorum :) dediğin gibi dönüşü aklı bende olacak gerilecek, sıkılacak ... off off
ayyy gerçekten çok mutlu oldum burda olduğuma :)....askerim yakında çok şükür tekirdağ-çorlu da...ama pek arayamıyor maalesef..yazıcı yaptılar...işi başından aşkın geçtiğimiz pazar yanına gittim dayanamadım hasrete...8 kilo vermiş şoka girdim görünce belli etmemeye çalıştım üzüldüğümü...yakın diye çok sevinmiştim ama böyle olunca da zor...nankörlük etmek istemiyorum askeri uzakta olanlar var sonuçta...
tam hikayeyi henüz yakalayamadım canım...ama içini karatma...ben de bundan önce annesi ve babasıyla birlikte gittim yanına doğru düzgün konuşamadık bile..sarılmak falan zaten yok hatta keşke gitmeseydim bile dedim içimden çünkü sevgilim karşımda oturuyor ama sadece birbirimize kısa süreli bakışlar atabiliyoruz o kadardı...bu sefer kuzeni, kuzenin kız arkadaşı ve bi başka arkadaşla gittik...doya doya sarılabildik hatta anneleriyle gittiğimde o da aynı şeyi düşünmüş...
benim bi arkadaşım da asker beklerken 15 ayda 10 kere falan ayrıldılar...ama 2hafta önce düğünlerine gittim...böyle şeyler çok oluo askerlik döneminde...bide annesinden etkilenmeye daha bi yatkındır orda bence... annelerde bayılırlar bak oğlum benim sözümden çıkmaz pozlarına zaten...
canım bebekle ilgili doktorlarım iyi diyo ama bebek işi öle hiç de önceden bilinmiyor. bugün yarın karar verip biletimi alacağım inş. sağolasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?