341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bence sen kendini üzme canım keşke düşünmeseymişsin vedalaşmalarını.'ay yok valla ben olsam yapmazdım'diyemiyorum maalesef bende yapardım senin gibi.ama iyi niyet neden böyle kötüye kullanılıyor anlamıyorum.şöyle güzel güzel geçinmek iyi bahsetmek varken oof of

üzüldüm canımm gerçekten. neden böyle oluyor anlamıyorum.
gerçi ben gittiğimde kayınvalidem dediki siz biraz yalnız gezin, yalnız kalın dedi.
ama çok anlayışsız davranmış sizinkiler. yazıktır günahtır. oğullarınımı paylaşamıyorlar nedir anlamıyorum ben bu psikolojiyi.

ay çok içlendim ben yaa.böyle olunca evlilikten soğuyorum.yani ben çok seviyorum da ne bileyim imzadan sonra ailelerde değişiyor gözümle gördüm bunu arkadaşlarımdan eşten dostan..çok çok çok üzüldüm inşallah eşin gönlünü alır en güzel şekilde

nanolina cinsiyeti belli mi bu arada?annem en küçük kardeşime hamileyken hiç merak etmedi baktırmadı da ama ben olsam asla duramam yerimde hatta genetikçiyim ya hemen önceden bile baktırabilirim merak merak merak yani

kolay gelsin ya yalnız hamilelik nasıl gidiyor?sizin için askerlik kısalmalı yaa bebeğinin doğumunu görsün inş

ya canım bi de o olayım var. babamız yanımızda olmayacak doğumda. Napayım her sey üstüste geldi. cok zorlanıyorum. hamilelik hormonlarıyla normal bi insanın sıkıntısından 2 kat daha cok sıkıntı, üzüntü yasıyorum. her gece sessiz sessiz ağlıyorum. napiim arkadasım.

hormon patlamasından ağlıyorsan ağla da bişeye üzülüp ağlama yeterki..bende regl olmadan önce herhangi bişeye ağlıyorum hemen mesela çamaşır atıcaktım makineye yumuşatıcı bitmiş.oturdum ağlıyorum kardeşim geldi abla noooldu?!?!? diye sordu.sonra aldı içine biraz su koydu şişenin,yarın alırız hadi git yat falan dedi ben hala müğhüğhühühm diye ağlıyorum of çok komikti ah hormonlaaarr

bizimkinin ailesi biz üniversiteden tanısıyoruz 4yıl boyunca oğullarının bekar evine bi kere bile gelip temizlik yapmadılar. az arayıp sorarlardı. biz o imzayı bi attık. kayınvalidem her gün en az bi kere arar sesini duyar oğlunun :) kızlar dahası da bili yo musunuz. biz onlara her gittiğimizde eşimle bana aynı odada AYRI 2 YATAK ACIYO KADIN. Bİ TÜRLÜ ANLAYAMIYORUM. ACABA Bİ MSJ MI İLETMEK İSTİYO DİYE. ESİM DE HEP ANNESİNİ SAVUNUR ZATEN DİYO SEN ART NİYETLİSİN RAHAT YATALIM DİYE ÖLE 2 YATAK ACILIYO DİYO :) BEBEĞİM KIZ OLCAK İNŞ. DAHA BABASIYLA OTURUP İSMİ NE OLCAK DİYE BİLE DÜŞÜNEMEDİK, KONUSAMADIK

Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı bi evlat olur.inş adınıda SİZ koyarsınız.ağlayınca gel burda sohbet muhabbet oluyo hep ben hep olamıyorum ama kızlar var herkes dinler seni sen sıkma canını

ayy bende aynıyım mervecim.
hastalandım şimdi. iki gündür ağlıyordum.
her şeye ağlıyabilirim. bi kere makas kesmiyor diye ağlamıştım.

yuhh artık. erkekler ne kadar kör yaa.
biz bişey deyince sen kötü niyetlisin olur zaten.
kıskanıyorlardır canım.
bu arada kız çocuklarını çok severim ben.
Allah analı babalı büyütsün canım.

Canım benim ya. Ne diyeyim biz iyi niyetli yaklaştıkça onlar tepemize biniyorlar. Bu konuda asıl cevap vermesi gereken oğulları. Çünkü sen cevap verdinmi kıyameti kopartırlar. Eşinin yaşananları tek taraflı değil 2 taraflı görmesi lazım. Bazen öyle şeyler oluyorki boğazına kadar gelip susmak çok kötü oluyor... Sonra niye kaynana diyormuşuz... Onlarda kaynanalık yapmasın o zaman... Sonuçta evlenmişiniz bak ne güzel bir de bebek bekliyorsunuz. Nedir bu ailelerin yaptıkları anlam veremiorum. Geneldede zaten damatlar kız ailelerinden değil; gelinler erkek tarafının ailelerinden çekiyor. Çünkü biz yanlış birşey yapıldı mı cevap verebiliyoruz, savunabiliyoruz sevdiklerimizi... Ama onlar.. Kötü niyeti hep bizde ararlar... Ne diyeyim. Sen ailesini düşün; oğullarını görsünler die al git oraya ama sen hasret kal... Valla şubatta evlenioruz kısmetse ama bunları okudukça bir garip oluyorum. Bir tek okumak değil tabi etrafımda örnekleri de var. Ben nişanlımın ailesine karşı hep yakın davranıorum ama yine de bir adım var aramızda... Maalesef nişanlımda kayınvalidemin kıymetli oğlu... Ve evlendikten sonra ne olucak bilmiorum......

Son düzenleme:

canım ben esimin ailesine o kadar iyi davranıyorum ki annecim anncim, babacım. Kardeslerine hediyeler ama 3 yıldır yaranamadım. 2 yıl nişanlı kaldık, 1 yıl da evlilik. O yüzden gercekten araya bi mesafe koymak lazımmış. Ben beceremedim. Bırak gelin fena desinler onlar senden cekinsizler. Iyilikten maraz doğuyo

ben izmirdeyim.
çalışmıyorum.
Asıl mesleğim tarih öğretmenliği.
Sen hangi şehirdesin ve ne öğretmenisin canım?

ist da ing öğretmeniyim. 1 ay önce ben de izmirdeydim, abimde. Evimde bana bakacak kimsem olmadığı için kapı kapı geziyorum. şimdi de erzurumdayım :) sonra baska bi yer sonra kısmetse ist da hastanede :)

aslında doğru söylüyorsun canım. iyilikten maraz doğar.
gelin biraz diş gösterdimi gelinden çekinirler.
sende bundan sonra aldığın kadar ver canım.fazlasını yapma.

ist da ing öğretmeniyim. 1 ay önce ben de izmirdeydim, abimde. Evimde bana bakacak kimsem olmadığı için kapı kapı geziyorum. şimdi de erzurumdayım :) sonra baska bi yer sonra kısmetse ist da hastanede :)

erzurumda kimin yanındasın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…