benimkinin de acemiliği amasyadaydı canım.
inşallah gidersin canım.
benimki de gel demezdi ama en son özlemiş çokki gelmem için dolaylı laflar söylüyordu. bende bayramdan sonra gelicem diyordum. çıkamam ben o zaman dışarı göremessin dedi. baktım annesi gidiyor dedim tamam bende gelmek istiyorum o zaman.
yazık, çok sevindim geliyormuşssun annem söyledi dedi.
Bizi görmek onlar için acayip moral oluyo. Ne kadar gelme falan deseler de içten içe istiyorlar aslında. Gerçi ayrılırken çoook zorlanıyor insan ama napalım kavuşcağımız günü düşünerek bu ayrılıklara dayanıyoruz.
ayy bak onlar bizden önce tanışmış olabilirler belki :)....ama amasya da çok kalabalıklarmış....amasyaya ben gidemedim yemin törenine çok istemiştim ama izin alamadım işten....şimdi yakında zaten ara gitmeye çalışıyorum...benim evden askerime gitmem maksimum 2 saat sürüyor...çok dua etmiş çok istemiştim öyle oldu :)
bu arada deftere başladım bu hızla gidersem benim defter ince kalmayacak senin dediğin gibi tatlım :)
Bizi görmek onlar için acayip moral oluyo. Ne kadar gelme falan deseler de içten içe istiyorlar aslında. Gerçi ayrılırken çoook zorlanıyor insan ama napalım kavuşcağımız günü düşünerek bu ayrılıklara dayanıyoruz.
ben ayrılırken ağlamıcam dedim kendi kendime. gelicek nasıl olsa tut kendini dedim.
öylede yaptım. ama tabiki zor oluyor. plakalara geldik diye o gazla ağlamadım.
Ben de son ana kadar ağlamıycam dedim ama tutamadım malesef kendimi sonra çabuk toparladım Allahtan da aşkımı fazla üzmedim. Tabiki bu ayrılıklar geçici, onu düşünerek teselli ediyorum kendimi.
evet çok kalabalıkmış canım.
ben gittim yemin törenine. güzeldi. ama göremedim askerimi o kalabalıkta. hepsi birbirine benziyordu.ama o beni görmüş. uzun boylu olduğum için arada kaynamıyorum.
bende yazıyorum geceleri yatarken canım. bende ilk günler çok yazıyordum. şimdi daha azalttım. gerçi duygu yoğunluğuma göre değişiyor.
evet bana da annesi anlattı çok kalabalıktı göremedik diye...hatta onlar törenden sonra da bayağı bi süre bulamamışlar birbirlerini :) ben şimdiye kadar olan duygularımı biriktirdiklerimi yazıyorum o yüzden oldukça hızlı ilerliyor :) tabi sonra dediğin gibi duygu yoğunluğuna göre değişir benimde :)
evet biz ayakta durduk 2 saat. çok ta sıcak oldu bi ara bayılıvercektim.
ama gittiğim iyi oldu tabiki. o nereye ben onun peşinden oraya. amasya, urfa gezdim onun sayesinde.
ama artık yuvasına dönsünn. gezmek istemiyorumm daha fazlaa.
=))))) bence de gezdirip durmasınlar bizi peşlerinde...onların yeri bizim dizimizin dibi)))
kızlar askerime kavuştuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmbu sabah geldi karşıladım arkadan sürpriz yaptım atladım üstüne öptümmm öptüm otobüstekilerde bize bakıp gülmüşler walla o an kmse ve hiç bişiy umruuuuuuuuuuuuuumda bile değildi ya sonra bize geldik annem muhteşem bi kahwaltı hazırlamış sonra bütün gün beraberdik şimdi gelcek kahve içmeye türk kahvemi özlemiş haftaya bugün gidiyo ama (( inş. sizlerde en kısa zamanda kawuşursunuz
kızlar askerime kavuştuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmbu sabah geldi karşıladım arkadan sürpriz yaptım atladım üstüne öptümmm öptüm otobüstekilerde bize bakıp gülmüşler walla o an kmse ve hiç bişiy umruuuuuuuuuuuuuumda bile değildi ya sonra bize geldik annem muhteşem bi kahwaltı hazırlamış sonra bütün gün beraberdik şimdi gelcek kahve içmeye türk kahvemi özlemiş haftaya bugün gidiyo ama (( inş. sizlerde en kısa zamanda kawuşursunuz
evet canlarımm şafak 75...
ardahana selam yolumuza devamm...
tickerlerımızda çiftlerimiz her geçen gün yaklaşıyorr.
Ahhhh ahhh 17 ocak bir gelse de o çiftlerbir kavuşsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?