bende takvimden hergün bir çizik atıyorum... bu plakalarda zaman daha hızlı geçiyor yaa
Ben zaten ilk geldiği bi iki gün göremiycem çünkü farklı şehirlerdeyiz ama sonra buraya gelcek aşkım 4-5 gün kalıcak inşallah işte o zaman bool booll hasret gidericez bunları düşünmek bile iyi geliyor şimdiden. Onu bırak ilk geldiği günler görüşemiycek olsak da istediğim zaman telefonla aramak ve sesini duymak bile çok güzel olcak en çok bunu özledim çünkü istediğimde sesini duyabilmeyi sıkıntımı da sevincimi de her an onunla paylaşabilmeyi :106:
zaten bayram telaşesindeden zaman geçecek ohhaz kaldı kızlar aazzzzz
bende havaalanına ilk geldiği an kaçırıyım bari oğullarını.başka çare yokk.
evet canım haklısın valla. istediğimiz an ulaşabilmek çok güzel olcak.
valla en çok benle zaman geçirsin istiyorum. çünkü bende onla bir askerlik yapıyorum. hepimiz öyleyizz.
Ben de en çok benle zaman geçirsin istiyorum. Valla benim dışımda kimse şafağını bile bilmiyo ben de onla askerlik yaptım bi çeşit :) O yüzden en çok bana zaman ayırmalı. Kıymetimizi bilmeliler yaanii
ayy az kaldı demii? ilk günler bu zaman geççekmi diye sorup dururdum askerime.
Bencede yaniiii...
şafağını bile bilmiyorlar. en çok biz hakediyoruz bence.
bizim kadar her saat onları düşünen yoktur. herkes işinde gücünde.
bizim için ise zaman sadece onlarla birlikte akıyor.
ohh eline sağlık canım.
şafak kağıdını nasıl yaptın?
açtım excel'i askerimin adı aytaç...gün sayısını önce harf sayısına böldüm sonra da o kadar kutucuktan harfleri yapmaya çabaladım biraz uğraştırdı ama başardım...hatta sonra a ve b yapıp ortasına kalple bi şafak kağıdı daha yaptım :))) benim adım burcu bu arada :)))))
açtım excel'i askerimin adı aytaç...gün sayısını önce harf sayısına böldüm sonra da o kadar kutucuktan harfleri yapmaya çabaladım biraz uğraştırdı ama başardım...hatta sonra a ve b yapıp ortasına kalple bi şafak kağıdı daha yaptım :))) benim adım burcu bu arada :)))))
Vaaayy güzel ve de anlamlı bi şey olmuş ellerine sağlık canım eminim askerin görünce o da çok beğenecektir ve senin değerini bi kere daha anlayacaktır
Ben kıskanırım zaten ilgilenmesinler benim kadar çok benim aşkımla yaaaBenim işte o benim
Bi gelsin şu askerden bundan sonra yanımdan ayırmıycam zaten hiç. Ben nereye o oraya :)
memnun olduk burcucuğum. bende tuğçe
güzel yapmışsınn. eline sağlık. ben pek beceremem öyle şeyleri.
kaç yaşındasın canım? çalışıyormusun? hangi şehirdesin?
ayy bende haftasonu yanına gittim ya ailesiyle. gördüm bunu askeriyeye gidince karşıdan geliyo.
sonracımaa sarıldı işte herkese. ben bekliyorum.
en son bana sarıldı öptü.
ben bozuldum. sonra herkes gidince dedimki neden sen en son bana sarıldın?
çünkü dedi ben en çok değer verdiklerimi en sona bırakırım.
yoksaa yıkıcaktım ortalığıı...
Vaaayy güzel ve de anlamlı bi şey olmuş ellerine sağlık canım eminim askerin görünce o da çok beğenecektir ve senin değerini bi kere daha anlayacaktır
umarım beğenir o da...hepimiz müthiş bi heyecan ve hasretle bekliyoruz onları...o yüzden kızlar tuttuğumuz an bırakmayalım kimselere :)))...herkes sırasını beklesin en başta biz varız :))))
Ayyy ne güzell maşallah
Ben de çok kıskancım valla yıkarım ortalığıBen nasıl en çok ona değer veriyosam o da bana değer vercek en çok. Ee ne de olsa bundan sonra hayatının geri kalanını benimle geçircek, ailesi de her şeyi de ben olucam.
ayy bende haftasonu yanına gittim ya ailesiyle. gördüm bunu askeriyeye gidince karşıdan geliyo.
sonracımaa sarıldı işte herkese. ben bekliyorum.
en son bana sarıldı öptü.
ben bozuldum. sonra herkes gidince dedimki neden sen en son bana sarıldın?
çünkü dedi ben en çok değer verdiğimi en sona bırakırım.
yoksaa yıkıcaktım ortalığıı...
ayyy aynısı bize de olmuştu ilk gittiğimde çok bozulmuştum...hemen anlamış tabi...daha sarılır sarılmaz kulağıma fısıldadı seni en bıraktım çünkü üstümde senin kokun kalmalı diye...bir anda sinirli halimden eser kalmadı eriyiverdim oracıkta :))))
25yaşındayım tuğçecim...istanbulda yaşıyorum ve çalışıyorum :))) aynı şekilde sende de cevap bekliyorum :)))
ayy aynı şeyleri yaşamışız valla. bende hemen bozulmuştum. o öyle deyince hemen sinirim geçip gevşemiştim. haha.
en sonada vedalaşırken beni bıraktı. bu askerlik beni kıskançlaştırdı valla.
ben de 28 yaşındayım canım. izmirde yaşıyorum. mesleğim tarih öğretmenliği ama çalışmıyorum.
umarım beğenir o da...hepimiz müthiş bi heyecan ve hasretle bekliyoruz onları...o yüzden kızlar tuttuğumuz an bırakmayalım kimselere :)))...herkes sırasını beklesin en başta biz varız :))))
Kesinlikle canım katılıyorum
bir kez daha memnun oldum :)) bende diş teknikeriyim, ama şu an mesleğimi yapamıyorum maalesef...devlet hastanesinde diş polikliniğinde hasta takiplerini yapıyorum...eğer devlet baba kadro açarsa birgün diş yapmayı da başabileceğim inşallah :))))
sende atamamı bekliyorsun yoksa???
bende memnun oldum canım.
hayırlısı olsun. inşallah diş te yaparsınn.
ben kpss ye girmedim. uzağa gitmek istemiyorum.
özel sektöründe şartlarını beğenmedim. şimdilik evde yaylanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?