gelicek Allahın izniyle canım.
birbirimize destek olucazz.
nasıl geççek diyordukk bak geçiyor.
daha geçenlerde plaka saymayı bekliyorduk. şimdi 70 leri yarıladık.
Şafak:75 ardahana selam yola devamAy bu plakalar hızlı geçiyor galiba Bayramdan sonrası daha da hızlı geçiceğe benziyor Artık son gün saat saymak en zoru olacak heralde
son gün saat saymak...o saatler bir ömür gibi geçer artık...heyecan tavan yapar herhalde :)
90 dan bu yana çok rahat geçti benimde gerçekten,şimdilik hedefim 65 i görmek :)
Şafak:75 ardahana selam yola devamAy bu plakalar hızlı geçiyor galiba Bayramdan sonrası daha da hızlı geçiceğe benziyor Artık son gün saat saymak en zoru olacak heralde
evet canlarımm şafak 75...
ardahana selam yolumuza devamm...
tickerlerımızda çiftlerimiz her geçen gün yaklaşıyorr.
bencede çok güzel olurr...bitsin artık...uyuyalım uyanalım gelmiş olsunlar, olmaz mıııı?????
90 dan bu yana çok rahat geçti benimde gerçekten,şimdilik hedefim 65 i görmek :)
Ahh ahh bi kavuşsa çiftlerimiz artıık
kavuşucaklar inşallah canım. her geçen gün yaklaşıyorlar birbirlerine.
bencede çok güzel olurr...nasıl gidiyor yazı işlerin canım? işe yarıyor mu bari?
iyi gidiyor tatlım...yazıp duruyorum bütün gün elimde kağıt kalem :)))) sabahtan beri de oturdum şafak kağıdı yapıyorum :)))...ben askerliğin ortasında başladım bu işlere :))))
Şu iki hafta da geçse tam 2 ay kalmış olcak. o zaman daha da çabucak geçer diye umuyorum inşallah. Son bi ay nasıl geçicek onu düşünemiyorum ama, heyecan doruktaa
bencede çok güzel olurr...nasıl gidiyor yazı işlerin canım? işe yarıyor mu bari?
iyi gidiyor tatlım...yazıp duruyorum bütün gün elimde kağıt kalem :)))) sabahtan beri de oturdum şafak kağıdı yapıyorum :)))...ben askerliğin ortasında başladım bu işlere :))))
ohh eline sağlık canım.
şafak kağıdını nasıl yaptın?
bunları okudukça yüreğim pırpır ediveriyor yaaa :)))))))
Benim de canım sorma vallaa o günü düşündükçe rüya gibi geliyo bana
Ben de aşkımın iş yerinin takvimi vardı onu şafak çizelgem yapmıştım :) Her gün bi çarpı atıyorum ve yanında da kaç gün kaldığı yazıyo. Geçen gün kameradan aşkıma gösterdim bana diyo ki sen o takvimi gösterince anladım zamanın nasıl geçtiğini. Şu anda 3 sayfa bitti takvimden kaldı 2 buçuk sayfa :)
bende takvimden hergün bir çizik atıyorum... bu plakalarda zaman daha hızlı geçiyor yaa
ayy bende daha düşünmüyorum o günleri.
ama ilk geldiğinde herkes özlediği için sarılcaklar beraber olmak isticekler çok başbaşa kalamayız. bi de alıp hemen kaçırmasalar bari oğullarını.
valla hemen geçse iyi olur. sabırlar git gide tükeniyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?