341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

aslında doğru söylüyorsun canım. Iyilikten maraz doğar.
Gelin biraz diş gösterdimi gelinden çekinirler.
Sende bundan sonra aldığın kadar ver canım.fazlasını yapma.

canım bebeğimi sağsalim hayırlısıyla bi kucağıma alayım. Valla diğerleri umrumra olmayacak. Hatta esim ilk geldiğinde şişme yatak alıp içeri annesiyle yatırcam, odaya bebeişimin yanına almayacağım. Yatsınlar ana oğulş doya doya :)

Askeri trip yapan bütün hemcinslerime sesleniyorum. şimdi onlar asker ya, sıkıntıdalar ya acayip artist davranıyolar. Biz de duygusal özleyen ve özlediği için onları pofpoflayan, alttan alan tipleriz :) 2 3 gün de siz kapris yapın aramayın, sormayın da bakın nasıl muma dönüyolar. Hem onların elleri mahkum sizi aramay :) siz normal hayatta bi çok işle işştigalken onlar sizi düşünecek daha fazla vakit buluyolar. Hem bildikleri tek kız nosu da sizsinizdir orda :) yani eninde sonunda sizi arayacaklar arkadaslar. Canınızı sıkmayın emi :)

çok üzüldüm yaaa...benim içime oturduysa sen neler hissetmişsindir kimbilir...sanırım hep böyle oluyor...iyilikler hiç karşılık bulamıyor...sen onları düşünmüşsün onların yaptığına bak....valla ben de korkmaya başladım şimdi...benimki tek çocuk bi de...annesi çok düşkün...şimdi bana çok iyi davranıyor ama evlenince böyle şeyler olur mu ki acaba??? (

haklısın canım...ben askerimle gitmeden önce konuşmuştum ben aramam askeriyeyi sen müsait olunca arasın beni demiştim...gerçi ben orda dalga geçtiklerini falan duymuş demiştim ama bu işe de yaradı gittiğinden beri ben 1 kere bile aramadım hep o arıyor gerçi bazen aramıyor meraklanıyorum ama pek çaktırmıyorum :) bide biz telefon numaralarını beraber almıştık peşpeşe numaralar o yüzden ezber derdi de yoktu numarayı :) acemi birliği amasyadaydı ilk gün iyiyim diye aradı annemi arayamıyorum numarasını unuttum sen haber ver anneme dedi bana :)

canım çorlu ulaşta 4 birlik var bunlardan bir tanesi de topçu. yani farklı yerdelermiş. bu arada benim eşim de amasyada acemibirliğini yaptı :) annelerinin nosunu bile hatırlamazlar ama evlendikten sonra o anneler bi kıymete gecer ki sorrma canım

Günaydın kızlaarr. Bugünkü şafağımız 76 Iğdır
Ahh bi 10'lu plakalara falan gelsek artık Özlem tavan yaptı resmen

Off ya ben okurken bile sinirden köpürdüm sen nasıl dayandın kim bilir.Allah yardımcın olsun valla.. Neden böyle yaparlar anlamıyorum ben hiç. Madem dizinin dibinden ayıramıycaktın çocuğunu evlendirmeseydin hiç o zaman. Buna benzer şeyler okudukça yaşadıkça inanılmaz sinirim bozuluyo yaa. Sanki kendileri evlendiklerinde o duyguları yaşamadılar eşleriyle başbaşa kalmak istemediler..Biraz anlayış yaa

benimkinin de acemiliği amasyadaydı canım.

ee tabi orası öylee.
yarın geliverserler ne güzel olurdu, bizim de acımız son bulurdu.

Ahh ahh keşke..
Dün valla gece sırf 2 dk sesini duymak için 4e kadar oturdum uykudan ölsem de.
Yanından daha yeni geldim ama şimdiden hemen otobüsleri araştırmaya başladım ne zaman gitsem diye. Öyle dayanılmaz bi özlem olmaya başladı artık.
Sen naptın canım, sorununuzu halledebildiniz mi?

bende yanından yeni geldim ama ben gidemem artık canım. izmir urfa arası çok fazla.
hallettik çok şükür canım. dün aradı işte konuştukk.
dönüş biletlerine bakarmısın dedi. şimdiden 17 ocak için uçak bileti alırlarsa ucuza gelir çok canım.

Canım çok sevindim halletmenize. İnşallah yaşamazsınız bi daha böyle şeyler.
Ben aralık gibi bi daha gitmeyi düşünüyorum eğer çok kar falan olmazsa. Ama sizin mesafe gerçekten uzakmış bizim o kadar değil.
Benimki kendi arabasıyla dönmeyi düşünüyor. Evi istanbulda kendi yalovada olduğu için 1 saat 45 dk falan sürüyo çarşı izninde bazen gidiyo hemen. Öyle gidip arabasını almayı düşünüyo komutanından izin alıp sonra da 17 ocakta o şekilde dönmek istiyo. Bakalım hayırlısı tabi. O günler bi gelsin de..

inşallah yaşamayız canım.
seninki epey yakınmış.
dediğin gibi olur canım.
benimki türkiyenin bi ucunda ben diğer ucundayım. uçakla gittim zaten aktarmalı. izmir-istanbul-urfa-havaş- vee sonunda askerimi gördümm...
ben ona demiştim ilk giderken. dünyanın diğer ucundada olsan ben gelirim yanına diye.
acemiliktete amasyadaydı. onada 10 saat yol gitmiştik.

Evet senin gitmen baya zor olmuş ama dediğin gibi dünyanın bi ucunda da olsa gider görürüz gene de onları.
Benmki de acemilkte iskenderundaydı baya uzun sürmüştü yolculuk ama şimdi o yalovada ben ankaradayım en fazla 5 6 saat sürüyo. O yüzden sık sık gitmek ve ona moral vermek istiyorum bakalım inşallah gidebilirim bi daha. O da ben yorulmayım diye zorlama kendini diyo ama ben onu görmeden uzun süre dayanamıyorum kii...

inşallah gidersin canım.
benimki de gel demezdi ama en son özlemiş çokki gelmem için dolaylı laflar söylüyordu. bende bayramdan sonra gelicem diyordum. çıkamam ben o zaman dışarı göremessin dedi. baktım annesi gidiyor dedim tamam bende gelmek istiyorum o zaman.
yazık, çok sevindim geliyormuşssun annem söyledi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…