anladığım kadarıyla canım yakın kız arkadaşın seni eleştiriyor.
hayatına karışıyo v.s
sen de bu durumdan huzursuzsun.
biraz mesafe koy. çok sık gelip gitme.
yada ben böyleyim değişemem dersin konuşursun..
çok içli dışlı olma cılkı çıkar canım.
Off bilmiyorum. Geçen hafta tam 4 gün arayamamıştı da ondan korkuyorum gerçi o zaman denetleme vardı izin vermemişler falan ama gene de korkuyorum bi gün dahi aramazsa meraktan kafayı yiyorum.İçerde bi arkadaşının telefonu varmış ordan aradı dün belki bugün de o şekilde arar. Beklemedeyim bakalım..
bende uzaklaşıcam biraz bakalım,ama sürekli beraber aynı ortamlardayız diye kaçamıyorum.bakalım tatilden sonra ne olucak?
arar inşallah canımm.
ayy bayramdan sonra benimkinin de denetlemesi var.
denetlemede arıyamıyorlar mı hiç?
arar inşallah canımm.
ayy bayramdan sonra benimkinin de denetlemesi var.
denetlemede arıyamıyorlar mı hiç?
Benimki yazıcı olduğu için çok yoğundu canım hiç izin vermemişler ki bürodan çıkmasına o yüzden arayamadı. Çıkınca da direk gidip üstünü bile değiştiremeden yatıp uyuyomuş. Ben de akşamları arıyodum hep uyuyo diyolardı o yüzden görüşemedik yani 4 gün. Hatta sonra tavır yapmıştım ben buna biraz ama valla dedi hiç fırsatım olmadı yoksa niye aramayım falan dedi neyse dedim bu sefer affettim hadi.
yada konuş canım. düşüncelerini söyle. rahatsız olduğun şeyi söylee. biraz ara vermek iyi olur.
benimlide yazıcı canım. bakalım beni arıyabilcek mi?
4 gün aramasa bende sıkılırım kesin. ahh ahh...
ay bizimkiler sürekli denetlemede ben alıştım gün boyu aramıyor gece yarısı ararsa arıyor o kadar..100 kere aynı yeri sildik 8 saat nöbet tuttum falan deyince çok üzülüyorum.ama bizim denetlemeler bitti çok şükür 4 kere fln denetlemeye geldiler..
yani tabi ne yapçağı belli olmaz. kaç senelik arkadaşın bu canım senin? insanlarla her zaman aranda bir mesafe bırak. ben öyle yapıyorum.alınır kırılır birden ben kötü olurum diye korkuyorum,o yüzden konuşamıyorum
İnşallah arayabilir canım. Ama denetlemede gerçekten çok yoruyolarmış. Yazık yaa kıyamayız biz onlaraa
yorulmazmı hiç. yazıkk valla. bayramda diinlensinler azcık.
yani tabi ne yapçağı belli olmaz. kaç senelik arkadaşın bu canım senin? insanlarla her zaman aranda bir mesafe bırak. ben öyle yapıyorum.
yorulmazmı hiç. yazıkk valla. bayramda diinlensinler azcık.
3 senelik ama 2 senedir samimiyiz. bu arada bayramda 2 çarşı fln dedi bizimki ama bakalım evde olabilecekmiyimmwebcamdan de mahrum kalıyorum artık
anladım canım. biraz mesafe koyarsan sorun olmaz zaten.
benimki de bayramda çift çarşı izni demişti. ama çarşı kitlenmiş. zaten gittiğinden beri iki kez çarşıya çıkabildi. hep kitliii... alıştım artık.
sende görürsün inşallah canım askerini msnden. evde olursun inşallahh...
bizim ilk acemilikten dönüşte 2 saat geç kalmıştı.sonra atış atmadan çıkamıyorlarmış çarşıya fln 1 hafta öyle çıkmadı.sonraki hafta çıktı.sonra komutan hatırlamış sen 2 saat geç kalmıştın diye 2 hafta kitledi çarşısını..aman bu ara çıkıyor bende gidicem zaten bayramdan sonra bu ara çok iyiyiz çokk.iskenderundayken bugun senle 13 dk konuştuk diye mail atmışım:) hey gidi 13 dk ve 154 gün
ahh o acemilikk. 5 dk konuşabilirsek şükrediyorduk.
ama bugünlerde az konuşuyoruz. denetleme hazırlıkları olduğu için arıyamıyo. tam bugün güzel güzel konuşuyorduk turşu suyu sıktı ordan biri.
bizimde arada öyle oluyor ama bi tane de dışarda kulube varmış o yüzden hava soğuk olmazsa dışarda konuşuyoruz.zaten içerde o kadar sessiz konuşuyor ki kulaklarım mahvoldu
Benimki hala arayamadı yaa offf neden ama bu saatten sonra da pek arayabilceğini sanmıyorum :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?