341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Bi elbise aldim canim.
Burcucum sen sozlu veya nisanlimisin?

güle güle giy canım :)
henüz resmiyete kavuşmuş birşey yok tuğçecim...ama annesini babasını tanıyorum evlerine gidip geliyorum...benim annem de durumdan haberdar ama dediğim gibi resmiyet yok...yani babamın haberi yok :))
askerden geldikten sonra olucak inşallah :)

Benimki aramadı yaa sabahtan bu yana bi dahaa offf. Kızlar dua edin arayabilsin noluurrr. Sabah 2 dk konuştuk ya da konuşmadık o kadar yani. Bi arasın da doya doya konuşalım

Ben bu doğumgünümden hiçbi şey anlamadım uyumakla geçirdim büyük bi kısmını zaten. Sonra da işte kalktım bi şeyler hazırladık annemle. Biraz önce de pasta kestik ama benim doğumgünüm mü başkasının mı belli değildi. Aşkım aramadı diye de moralim çok bozuk zaten. Arasın Allahım yalvarırııımmmm...

hayirlisi olsun canim. Donunce bi soz yaparsiniz.

Benimki aramadı yaa sabahtan bu yana bi dahaa offf. Kızlar dua edin arayabilsin noluurrr. Sabah 2 dk konuştuk ya da konuşmadık o kadar yani. Bi arasın da doya doya konuşalım
Benimkide aramadi canim. Anliyorum seni. Biraz daha bekliyelim bakalim.

inşallah arar tatlım ama arayamazsa da çok üzme kendini...yani biliyorum üzüleceksin ama hiç değilse çok üzülmemeye çalış....hiç değilse sabah 2dk da olsa duymuşsun sesini yetmez tabiki ama hiç yoktan iyidir şekerim...
hele bi dönsünler bunların acısını bol bol çıkartırız itinayla :)

hayirlisi olsun canim. Donunce bi soz yaparsiniz.

Benimkide aramadi canim. Anliyorum seni. Biraz daha bekliyelim bakalim.

ben söz nişan bir arada olsun istiyorum o yüzden acele etmeyeceğiz...o dönsün de hepsi hallolur sırayla...şu günler geçsede bi bitse şu askerlik

ben umudu kestim kızlar bugün daha aramaz kesin unuttu...yoksa ne yapar eder arardı o beni 1dk bile olsa (((...
bu seferlik affedebilirim hatta mecburen affedicem çünkü kesin bahaneler sayar bana...çok yoğundum çok yoruldum aşkım burda çok fenayım vb... :)
ama ilerleyen yaşamımızda hele bi unutsun bunu da ekler öyle alırım ondan hıncımı :))))

diye yazmıştım tam cevaplaya basarken aşkım aradııııııııııı :))))))
ayyy çok mutlu oldum yaaa ))))
günüm çok yoğun geçti ancak arayabildim hayatım, nasılsın günün nasıldı dedi falan baktım hiç kutlama falan bahsetmiyor...bende bişey demedim önce anlattım bugünü sonra dayanamadım dedim aşkım nice senelere...ne kadar sabırsız bi sevgilim var benim diyor unutmadım korkma unutmam senin hayatıma girişinin yıldönümünü, hayatta unutmam dedi :))))
pazartesi ve çarşamba çarşı izni varmış...bayramda çift çarşı veriyorlarmış....pazartesi kesin gel özledim, çarşamba da gelebiliyorsan gel ama sana da zor olmasın diyor :) dedim bana kalsa kamp kurarım askeriyeye :))))
pazartesi annesi babası da gidiyormuş öyle uzaktan uzaktan bakışırız ama olsun görmüş olurum, çarşamba da gidebilirsem ooh ne güzel olur :)

anlaşılan sizin askerler de aradı kızlar...kaybolmuşsunuz :)))
aramadılarsa da dilerim çabucak ararlar...
bizler birbirimizin neler hissettiğini neler yaşadığını çok iyi anlıyoruz aynı şeyleri yaşıyoruz...
allah hepimize bir ömür mutluluk huzur nasip etsin askerlerimizle...
vee bu bekleyiş çabuk geçsin :)
iyi geceler kızlaaaaar :)))

çok sevindimm canımm. gözün aydınn.
ben dizi izliyordum. yeni bitti.
benim askerimde yeni aradı. 4 dk falan konuştuk. yağmur çok yağdı elektiriklerde yoktu arıyamadım dedi. nöbete gidiyorum dedi. şükürr.
amin canımm. Allah hepimize mutluluk versin askerlerimizle.

Benimki de aradı ama gene çok kısa konuşabildik çağırdılar. Bugün ne yaptığımı anlatamadım bile doğru düzgün öyle diyim yani Sinir oldum yaa offffffff....

Benimki de aradı ama gene çok kısa konuşabildik çağırdılar. Bugün ne yaptığımı anlatamadım bile doğru düzgün öyle diyim yani Sinir oldum yaa offffffff....

bende hızlı hızlı konuştum canım. neyse en azından seslerini duydukk şükürr.
bayramda daha çok konuşuruz herhalde gözdecim.

kızlarrr kasım 22 de sevgilimi erzincana gönderiyorum ama ben şimdiden yıkılmış durumdayım aklıma geldikçe ağlıyorum şuan size yazarken bile ağlayarak yazıyorum napıcam ben nasıl gndericem onu

kızlarrr kasım 22 de sevgilimi erzincana gönderiyorum ama ben şimdiden yıkılmış durumdayım aklıma geldikçe ağlıyorum şuan size yazarken bile ağlayarak yazıyorum napıcam ben nasıl gndericem onu

kıyamam canımm. seni anlıyoruzz.
hepimiz yaşadık bunları. ilk günler zor oluyor gerçekten ama burda bizle paylaşırsan daha rahat edersin.
ilk 2-3 hafta alışma sürecin olur. ağlıcaksın, iştahın kesilcek ama bi süre sonra bunada alışmaya başlıcaksın. askerin seni aradıkça ben iyiyim dedikçe rahatlıcaksın. sonra zaman zaman yanına gelcek hasret giderceksiniz. bazen sen gidiceksin yanına derken. biticekk. sen yeterki güçlü ol.
çünkü orda askerinin sana ihtiyacı olucak. sen kendini bırakırsan o da orda güçlü duramaz canım. inan ben ilk hafta onun sesini duyduğum an hüngür hüngür ağlıyordum. o üzülmesin diye belli etmemeye çalışıyordum. şimdide özlüyoruz ama bi şekilde bunada alıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…