Kızlar erkeklerin hepsi aynı anladığım kadarıyla sizler sevgilinizden bahsediyorsunuz. Bi de beni dinleyin. Biz yeni evliyiz. eşim ben 3 aylık hamileyken askere gitti. Ailesi baska seehirde. Dedim ağustos 12 ye kadar ailesinde kalalım onlar da vedalaşsın oğullarıyla. Ramazan ayıydı ve bizimki de oruç tutuyo tabi. Kızlar yemin ediyorum imsak vaktine kadar oğullarını dizlerinin dibinden ayırmadılar. 2 hafta boyunca esim bana bi kere bile sarılmadı. bırakın sarılmayı aramızda hep 1 metre vardı.son gecemizde sahura 20 dak kala kayınvalidem hadi herkes yatsın diyerek 20 dakkacık odaya gecmemize izin verdi SAĞOLSUN. ESİM YANIMA GELDİ ben sinirden ağlıyorum. 20 dak ne demek ya ben esimle hasret mi giderem, vedaşlaşacak mmıyım. yoksa bu 6 ay içindeki planlarımızı mı konuşacağız. yoksa bebeğimi mi okşayacak ya da son kez birlikte mi olacağız. böylesi vicdansız düşüncesiz insanlar da var. ben eşimin gitmesinden cok bana yaptığı muameleye üzüldüm. o son bir hafta bebek karnımda tas kesildi. giderken yalancıktan öpmeden bi sarıldı kusura bakma dedi ve gitti. sarılıp iyice öpmed,i bile cünkü maaile bizi dikizliyolardı. ve 2 günlük acem,ibirliği dönüşünü hiç anlatmayayım kızlar da sizi üzmeyeyim bari.
Kızlar erkeklerin hepsi aynı anladığım kadarıyla sizler sevgilinizden bahsediyorsunuz. Bi de beni dinleyin. Biz yeni evliyiz. eşim ben 3 aylık hamileyken askere gitti. Ailesi baska seehirde. Dedim ağustos 12 ye kadar ailesinde kalalım onlar da vedalaşsın oğullarıyla. Ramazan ayıydı ve bizimki de oruç tutuyo tabi. Kızlar yemin ediyorum imsak vaktine kadar oğullarını dizlerinin dibinden ayırmadılar. 2 hafta boyunca esim bana bi kere bile sarılmadı. bırakın sarılmayı aramızda hep 1 metre vardı.son gecemizde sahura 20 dak kala kayınvalidem hadi herkes yatsın diyerek 20 dakkacık odaya gecmemize izin verdi SAĞOLSUN. ESİM YANIMA GELDİ ben sinirden ağlıyorum. 20 dak ne demek ya ben esimle hasret mi giderem, vedaşlaşacak mmıyım. yoksa bu 6 ay içindeki planlarımızı mı konuşacağız. yoksa bebeğimi mi okşayacak ya da son kez birlikte mi olacağız. böylesi vicdansız düşüncesiz insanlar da var. ben eşimin gitmesinden cok bana yaptığı muameleye üzüldüm. o son bir hafta bebek karnımda tas kesildi. giderken yalancıktan öpmeden bi sarıldı kusura bakma dedi ve gitti. sarılıp iyice öpmed,i bile cünkü maaile bizi dikizliyolardı. ve 2 günlük acem,ibirliği dönüşünü hiç anlatmayayım kızlar da sizi üzmeyeyim bari.
kolay gelsin ya yalnız hamilelik nasıl gidiyor?sizin için askerlik kısalmalı yaa bebeğinin doğumunu görsün inş
bebişin ve sen sağ salim gidip dönersiniz inşallah canımm. iyi yolculuklarr...
bizimkinin ailesi biz üniversiteden tanısıyoruz 4yıl boyunca oğullarının bekar evine bi kere bile gelip temizlik yapmadılar. az arayıp sorarlardı. biz o imzayı bi attık. kayınvalidem her gün en az bi kere arar sesini duyar oğlunun :) kızlar dahası da bili yo musunuz. biz onlara her gittiğimizde eşimle bana aynı odada AYRI 2 YATAK ACIYO KADIN. Bİ TÜRLÜ ANLAYAMIYORUM. ACABA Bİ MSJ MI İLETMEK İSTİYO DİYE. ESİM DE HEP ANNESİNİ SAVUNUR ZATEN DİYO SEN ART NİYETLİSİN RAHAT YATALIM DİYE ÖLE 2 YATAK ACILIYO DİYO :) BEBEĞİM KIZ OLCAK İNŞ. DAHA BABASIYLA OTURUP İSMİ NE OLCAK DİYE BİLE DÜŞÜNEMEDİK, KONUSAMADIK
hormon patlamasından ağlıyorsan ağla da bişeye üzülüp ağlama yeterki..bende regl olmadan önce herhangi bişeye ağlıyorum hemen mesela çamaşır atıcaktım makineye yumuşatıcı bitmiş.oturdum ağlıyorumkardeşim geldi abla noooldu?!?!? diye sordu.sonra aldı içine biraz su koydu şişenin,yarın alırız hadi git yat falan dedi ben hala müğhüğhühühm diye ağlıyorum of çok komikti ah hormonlaaarr
bizimkinin ailesi biz üniversiteden tanısıyoruz 4yıl boyunca oğullarının bekar evine bi kere bile gelip temizlik yapmadılar. az arayıp sorarlardı. biz o imzayı bi attık. kayınvalidem her gün en az bi kere arar sesini duyar oğlunun :) kızlar dahası da bili yo musunuz. biz onlara her gittiğimizde eşimle bana aynı odada AYRI 2 YATAK ACIYO KADIN. Bİ TÜRLÜ ANLAYAMIYORUM. ACABA Bİ MSJ MI İLETMEK İSTİYO DİYE. ESİM DE HEP ANNESİNİ SAVUNUR ZATEN DİYO SEN ART NİYETLİSİN RAHAT YATALIM DİYE ÖLE 2 YATAK ACILIYO DİYO :) BEBEĞİM KIZ OLCAK İNŞ. DAHA BABASIYLA OTURUP İSMİ NE OLCAK DİYE BİLE DÜŞÜNEMEDİK, KONUSAMADIK
KIZLAR SİZ HANGİ İLLERDESİNİZ? ÇALIŞIYO MUSUNUZ, OKUYO MUSUNUZ. bEN ATAMASI YAPILMAMIŞ Bİ ÖRTMENİM
canım benim ya. Ne diyeyim biz iyi niyetli yaklaştıkça onlar tepemize biniyorlar. Bu konuda asıl cevap vermesi gereken oğulları. çünkü sen cevap verdinmi kıyameti kopartırlar. Eşinin yaşananları tek taraflı değil 2 taraflı görmesi lazım. Bazen öyle şeyler oluyorki boğazına kadar gelip susmak çok kötü oluyor... Sonra niye kaynana diyormuşuz... Onlarda kaynanalık yapmasın o zaman... Sonuçta evlenmişiniz bak ne güzel bir de bebek bekliyorsunuz. Nedir bu ailelerin yaptıkları anlam veremiorum. Geneldede zaten damatlar kız ailelerinden değil; gelinler erkek tarafının ailelerinden çekiyor. çünkü biz yanlış birşey yapıldı mı cevap verebiliyoruz, savunabiliyoruz sevdiklerimizi... Ama onlar.. Kötü niyeti hep bizde ararlar... Ne diyeyim. Sen ailesini düşün; oğullarını görsünler die al git oraya ama sen hasret kal... Valla şubatta evlenioruz kısmetse ama bunları okudukça bir garip oluyorum. Bir tek okumak değil tabi etrafımda örnekleri de var. Ben nişanlımın ailesine karşı hep yakın davranıorum ama yine de bir adım var aramızda... Maalesef nişanlımda kayınvalidemin kıymetli oğlu... Ve evlendikten sonra ne olucak bilmiorum......
ben izmirdeyim.
çalışmıyorum.
Asıl mesleğim tarih öğretmenliği.
Sen hangi şehirdesin ve ne öğretmenisin canım?
canım ben esimin ailesine o kadar iyi davranıyorum ki annecim anncim, babacım. Kardeslerine hediyeler ama 3 yıldır yaranamadım. 2 yıl nişanlı kaldık, 1 yıl da evlilik. O yüzden gercekten araya bi mesafe koymak lazımmış. Ben beceremedim. Bırak gelin fena desinler onlar senden cekinsizler. Iyilikten maraz doğuyo
ist da ing öğretmeniyim. 1 ay önce ben de izmirdeydim, abimde. Evimde bana bakacak kimsem olmadığı için kapı kapı geziyorum. şimdi de erzurumdayım :) sonra baska bi yer sonra kısmetse ist da hastanede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?