341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

90 dan bu yana çok rahat geçti benimde gerçekten,şimdilik hedefim 65 i görmek :)

ne güzel rahat geçti diyorsun...keşke ben de diyebilseydim...bana hiç geçmedi hala daha da geçmiyor maalesef (
gittiği günden beri aralıksız baş ağrısı çekiyorum hatta...gelse de iyileşsem :)

Şafak:75 ardahana selam yola devam Ay bu plakalar hızlı geçiyor galiba Bayramdan sonrası daha da hızlı geçiceğe benziyor Artık son gün saat saymak en zoru olacak heralde

Eveet bugün de Ardahan'dayız :)) Gerçekten bu plaklar daha bi hızlı geçiyo sanki. Bi 90lara gelsek diyoduk şimdi 70lerdeyiz işte. Son günleri ben de düşünemiyorum heyecandan kalbimiz çıkar heralde

bitsin artık...uyuyalım uyanalım gelmiş olsunlar, olmaz mıııı?????
bencede çok güzel olurr... nasıl gidiyor yazı işlerin canım? işe yarıyor mu bari?
90 dan bu yana çok rahat geçti benimde gerçekten,şimdilik hedefim 65 i görmek :)

duygucum nasılsın? dün yoktun.
benimde hedefim 60 lı rakamlara gelmek.

Son düzenleme:
Şu iki hafta da geçse tam 2 ay kalmış olcak. o zaman daha da çabucak geçer diye umuyorum inşallah. Son bi ay nasıl geçicek onu düşünemiyorum ama, heyecan doruktaa

iyi gidiyor tatlım...yazıp duruyorum bütün gün elimde kağıt kalem :)))) sabahtan beri de oturdum şafak kağıdı yapıyorum :)))...ben askerliğin ortasında başladım bu işlere :))))

Ben de aşkımın iş yerinin takvimi vardı onu şafak çizelgem yapmıştım :) Her gün bi çarpı atıyorum ve yanında da kaç gün kaldığı yazıyo. Geçen gün kameradan aşkıma gösterdim bana diyo ki sen o takvimi gösterince anladım zamanın nasıl geçtiğini. Şu anda 3 sayfa bitti takvimden kaldı 2 buçuk sayfa :)

Benim de canım sorma vallaa o günü düşündükçe rüya gibi geliyo bana

ayy bende daha düşünmüyorum o günleri.
ama ilk geldiğinde herkes özlediği için sarılcaklar beraber olmak isticekler çok başbaşa kalamayız. bi de alıp hemen kaçırmasalar bari oğullarını.

bende takvimden hergün bir çizik atıyorum... bu plakalarda zaman daha hızlı geçiyor yaa

ayy bende daha düşünmüyorum o günleri.
ama ilk geldiğinde herkes özlediği için sarılcaklar beraber olmak isticekler çok başbaşa kalamayız. bi de alıp hemen kaçırmasalar bari oğullarını.

Ben zaten ilk geldiği bi iki gün göremiycem çünkü farklı şehirlerdeyiz ama sonra buraya gelcek aşkım 4-5 gün kalıcak inşallah işte o zaman bool booll hasret gidericez bunları düşünmek bile iyi geliyor şimdiden. Onu bırak ilk geldiği günler görüşemiycek olsak da istediğim zaman telefonla aramak ve sesini duymak bile çok güzel olcak en çok bunu özledim çünkü istediğimde sesini duyabilmeyi sıkıntımı da sevincimi de her an onunla paylaşabilmeyi :106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…