- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
yok gündüz arayamıyor...yazıcı benimki komutanıyla aynı odada çalışıyorlar bütün gün...hep sabah 5buçuk 6 arası arar bide çok nadir gece arıyor...bu sabah aramadı normalde 5te kalkıyorum bugün arar diye uyku tutmadı saat 4buçukta açtım gözlerimi ama henüz aramadı...umarım sen haklısındır ve unutmaz canım...normalde hiç atlamaz özel günleri...hatta günlerce özenle hazırlanır bakalım arar inşallah bugün....
ben de merak ettim canım. arıcağını düşünüyorum. madem bu kadar düşünceli bi çocuk, gene düşünüyordur.
çok şükür canım. sesini duydun ya azcık iyi olmuşsundur. ne yapalım yanımızda olamıcaklar özel günlerimizde geldikten sonra hep beraber olucaz Allahın izniyle. bunlar geçici ayrılık, Allah kalıcı ayrılıklar vermesinn kimseyee.
Benimde askerim aradı biraz önce. kaç gündür gündüz arıyamıyordu ama bugün sakinmiş ortalık. beklemiyordum şaşırdım sevindim ben de.
Dün dedim ne oldu bağrışıyordun? telefon sırası olayıymış. gidip yattım kavga falan çıkmadı dedi. iyi barii dedimm.
benim askerim daha aramadı...yoksa unuttu mu dersiniz yıldönümümüzü kızlar((((
Şafak:74 Bertına selam yola devam
Pembelim doğum günün kutlu olsun canımNice mutlu yıllara
Yok canım unutmamıştır arıycaktır bence müsait olduğu ilk an
İnşallah canım merakla bekliyorum....
Canlarim disarida biraz isim var. Disari cikicam ama donusum muhtesem olur insallah. Sizden guzel haberler bekliyorum.
Ben de bekliyorum benimkinin aramasını dört gözleee. İnşallah ararlar en kısa zamanda
Canlarim disarida biraz isim var. Disari cikicam ama donusum muhtesem olur insallah. Sizden guzel haberler bekliyorum.
Canım hem sana hem burcu sesleniorum. Ararlar ilk fırsatta... Benim askerimde yıldönümümüzde arayamamıştı. Ama telefon kulubelerinin oraya gitmek yasakmış o yüzden arayamamıştı... İlk fırsatta arayacaktır askerleriniz...
canlarım ben geldimm. bayram için bişeyler baktım kendime. giy çıkar giy çıkar yoruldumm.
umarım haberler iyidir. burcu ve gözde haberlerinizi bekliyorum kızlar.
benim askerimden haber yok hala canım((((
bayram öncesi bi yoğunluk olmuştur canım. bi de bizimkiler yazıcı biliyorsun. akşam arar diye düşünüyorum.
sabırla bekliyorum tatlım...aramazsa da napalım artık bu sene böyle olucak
valla hepimizin aynı canımm. bu sene böyle geçircez artık. bi de bizim ilk yıl dönümümüz olcaktı. ahh ahh...
aynen öyle tatlım yapacak birşey yok maalesef....bende fotoğraflarımıza bakıyorum...o fotoğraflardaki anılarımızı düşünüyorum....yıldönümümüzü böyle kutluyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?