memnun oldum gözdecim. bende tuğçe...
yarın doğumgünün yanii...
şimdiden iyiki doğdunnn...
bende 28 yaşındayım. izmirde yaşıyorum canım.
demek epey yazmışız canım. 1 saat okuduğuna göre.
çok sağol canım düzeldi çok şükür.
sen nerelerdeydin? neler yaptın canım?
evet yaa maşşalah bayağı ilerlemiş sayfalar:)))) ben kpss için dershaneye gidiyorum haftaiçi 3 gün. kayınvalidem istedi hiçkimse yok bizde hem çalışırsın hem burdan daha rahat gidersin dedi istedi beni oraya 2 gece kaldım bugün geldim evime:)) evde sadece kayınpeder ve kayınvalide o yüzden bizimkilerin yollaması da sıkıntı yaratmadı:)) ilk günler hiç gidemiyordum her yerde nişanlımı görüyodum odasına giremiyodum başlıyodum ağlamaya ama şimdi daha iyim çok şükür odasında yatacak kadar alıştım:))))
evet yaa maşşalah bayağı ilerlemiş sayfalar:)))) ben kpss için dershaneye gidiyorum haftaiçi 3 gün. kayınvalidem istedi hiçkimse yok bizde hem çalışırsın hem burdan daha rahat gidersin dedi istedi beni oraya 2 gece kaldım bugün geldim evime:)) evde sadece kayınpeder ve kayınvalide o yüzden bizimkilerin yollaması da sıkıntı yaratmadı:)) ilk günler hiç gidemiyordum her yerde nişanlımı görüyodum odasına giremiyodum başlıyodum ağlamaya ama şimdi daha iyim çok şükür odasında yatacak kadar alıştım:))))
Ben de geçen hafta kaldım nişanlımın ailesinin yanında. İlk eve girdiğimde çok kötü oldum ben de bomboş gibi geldi tüm ev odasına gittim parfümünü sıktım bol bol :) bilgisayarını kurcaladım azıcık :))
Sonra alıştım ama gene de onsuz hiçbir şeyin tadı yok
Ben de geçen hafta kaldım nişanlımın ailesinin yanında. İlk eve girdiğimde çok kötü oldum ben de bomboş gibi geldi tüm ev odasına gittim parfümünü sıktım bol bol :) bilgisayarını kurcaladım azıcık :))
Sonra alıştım ama gene de onsuz hiçbir şeyin tadı yok
ayy bende odasına gidince bi garip oluyorum. ama daha hiç yatmadım yatağında ama bilgisayarını kurcaladım.
evet cnm insan kötü oluyor grçekten o varken önemsemediğim herşey meğer ne kadar da önemliymiş tadını çıkarmak lazımmış..ama dediğin gibi çook büyük boşluğu var gerçekten herşeyde heryerde o var yok böyle bişey. Rabbim tez zamanda kavuşmayı nasip etsin herbirimize inşallah.
ayy bende odasına gidince bi garip oluyorum. ama daha hiç yatmadım yatağında ama bilgisayarını kurcaladım.
Ben yanına gittiğimde bilgisayarını kurcaladım dedim o da diyo ki benim gizli klasörlerim var onları göremezsin zaten diye dalga geçiyo benle :) Dedim seni öldürürüm gözlerini oyarım
ayyy efkar bastırdınızz bana genee vallaaa.
sıkıntılar bastıııı. ahhhh ahhhhhhhhhhhhhhh...
en kötüsüde bayramlar. onla gezmemiz lazım ama gezemiyozz.
iki bayramdada yok.
doğumgünümde yok.
yeni yıl da yok.
yıl dönümümüzde yok. not: yıl dönümümüz 1 ocak
yok ta yokk...
amma zamanda gitmiş yaa. kasti ayarlamış sankii.
iki bayramdada yok.
doğumgünümde yok.
yeni yıl da yok.
yok ta yokk...
işleri güçleri dalga geçmek zaten:))) neyse ki benimkinin evinde bilgisayarı yok :))) birkaç kez almaya yeltendi ama gerek yok hayatım dedim...gerçi almaya kesin karar verse sanmıyorum ki beni dinler:)) evet yaa aynen o olayı bende yaşadım bizde yanyana otururduk hep ama şimdi yok(
neyse en azından 14 şubatta bunalıma girmicez. ona şükrediyorum canımm...Haklısın canım. Tüm özel günleri ayrı geçirdik ama seneye hepsini telafi ederiz fazlasıyla. Yeter ki gelsinler bi an önce
evet burcucum hepimizin öyle valla. askeriyeyi basıp saçından tuttuğum gibi getircem sonundda o olcak.((( offf yaaa...
10ekim doğum günümdü yoktu...
yarın (4kasım) yıldönümümüz yine yok....
20aralık onun doğum günü yine olmayacak....
yılbaşında da yok....
bayramlar onsuz....
((((((((
iki bayramdada yok.
doğumgünümde yok.
yeni yıl da yok.
yok ta yokk...
((( offf yaaa...
10ekim doğum günümdü yoktu...
yarın (4kasım) yıldönümümüz yine yok....
20aralık onun doğum günü yine olmayacak....
yılbaşında da yok....
bayramlar onsuz....
((((((((
neyse en azından 14 şubatta bunalıma girmicez. ona şükrediyorum canımm...
evet burcucum hepimizin öyle valla. askeriyeyi basıp saçından tuttuğum gibi getircem sonundda o olcak.
aynen cnm yıldönümümüz geçi yoktu...bayramlarda yok....doğumgünüm aralıkta gene yok....yeni yıla da ayrı gireceğiz...hatta benimki teskereyi alır almaz gelmeyecek sanırım çok moralim bozuldu.abisi istanbulda oraya gidecekmiş galiba 1 hafta inanabiliyormusunuz kızlar çok sinirlendim ama kesin değil ihtimal o yüzden sabırlı davranıyorum(
Ben bazen diyorum ki bana da askeriyenin içine bi çadır kurun orda yaşıyım ben her gün seni göriyim yeter diyorum hııı oldu bu kadar erkeğin içinde diyo :))
Evet canım en azından 14 şubatı birlikte geçircez tabi biz ayrı şehirlerde olduğumuz için muhtemelen onu da ayrı geçircez ama napalım buna da şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?