341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bende tüm gün evdeyim canımm. siz olmasanız kime anlatırdım.
amann kimse anlamıyo. az kalmış diyolar sadece. ah ahh gel de bana sor ne çektiğimi demek lazım.

bende tüm gün evdeyim canımm. siz olmasanız kime anlatırdım.
amann kimse anlamıyo. az kalmış diyolar sadece. ah ahh gel de bana sor ne çektiğimi demek lazım.

Evet anlamıyo malesef kimse aman bi şey kalmamış diyolar geçer diyolar ama bi de bize sorsalar. Biz 1 günü bile zor geçiriyoruz 75 gün ne demek..

Evet anlamıyo malesef kimse aman bi şey kalmamış diyolar geçer diyolar ama bi de bize sorsalar. Biz 1 günü bile zor geçiriyoruz 75 gün ne demek..

aynen yaa...bugün iş yerinde yine aynısı oldu...dalmışım bir ara tabiki askerim şimdi şimdi ne yapıyordur diye düşünüyorum hüzünlenmişim falan...bir arkadaş farketmiş amaan sende bir alemsin ne kaldı bak sanki çabucak geçiyor günler dedi bana gıcık oldum resmen ama birşey demedim attım içime sen anlamazsın ama bizim kızlar anlıyor beni dedim içimden sizi düşünüp :)

Evet ben de sinir oluyorum siz de bekleyin asker yolu görün diyorum içimden o zaman anlarsınız. Yaşamayan anlayamaz ki zaten bunu

nişanlıma kalsa gitmeyecekte abisi istiyo onu bir işi var yardımcı olması için bende kızıyorum düşüncesizlik yapıyo tabi onun yok diyorum tuzu kuru gülüyo:) ay canım bilmiyorum çok üzülmüştüm ama bekleyip görcez...

bu arada evet canım 10 aralık doğumluyum yay burcuyum:))

hmm ne güzel cnm sevindim:)) yaw sizide bırakmaya gelmiyo haa bi girdim sayfaya gene okudum epeyce:)))

ayy ben öğlen bi girdim bi daha çıkamadım. kendimi rahatsız hissediyorum çıkınca. aklım burda kalıyorr.
bugün bu sayfa çok hareketli maşallahh...

hooşgeldinnn mervecimm...
iyiyizz sen nasılsınn? nasıl gidiyor okulun, raporların?

iyiyim dün akşam nasıl uyudum neler oldu bilemedim.çok yoğun bir hafta geçiriyorum tatilden önce herşeyi halledeyim yok rapor yok fotokopi koşuşturuyorum:) bu aralar sabahları askerim uyandırıyor okula geç kalmayayım diye yanımda olsa tost çay beni okula gönderecek nerdeyse aman canım bitir okulunu diye o da ordan uğraşıyor garibim.bende uğraşıyorum ama onun için
bu arada bu az kalmış muhabbetini okudum.geçen facede şafak kaç diye bi arkadaşım sordu,onunki yeni geldi askerden kısa dönem erzincana gitmiş uçak değil helikopterle gidiliyordu ben hiç göremedim falan demişti,neyse askere gitmiş veya gidenlerle ortak paylaşıyoruz bana şarkı falan armağan ediyorlar görseniz çok komik:) ama hiç asker beklememiş tipler yokmu,yani kötü bişe demicemde,yazık ya hiç sorma daha iyi amaaaaaaaaaaağğğğn bitmiş!75 gün neymiş falan filan..ben daha sesini duyunca gözlerimin dolduğu zamanı daha yeni geçebildim bunlar ne diyorlar.yaşamayan konuşmasın diye yazıcam durumuma artık.çünkü o kadar çok duyuyorum ki sıkıldım yani.

Askerimin aramasını bekliyorum. Bugün gece 12ye doğru arayabilir ama. Çünkü yarın doğumgünüm belki onu kutlamak için arar gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…