- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
Haklısın canım, zaten arada geliyolar onuda pek belli etmemeye çalışıyorum askerime
kızlarr ben yatıyorum. yarın görüşürüz.
mervecim sanada kolay gelsinn...
Şafağımızı attırıyorum canlarım...
Şafak 74... Bartına selamm yolaa devamm...
benimkide yazıcı canım. bakalım beni arıyabilcek mi?
4 gün aramasa bende sıkılırım kesin. ahh ahh...
Bi gün daha sona erdi çok şükür.
Ama benim moralim şu an çok bozuk ağlıyorum((
Her yıl doğumgünümün ilk dakikasında aşkım arar kutlardı ilk kez telefonum çalmadı bu yıl inanılmaz kötü hissediyorum şu an(( Yokluğu bi kez daha bi tokat gibi indi tam kalbime (....
Sabah kalktığımda kapı çalsa aşkım gelmiş olsa birlikte unutulmaz bi doğumgünü geçirsek ahhhh ne güzel olurdu ama sadece bi hayal......
Çok özledim artık dayanamıyorum
benimki santralde çalışıyor rahatım :)her zaman arayamıyorum tabi komutanlar falan oluyo ama olsun en azından sesini duyuyorum istediğimde
gerçekten çok şanslıymışsın canım...ne mutlu sana...biz de mecburen sabrediyoruz işte napalım
canım benim doğum günün kutlu olsun...askerinle bir ömür mutlu huzurlu olursunuz inşallah....bundan sonra allah hiç ayırmasın sizi tabiiki bizleri de :)))
sen üzülmemeye çalış dicem ama ben başaramamıştım doğum günümde üzülmemeyi....ama şöyle bi karar verdim döndüğünde benim doğum günüm yıldönümümüz ve onun doğum gününü zamanları geçmiş de olsa kutlayacağız...sizde öyle yapar bugünün acısını o zaman çıkartırsınız tatlım....
bizim de bugün yıldönümümüz, çıkıp gelse diye saf saf bekliyorum bunun olamayacağını bile bile((
benimki de yazıcı :)))
Bi gün daha sona erdi çok şükür.
Ama benim moralim şu an çok bozuk ağlıyorum((
Her yıl doğumgünümün ilk dakikasında aşkım arar kutlardı ilk kez telefonum çalmadı bu yıl inanılmaz kötü hissediyorum şu an(( Yokluğu bi kez daha bi tokat gibi indi tam kalbime (....
Sabah kalktığımda kapı çalsa aşkım gelmiş olsa birlikte unutulmaz bi doğumgünü geçirsek ahhhh ne güzel olurdu ama sadece bi hayal......
Çok özledim artık dayanamıyorum
Sağol tatlım.
Çok zor onsuz böyle özel günleri geçirmek çok çok zor.
Sabah onun telefonuyla uyandım o bile tarif edilemez bi mutluluk. Gece arıycakmış aslında ama kavga çıkmış orda 10 kişiyi mahkemeye yollamışlar telefonu falan da yasaklamışlar. Dedim sağolsun onlar da benm doğumgünümü bulmuşlar yani kavga etmek için.
Çok durağan bi doğumgünü olcak bu yıl benim için. Ama dediğin gibi geldiklerinde bunun acısını çıkarıp ayrı geçen her özel günümüzü kutlayalım.
kızlar canım çok sıkılıyor.biz 5 gündür kavgalıyız aramıyo konuşmuyoruzda ben bitirme kararı aldım artık tak etti canıma.sorumsuzun önde gideni eskiden her dediğimi yapan şimdi o değil daha neler neler.çok seviyorum ama bi sürü sorunla evlilik olmaz.ne yapcam ben o da üzülüyoddur ki benden fazla kafayı yemek üzereyim.1.5 yıldır nişanlıyım 5 yılda konuştuk bide.bayramda bizim adetlerde kurban gelir geçen sen söledim şaka sanmış neyse bu sene 1 ay önce söledim ve ses yok ailem banada bişey idyemiyolar ama onun bunun lafı yetiyo.niaşnlandığmız zaman 1 bilezik takmışlardı 500 tl düşünün bide geçen sene benim zorumla bi bilezik aldırdım o ondan sonra hiçbişey yok.tamam amacım maddiyat değil ama kaçyılın beklentisi var ki herkes ister bişeyler takılsın .getirdikleri bohçayı görmeyin hiçbişey yok annesin cehizi gibi.aman ne hayallerim vardı artık hiç mutlu değilim olamamda ne yapıyım ben kızlar ne.
Canımm kıyamam sanaa... ağlıyorum deyince içim parçalandıı.
dün gece yattığımda düşündüm seni. gözde üzülmüştür şimdi dedim. 12 de aramadı askeri. gerçektende üzülmüş buraya yazmışsın şimdi gördüm.
canımm aramak o da çok istemiştir. ama arıyamamıştır. nöbeti de olabilir o saatte. bugün arıycaktır kesin. seni unuturmu hiç? aklı sendedir şimdi.
dayanamıyoruz zaman zaman canım. isyan edesimiz geliyor ama iyi olucaksın gözdecim. bende üzüldüm ama doğumgününde ağlamanı istemiyorum. mutlu olmanı istiyorum.
Ahh canım benim sağol yanımda olduğun için, desteğin için..
Gerçekten çok zor bi gün geçiriyorum bugün. Bi yandan benim için özel bi gün bi yandan da her şeyim aşkımın yokluğunu en derinden hissetiğim bi gün. Bu ikisinin çatışmasını yaşıyorum her saniye. Sevinsem mi üzülsem mi hiiiç bilemiyorum.
Allah bundan sonraki günlerimizde bizleri ayırmasın bi daha sevdiklerimizle.
Sabah o uyandırdı zaten beni. Aslında gece arıycakmış ama kavga çıkmış baya büyük. Mahkemeye yollamışlar o kişileri benimki de yazıcı ya evrak işleriyle falan uğraşmış zaten telefonları falan da yasaklamışlar. Sabah arıyabilmiş anca aslında şimdi de yasak ama dedi ben bi yolunu bulup aradım dedi onun sesini duyunca bile mutlu oldum sanki yanımdaymış gibi napalım buna da şükür..
çok şükür canım. sesini duydun ya azcık iyi olmuşsundur. ne yapalım yanımızda olamıcaklar özel günlerimizde geldikten sonra hep beraber olucaz Allahın izniyle. bunlar geçici ayrılık, Allah kalıcı ayrılıklar vermesinn kimseyee.
Benimde askerim aradı biraz önce. kaç gündür gündüz arıyamıyordu ama bugün sakinmiş ortalık. beklemiyordum şaşırdım sevindim ben de.
Dün dedim ne oldu bağrışıyordun? telefon sırası olayıymış. gidip yattım kavga falan çıkmadı dedi. iyi barii dedimm.
benim askerim daha aramadı...yoksa unuttu mu dersiniz yıldönümümüzü kızlar((((
yok canım unutmamıştır bence.
normalde gündüz arıyormuydu?
işi vardır belki akşam arıcaktır canm.
benimkide normalde gündüz arıyamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?