bende boğayım 6 mayıs-yükselenimde aslan deyip konunun fitilini ateşliyorum
ilk zamanlar böyleydi. hatta son zamanlar çok durgundu. maişallah iyi olduu.evet uzun zamandır bende böyle hareketli görmemiştim maşşalh:)))
Ben akrebimmm
Askerimin aramasını bekliyorum. Bugün gece 12ye doğru arayabilir ama. Çünkü yarın doğumgünüm belki onu kutlamak için arar gece
Ayy ben yükselenimi bilmiyorum bileee
iyiyim dün akşam nasıl uyudum neler oldu bilemedim.çok yoğun bir hafta geçiriyorum tatilden önce herşeyi halledeyim yok rapor yok fotokopi koşuşturuyorum:) bu aralar sabahları askerim uyandırıyor okula geç kalmayayım diyeyanımda olsa tost çay beni okula gönderecek nerdeyse aman canım bitir okulunu diye o da ordan uğraşıyor garibim.bende uğraşıyorum ama onun için
bu arada bu az kalmış muhabbetini okudum.geçen facede şafak kaç diye bi arkadaşım sordu,onunki yeni geldi askerden kısa dönem erzincana gitmiş uçak değil helikopterle gidiliyordu ben hiç göremedim falan demişti,neyse askere gitmiş veya gidenlerle ortak paylaşıyoruz bana şarkı falan armağan ediyorlar görseniz çok komik:) ama hiç asker beklememiş tipler yokmu,yani kötü bişe demicemde,yazık ya hiç sorma daha iyi amaaaaaaaaaaağğğğn bitmiş!75 gün neymiş falan filan..ben daha sesini duyunca gözlerimin dolduğu zamanı daha yeni geçebildim bunlar ne diyorlar.yaşamayan konuşmasın diye yazıcam durumuma artık.çünkü o kadar çok duyuyorum ki sıkıldım yani.
kolay gelsin canım. Allah kolaylık versin. zor işler. iyiki bitti benimm ohh. seninde bitçekk canımm inşallahh....
ben hiç kimseye söylemiyom valla artık. geçen arkadaşıma kavga ettiğimizi söyledim bana dediki içime doğuyo siz ayrılırsınız. yuhh dedim içimden. ufak bi tartışmayla ayrılcakmıyız. hem de yüzük var ortada. ondan kimseye anlatmıyom bişy.
kolay gelsin canım. Allah kolaylık versin. zor işler. iyiki bitti benimm ohh. seninde bitçekk canımm inşallahh....
ben hiç kimseye söylemiyom valla artık. geçen arkadaşıma kavga ettiğimizi söyledim bana dediki içime doğuyo siz ayrılırsınız. yuhh dedim içimden. ufak bi tartışmayla ayrılcakmıyız. hem de yüzük var ortada. ondan kimseye anlatmıyom bişy.
Pembeli doğum günün şimdiden kutlu olsun canım, askerinle upuzun bi ömür diliyorum:123:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: doğum günün kutlu olsun sana kendi yapımım bu gösteriyi armağan ediyorum pembelii
sende kış çocuğusun canımm...
belkide nazara geldik canım. hemen ertesi gün kavga ettik çünkü.tövbe yarabbim.insanlar ne düşüncesiz konuşuyor?:26: bence bak nazara gelmiş olabilirsiniz.ben gittiğim hafta 2 defa kavga ettim bu sonuca vardım
o arkadaşım bekar, sevgilisi yok. belki içinden benimde bekar olmamı istiyordur. aman garip durumlarr.aa o ne biçim cevap öyle içine mi doğuyo acaba olmasını istediği şeyi mi söylüyo neyse günahı onun olsun...öyle insanlara bende hiçbirşey anlatmam haketmiyolar zaten....
Nasıl bi arkadaş ya o öyle nası bi laf.. Ne lüzumsuz insanlar Allahım yaa. Millet çekemiyo heralde.
Offf hadi ara artık yaaa özledimm sesini
bende kafamı bulandıran birşeyden bahsedeyim.şimdi benim bi arkadaşım var yakın arkadaşım yani.ama onun böyle istekleri çok uç sınırlarda böyle atıyorum 1'e de var dimi o gidip 100lüğü beğeniyor.bu hafta bizde kaldı beraber gittik geldik ama daha önce burada da yazmıştım çocuğun aklı ben onunla oldukça bulanıyor.hani böyle çılgınca isteklerim olacak evlenirken vs diye.aman etkilenme aman dinleme deyip duruyor.arada kaldım birazcık,arkadaşım evlenirken sen beraber alışveriş yapıcaz falan diyo bu sefer askerimde aman duymamış olayım asla olmaz o memnuniyetsiz diyor.tabi sadece bu konularda böyle olmuyor.arada beni eleştirdiğini hissediyorum giyimdir kuşamdır ayakkabıdır vs konusunda.zaten askerimi yolladıktan sonra çokda umrumda değil ne giyindiğim ama askerim seni küçümsüyor bence diyor.bişeyler anlattığımda askerime sen bu olaydan ne çıkardın merve bu konuda konuşma onunla sus falan diyor.kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum herkesin düşüncesi kendine tabi,ama kafam çok karıştı ben bu saatten sonra kimsenin istediği gibi olamam ki?!arkadaşım bu konuda ısrar edip, küçümseyerek mi bi yere varmaya çalışıyor anlamıyorum.insan yakını hakkında bişey düşünürken ne tuhaf oluyor..askerim yaşayışım hakkında bana hiç aman böyle yap yapma demedi.hatta onu yormadığımı düşünüyorum bu konuda.ama arkadaşım da böyle nolcak bilemiyorum
bende kafamı bulandıran birşeyden bahsedeyim.şimdi benim bi arkadaşım var yakın arkadaşım yani.ama onun böyle istekleri çok uç sınırlarda böyle atıyorum 1'e de var dimi o gidip 100lüğü beğeniyor.bu hafta bizde kaldı beraber gittik geldik ama daha önce burada da yazmıştım çocuğun aklı ben onunla oldukça bulanıyor.hani böyle çılgınca isteklerim olacak evlenirken vs diye.aman etkilenme aman dinleme deyip duruyor.arada kaldım birazcık,arkadaşım evlenirken sen beraber alışveriş yapıcaz falan diyo bu sefer askerimde aman duymamış olayım asla olmaz o memnuniyetsiz diyor.tabi sadece bu konularda böyle olmuyor.arada beni eleştirdiğini hissediyorum giyimdir kuşamdır ayakkabıdır vs konusunda.zaten askerimi yolladıktan sonra çokda umrumda değil ne giyindiğim ama askerim seni küçümsüyor bence diyor.bişeyler anlattığımda askerime sen bu olaydan ne çıkardın merve bu konuda konuşma onunla sus falan diyor.kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum herkesin düşüncesi kendine tabi,ama kafam çok karıştı ben bu saatten sonra kimsenin istediği gibi olamam ki?!arkadaşım bu konuda ısrar edip, küçümseyerek mi bi yere varmaya çalışıyor anlamıyorum.insan yakını hakkında bişey düşünürken ne tuhaf oluyor..askerim yaşayışım hakkında bana hiç aman böyle yap yapma demedi.hatta onu yormadığımı düşünüyorum bu konuda.ama arkadaşım da böyle nolcak bilemiyorum
arar canım. benimki aradı 7 de çok az konuştuk. sıradan biriyle bağrıştı çıktı gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?