üzülme gözdecim. işi çoktur bugün bayram öncesi ya ondan arıyamamıştır.
nöbeti falan da olabilir.
yarın arar muhakkak canım.
üzülme gözdecim. işi çoktur bugün bayram öncesi ya ondan arıyamamıştır.
nöbeti falan da olabilir.
yarın arar muhakkak canım.
İnşallah.. Zaten yarın da arayamazsa eğer inanılmaz üzülürüm
bence yarın arar. ama aramassa da sen arar öğrenirsin canım üzülme.
Sanırım bu konuda en şanslı benim, öğlen 12, öğleden sonra 3-4 bide akşam yemekten sonra yada yatmadan önce günde 3 kez arıyo, baya rahat bi yerde askerim sanırım, telefonu sorunu hiç yaşamadık,hatta herkesin cep telefonu varmış bi benimkinin yok, boşu boşuna onun stresini yaşamayım bide diyo yakalanırsa askerlik uzuyo gerek yok diyo buna sükür napalım..
Öyle yapıcam artık canım.Ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz hepinize iyi geceler..
Öyle yapıcam artık canım.Ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz hepinize iyi geceler..
iyi geceler doğum günün kutlu olsun..
tugcecan bugun beraberiz ben 10 saattir bilgisayar başında rapor yazıcam güya:) o yüzden ben baya bi burdayım gibi görünüyor
tamam canım ben de burdayım daha. anca şafak attırcam sonra asker günlüğü yazcam. 1:30 civarı yatıyorum.
eskiden 5 e kadar otururdum ama uyku saatim değişti.
senin de için dışın rapor oldu valla. her gün mü yazıyorsun sen bu raporları?
evet 3 raporum 1 tanede proje ödevim oluyor.arada başka araştırmalar yok makalelerde oluyor.bıktım valla artık.yüksek lisans falan yapmıcam:)
sen şuan yüksek lisansmı yapıyorsun canım? ee tabi orda proje ödevleri çok olur.
sunum falan çok yapılır. ben de 2010 da yaptım. günde iki kez okula gidiyordum. senindemi öyle?
Her zaman özlüyorum, her zaman aklımdasın ama öyle zamanlar oluyo ki elimi uzatıp dokunmak, arayıp sesini duymak istiyorum.. Ama olmuyo, yapamıyorum çok zoruma gidiyo.. Şu an o kadar çok istiyorum ki burda olmanı, çok özledim, öyle çook özledim ki84 gündür yoksun, 74 gün daha sabretmemiz gerekiyo, ama çok zoruma gidiyo artık Allahım bazen deliricek gibi oluyorum
84 gün olduğuna inanamıyorum bende bugun farkettim..of dayanıcazda nasıl dayanıcaz kızlar yaa
Gerçekten hiç bilmiyorum, bazen dayanılmazlığı katlanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?