arar inşallah canım. benimkide bu akşam aramadı daha.
bende resimlere bakıyorum bazen.
siz ne zamandır berabersiniz?
2. yıldönümümüz canım....bugün bitmeden ikimizde askerlerimizle konuşabiliriz umarım...
maşallah canım. Allah nice yıllarda, sonsuza kadar beraber olmanızı nasip etsin. inşallah bu akşam konuşabiliriz burcucum.
amin canım...aynen size de allah sonsuza kadar mutlu mesut beraber olmayı nasip etsin :)))
aminn canımm inşallahh...
ee sen neler aldın tatlım????
ee sen neler aldın tatlım????
Bi elbise aldim canim.
Burcucum sen sozlu veya nisanlimisin?
hayirlisi olsun canim. Donunce bi soz yaparsiniz.güle güle giy canım :)
henüz resmiyete kavuşmuş birşey yok tuğçecim...ama annesini babasını tanıyorum evlerine gidip geliyorum...benim annem de durumdan haberdar ama dediğim gibi resmiyet yok...yani babamın haberi yok :))
askerden geldikten sonra olucak inşallah :)
Benimkide aramadi canim. Anliyorum seni. Biraz daha bekliyelim bakalim.Benimki aramadı yaa sabahtan bu yana bi dahaa offf. Kızlar dua edin arayabilsin noluurrr. Sabah 2 dk konuştuk ya da konuşmadık o kadar yani. Bi arasın da doya doya konuşalım
Ben bu doğumgünümden hiçbi şey anlamadım uyumakla geçirdim büyük bi kısmını zaten. Sonra da işte kalktım bi şeyler hazırladık annemle. Biraz önce de pasta kestik ama benim doğumgünüm mü başkasının mı belli değildi. Aşkım aramadı diye de moralim çok bozuk zaten. Arasın Allahım yalvarırııımmmm...
hayirlisi olsun canim. Donunce bi soz yaparsiniz.
Benimkide aramadi canim. Anliyorum seni. Biraz daha bekliyelim bakalim.
anlaşılan sizin askerler de aradı kızlar...kaybolmuşsunuz :)))
aramadılarsa da dilerim çabucak ararlar...
bizler birbirimizin neler hissettiğini neler yaşadığını çok iyi anlıyoruz aynı şeyleri yaşıyoruz...
allah hepimize bir ömür mutluluk huzur nasip etsin askerlerimizle...
vee bu bekleyiş çabuk geçsin :)
iyi geceler kızlaaaaar :)))
Benimki de aradı ama gene çok kısa konuşabildik çağırdılar. Bugün ne yaptığımı anlatamadım bile doğru düzgün öyle diyim yaniSinir oldum yaa offffffff....
kızlarrr kasım 22 de sevgilimi erzincana gönderiyorum ama ben şimdiden yıkılmış durumdayım aklıma geldikçe ağlıyorum şuan size yazarken bile ağlayarak yazıyorum napıcam ben nasıl gndericem onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?