341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

ben de merak ettim canım. arıcağını düşünüyorum. madem bu kadar düşünceli bi çocuk, gene düşünüyordur.

Senin adına sevindim canım. Beni de belki arıycak gün içinde aşkım ama çok yoğunmuş işte bugün benim şansıma. İnşallah arayabilir bi daha yaaa.

Şafak:74 Bartına selam yola devam

Pembelim doğum günün kutlu olsun canım Nice mutlu yıllara

Son düzenleme:
Canlarim disarida biraz isim var. Disari cikicam ama donusum muhtesem olur insallah. Sizden guzel haberler bekliyorum.

Ben de bekliyorum benimkinin aramasını dört gözleee. İnşallah ararlar en kısa zamanda

Canım hem sana hem burcu sesleniorum. Ararlar ilk fırsatta... Benim askerimde yıldönümümüzde arayamamıştı. Ama telefon kulubelerinin oraya gitmek yasakmış o yüzden arayamamıştı... İlk fırsatta arayacaktır askerleriniz...

canlarım ben geldimm. bayram için bişeyler baktım kendime. giy çıkar giy çıkar yoruldumm.
umarım haberler iyidir. burcu ve gözde haberlerinizi bekliyorum kızlar.

valla hepimizin aynı canımm. bu sene böyle geçircez artık. bi de bizim ilk yıl dönümümüz olcaktı. ahh ahh...

aynen öyle tatlım yapacak birşey yok maalesef....bende fotoğraflarımıza bakıyorum...o fotoğraflardaki anılarımızı düşünüyorum....yıldönümümüzü böyle kutluyorum....

aynen öyle tatlım yapacak birşey yok maalesef....bende fotoğraflarımıza bakıyorum...o fotoğraflardaki anılarımızı düşünüyorum....yıldönümümüzü böyle kutluyorum....

arar inşallah canım. benimkide bu akşam aramadı daha.
bende resimlere bakıyorum bazen.
siz ne zamandır berabersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…