- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
Burda birbirimize destek olmak için varız zaten. Morallerimizi yüksek tutmak için. Yoksa bütün gün nasıl geçerdi hele de benim gibi sabahtan akşama kadar evde olan biri için. Siz de iyiki varsınız kızlar yoksa bu zaman hiç geçmezdi
bende tüm gün evdeyim canımm. siz olmasanız kime anlatırdım.
amann kimse anlamıyo. az kalmış diyolar sadece. ah ahh gel de bana sor ne çektiğimi demek lazım.
Evet anlamıyo malesef kimse aman bi şey kalmamış diyolar geçer diyolar ama bi de bize sorsalar. Biz 1 günü bile zor geçiriyoruz 75 gün ne demek..
aynen yaa...bugün iş yerinde yine aynısı oldu...dalmışım bir ara tabiki askerim şimdi şimdi ne yapıyordur diye düşünüyorum hüzünlenmişim falan...bir arkadaş farketmiş amaan sende bir alemsin ne kaldı bak sanki çabucak geçiyor günler dedi bana gıcık oldum resmen ama birşey demedim attım içime sen anlamazsın ama bizim kızlar anlıyor beni dedim içimden sizi düşünüp :)
aaa ne işi var orda onun? de ki benim şafaklar bittikten sonra 1 dk bile beklemeye tahammülüm yok de. kaldı ki 1 hafta uzun bi süre benim için de falan filan. bencede vazgeçsin bu fikirden sonra gitsin.
bu arada benimde doğumgünüm aralıkta canım. yay burcusun sen de benim gibi herhalde. kaç aralık?
aaa ne işi var orda onun? de ki benim şafaklar bittikten sonra 1 dk bile beklemeye tahammülüm yok de. kaldı ki 1 hafta uzun bi süre benim için de falan filan. bencede vazgeçsin bu fikirden sonra gitsin.
bu arada benimde doğumgünüm aralıkta canım. yay burcusun sen de benim gibi herhalde. kaç aralık?
bu arada evet canım 10 aralık doğumluyum yay burcuyum:))
bende 14 aralık canım. yay burcuyumm.
kızlar nasılsnız bugun?napıyorsunuz?:)
bende 14 aralık canım. yay burcuyumm.
Bende yay burcuyum 18 aralık
hmm ne güzel cnm sevindim:)) yaw sizide bırakmaya gelmiyo haa bi girdim sayfaya gene okudum epeyce:)))
ayy ben öğlen bi girdim bi daha çıkamadım. kendimi rahatsız hissediyorum çıkınca. aklım burda kalıyorr.
bugün bu sayfa çok hareketli maşallahh...
ne güzel ne kadar yay burcu varmış:))) başka yokmuuuu huuu huuu:)))
ne güzel ne kadar yay burcu varmış:))) başka yokmuuuu huuu huuu:)))
hooşgeldinnn mervecimm...
iyiyizz sen nasılsınn? nasıl gidiyor okulun, raporların?
bende boğayım 6 mayıs-yükselenimde aslan deyip konunun fitilini ateşliyorumBen akrebimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?