341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

inşallah istediğin yere girersin canım.
ben sıkılmıyorum.
bi de çeyizdir düğündür hazırlıklar başlar oyalanırım.
evlenincede sıkılcak zaman bulamam herhalde. ama iyi bi iş olursada değerlendiririm tabiki.

bende memnun oldum canım.
hayırlısı olsun. inşallah diş te yaparsınn.
ben kpss ye girmedim. uzağa gitmek istemiyorum.
özel sektöründe şartlarını beğenmedim. şimdilik evde yaylanıyorum.

en güzelini yapıyorsun :))))

ya bişey dicem bende şu sizin mesajların altında gün sayıyor ya ondan yaptım ama ekleyemiyorum, neden başaramadım acaba ((

en güzelini yapıyorsun :))))

ya bişey dicem bende şu sizin mesajların altında gün sayıyor ya ondan yaptım ama ekleyemiyorum, neden başaramadım acaba ((

hımm. url linkini kopyalayıp siteden
kadınlar klubünün çizelgesini yapıştırdın mı canım?

çizelgeninkini yapıştırdım sadece :)

bu ticker sitesinde en son hazırladın bitti.
çizelgenin orda birsürü link oluyo. ordan url linkini kopyala. kısa bi link olcak.
burdan çizelge kısmına yükle. olmassa adım adım ilerleriz beraber.

bu ticker sitesinde en son hazırladın bitti.
çizelgenin orda birsürü link oluyo. ordan url linkini kopyala. kısa bi link olcak.
burdan çizelge kısmına yükle. olmassa adım adım ilerleriz beraber.

yaptım bakalım oldu mu???

yaşasııııın olmuş :)))
ben yanlış linki kopyalıyormuşum canım sağoool :)

Son düzenleme:

Ben bi şekilde vakit geçiriyorum da evde çevremdekiler çok baskı yapıyo evlenmeden gir işe mutlaka diye millete laf anlatmaktan sıkıldım valla artık sırf onun için istiyorum işe girmek

Ben bi şekilde vakit geçiriyorum da evde çevremdekiler çok baskı yapıyo evlenmeden gir işe mutlaka diye millete laf anlatmaktan sıkıldım valla artık sırf onun için istiyorum işe girmek

banada herkes soruyordu sürekli iş konusunu. artık vazgeçtiler. sormasınlar da istemiyorum.
en son ben evlenip çocuk bakıcam dedim.

banada herkes soruyordu sürekli iş konusunu. artık vazgeçtiler. sormasınlar da istemiyorum.
en son ben evlenip çocuk bakıcam dedim.

Ben de öyle diycem zaten artık bıktım valla. milletin işi gücü yok benle uğraşıp duruyo. Allahtan aşkım hep yanımda

Ben de öyle diycem zaten artık bıktım valla. milletin işi gücü yok benle uğraşıp duruyo. Allahtan aşkım hep yanımda

bence sen de öyle de. ben böyle mutluyum de.
banda sözlüm sen bilirsin nasıl istersen öyle yap diyo.
ister çalış ister çalışma diyo. ee bundan sonrası kimseyi ilgilendirmez zaten.

bence sen de öyle de. ben böyle mutluyum de.
banda sözlüm sen bilirsin nasıl istersen öyle yap diyo.
ister çalış ister çalışma diyo. ee bundan sonrası kimseyi ilgilendirmez zaten.

Öyle tabi canım ama kimse kimsenin ne istediğini önemsemiyo. Ben de istiyorum tabiki çalışmak ama olmuyo napıyım yani ben keyfimden oturuyorum sanki evde. Amaaan neyse bundan sonra aşkımla beni ilgilendirir böyle şeyler karışmasın kimse

bencede canımm...

ayy evet. bugün yavaş geçiyoo. 5 gibi nescafe saati yaparız. :126:
sen hangi şehirdeydin, yaşın kaçtı canım?
konuşmamıştık sanırım bunu.

Evet konuşmamıştık canım.
Öncelikle adım gözde. Ankaradayım ben ve yarın itibariyle 25 yaşımda olcam inşallah :)
Sen canım?

merhaba kızlarr kaç gündür yoktum ve tam 1 saat önce bıraktığım yerden okumaya başladım yeni bitirdim:))aramıza yeni katılanlar olmuş öncelikle hoşgeldiniz...hepbirlikte bu zorlu günlri geçireceğiz inşallah.tuğcecim bu arada durumlar düzelmiş çoook şükür çok sevindim adına canım. oluyo böyle şeyler işte.neyseki geride kaldı.inşallah tekrarlamaz canım..

Evet konuşmamıştık canım.
Öncelikle adım gözde. Ankaradayım ben ve yarın itibariyle 25 yaşımda olcam inşallah :)
Sen canım?

memnun oldum gözdecim. bende tuğçe...
yarın doğumgünün yanii...
şimdiden iyiki doğdunnn...
bende 28 yaşındayım. izmirde yaşıyorum canım.

demek epey yazmışız canım. 1 saat okuduğuna göre.
çok sağol canım düzeldi çok şükür.
sen nerelerdeydin? neler yaptın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…