341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bende havaalanına ilk geldiği an kaçırıyım bari oğullarını. başka çare yokk.
evet canım haklısın valla. istediğimiz an ulaşabilmek çok güzel olcak.
valla en çok benle zaman geçirsin istiyorum. çünkü bende onla bir askerlik yapıyorum. hepimiz öyleyizz.

Ben de en çok benle zaman geçirsin istiyorum. Valla benim dışımda kimse şafağını bile bilmiyo ben de onla askerlik yaptım bi çeşit :) O yüzden en çok bana zaman ayırmalı. Kıymetimizi bilmeliler yaanii

Bencede yaniiii...
şafağını bile bilmiyorlar. en çok biz hakediyoruz bence.
bizim kadar her saat onları düşünen yoktur. herkes işinde gücünde.
bizim için ise zaman sadece onlarla birlikte akıyor.

ayy az kaldı demii? ilk günler bu zaman geççekmi diye sorup dururdum askerime.

Buraya ilk yazmaya başladığım zamanlarda, bizden önceki dönem askerini bekleyen kızların topicine bakıyodum birisi 75 günümüz kaldı kızlar falan yazmıştı nasıl iç çekmiştim var yaa hiç unutmuyorum. Dedim nasıl geçicek zaman 75 gün kaldığı günleri nasıl görücez dedim kendi kendime. Ama şimdi gel gör ki bizim de o kadar zamanımız kaldı. Geçiyo günler ya göz açıp kapayıncaya kadar oleeyy

Bencede yaniiii...
şafağını bile bilmiyorlar. en çok biz hakediyoruz bence.
bizim kadar her saat onları düşünen yoktur. herkes işinde gücünde.
bizim için ise zaman sadece onlarla birlikte akıyor.

Ben kıskanırım zaten ilgilenmesinler benim kadar çok benim aşkımla yaaa Benim işte o benim
Bi gelsin şu askerden bundan sonra yanımdan ayırmıycam zaten hiç. Ben nereye o oraya :)

Ben kıskanırım zaten ilgilenmesinler benim kadar çok benim aşkımla yaaa Benim işte o benim
Bi gelsin şu askerden bundan sonra yanımdan ayırmıycam zaten hiç. Ben nereye o oraya :)

ayy bende haftasonu yanına gittim ya ailesiyle. gördüm bunu askeriyeye gidince karşıdan geliyo.
sonracımaa sarıldı işte herkese. ben bekliyorum.
en son bana sarıldı öptü.
ben bozuldum. sonra herkes gidince dedimki neden sen en son bana sarıldın?
çünkü dedi ben en çok değer verdiğimi en sona bırakırım.
yoksaa yıkıcaktım ortalığıı...

Son düzenleme:

Ayyy ne güzell maşallah
Ben de çok kıskancım valla yıkarım ortalığı Ben nasıl en çok ona değer veriyosam o da bana değer vercek en çok. Ee ne de olsa bundan sonra hayatının geri kalanını benimle geçircek, ailesi de her şeyi de ben olucam.

tabikide canım ben de öyle düşünüyorum.
herşeyi ben olucam. en çok bana değer vermeli. beni üstün tutmalı. aksi halde ortalığı yıkarım.:130: bende kıskanırım vallaa...

ayyy aynısı bize de olmuştu ilk gittiğimde çok bozulmuştum...hemen anlamış tabi...daha sarılır sarılmaz kulağıma fısıldadı seni en sona bıraktım çünkü üstümde senin kokun kalmalı diye...bir anda sinirli halimden eser kalmadı eriyiverdim oracıkta :))))

25yaşındayım tuğçecim...istanbulda yaşıyorum ve çalışıyorum :))) aynı şekilde sende de cevap bekliyorum :)))

Son düzenleme:

ayy aynı şeyleri yaşamışız valla. bende hemen bozulmuştum. o öyle deyince hemen sinirim geçip gevşemiştim. haha.
en sonada vedalaşırken beni bıraktı. bu askerlik beni kıskançlaştırdı valla.
ben de 28 yaşındayım canım. izmirde yaşıyorum. mesleğim tarih öğretmenliği ama çalışmıyorum.

bir kez daha memnun oldum :)) bende diş teknikeriyim, ama şu an mesleğimi yapamıyorum maalesef...devlet hastanesinde diş polikliniğinde hasta takiplerini yapıyorum...eğer devlet baba kadro açarsa birgün diş yapmayı da başabileceğim inşallah :))))
sende atamamı bekliyorsun yoksa???

bende memnun oldum canım.
hayırlısı olsun. inşallah diş te yaparsınn.
ben kpss ye girmedim. uzağa gitmek istemiyorum.
özel sektöründe şartlarını beğenmedim. şimdilik evde yaylanıyorum.

bende memnun oldum canım.
hayırlısı olsun. inşallah diş te yaparsınn.
ben kpss ye girmedim. uzağa gitmek istemiyorum.
özel sektöründe şartlarını beğenmedim. şimdilik evde yaylanıyorum.

Canım sen de bendenmişsin.
Ben de edebiyat öğretmeniyim ama bi türlü olamayan bi öğretmen :)
3 yıldır kppsye giriyorum ve atanamıyorum özlede de çalışmak istemiyorum. Bu yıl sınava da girmeyeceğim ne yapıcam bilmiyorum. Bu ay memurluklara alım olcakmış onlara falan başvurcam artık yoksa evde sıkıntıdan patlıycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…