341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

neyse hatunlar şimdilik çıkıyorum işim var sonra bi ara gelirim yine şimdilik hoşçakalın bol bol konusun inşallah askerlerinizle tabiki bende:)) öpt sizi çoookkkkk:))) asker yarencukleri:)))

nereye gidiyon kız daha karpuz kesçektik. neyseee... bekliyozz buyur gelll...

Evet bizi de alsalardı askere yemek falan yapardık bi şeyler yapardık her gün onları görmüş olurduk en azından :)

ben yemek yapmayı bilmiyom ama tutardım bi işin ucundan. yeter ki göriyim onu.

demek hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz...asker beklemek böyle oluyormuş...bekleyen herkes hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor...bende burda kalabilir miyim demiştim yanına gittiğimde :))) nasılsa haftaiçi de 5te kalkıyorum valla zorlanmam ben dayanıklıyım deyip duruyordum :)))...benimki bu kadar erkeğin içinde dayanıklı olsan noolur beni katil mi edicen demişti :))))

benimki de giderken bilgisayarını bana bıraktı...heryerini kurcaladım ama tertemizdi bilgisayar...belli ki bayağı uğraşmış bana hazırlamak için :)))

iyi temizlemiştir o. haha...
benimkide temizlemiş herhalde. hiçbir resmimi bulamadım valla.
deliler yaa.
sen geldinmi işten canım?

Az önce sevgilimle konustuk yemek sırası çokmuş o da beni aramış, tezkerede ben gidip görücektim onu, çünkü o baska sehirde ben baska sehirdeyim, şimdi bi plan yapmış, antalyaya gidicekmişiz tatile, diyorum kış ne antalyası ama hayal kurmuş kırmakta istemiyorum, tezkere gelicek biz antalyaya =) bunun için sigarayı bırakmış, para biriktirmem lazım diyo, uf uff öyle çok özledim ki

askerim aradı şimdi.
konuşamadık adam gibi.
biri bağırdı ordan o da ona bağırdı.
dedim kime bağırıyon? yok bişey diyoo.
kapatmam lazım yoksa kavga çıkçak dedi. gidip yatçam dedi.
alel acele kapattık.
sinir oldumm.:84:

Hay Allah yaa. Böyle sinir bozucu insanlar çıkıyo işte arada. Yarın daha güzel bi şekilde görüşürsünüz canım moralini bozma. O da kapatmak istemezdi, demek ki gerçekten çok sinirlendiği bi durum oldu.

iyi temizlemiştir o. haha...
benimkide temizlemiş herhalde. hiçbir resmimi bulamadım valla.
deliler yaa.
sen geldinmi işten canım?

evet tatlım geldim :)))) hava buz gibi burda bide yağmur yağıyor sıcacık evime attım kendimi sonunda :)

hehehehe benimki bizim fotoğrafları silmemiş allahtan yoksa oyardım onu asker falan dinlemezdim :)))

yarın daha konuşursunuz canım....benimki sabah 5buçuk 6 arası arar mütemadiyen, herkesten önce kalkıyor hazırlanıyor sonra beni arıyor...diğerleri hazırlık telaşındayken biz muhabbet ediyoruz telefonda :)
ama bugün aramadı ((((

bozmıyım moralimi bari. ama nöbetin kaçta falan dememe fırsat kalmadı. neyse iyiymiş ya ona da şükür. orda oluyo böyle bağırmalar çağırmalar herhalde. aman dövüşmesin de Allah korusunn.
evet tatlım geldim :)))) hava buz gibi burda bide yağmur yağıyor sıcacık evime attım kendimi sonunda :)

hehehehe benimki bizim fotoğrafları silmemiş allahtan yoksa oyardım onu asker falan dinlemezdim :)))

benimkinede sordum canım şimdi, resimler hard diskteymiş. iyi o zaman dedim.

aferin ona iyi yerde saklasın fotoğraflarınızı :)))
merak etme askerde dövüşmek de yasak :))))....7gün hapisten başlıyormuş...ve bu konuda heryerde çok dikkatliymiş komutanlar çünkü ucu onlara dokunuyor...o yüzden aklına öyle şeyler gelmesin canım... içini ferah tut :)

bozmıyım moralimi bari. ama nöbetin kaçta falan dememe fırsat kalmadı. neyse iyiymiş ya ona da şükür. orda oluyo böyle bağırmalar çağırmalar herhalde. aman dövüşmesin de Allah korusunn.

Aman aman Allah korusun öyle şeyler getirme aklına canım içini ferah tutmaya bak

Aman aman Allah korusun öyle şeyler getirme aklına canım içini ferah tutmaya bak

iyi barii bozmıyım moralimi o zaman. sağolun canlarım... yoksa şimdi üzülürdüm.
bana sesin iyi geliyor dedi. ee dedim kızlarla konuşuyozz. ondan iyiyim.

teşekkür ederiz tatlımmm....burda sizlerle konuşmak bana da iyi geliyor..bu zamana kadar işten eve gelirdim günün en bunalımlı saatleri başlardı benim için..oyalanacak hiçbirşey bulamazdım sonra ağlaya ağlaya uyurdum...ama sizleri bulduktan sonra durum değişti...artık ağlamıyorum...hatta neşeleniyorum :)))
iyi varsınız kızlar :)))

Burda birbirimize destek olmak için varız zaten. Morallerimizi yüksek tutmak için. Yoksa bütün gün nasıl geçerdi hele de benim gibi sabahtan akşama kadar evde olan biri için. Siz de iyiki varsınız kızlar yoksa bu zaman hiç geçmezdi

sağolasın canım. sen de iyiki geldin aramıza.
artık ağlamak yokk. güçlü olmamız lazım. birbirimize destek olarak bitiricez bu askerliği de inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…