bende hızlı hızlı konuştum canım. neyse en azından seslerini duydukk şükürr.
bayramda daha çok konuşuruz herhalde gözdecim.
kıyamam canımm. seni anlıyoruzz.
hepimiz yaşadık bunları. ilk günler zor oluyor gerçekten ama burda bizle paylaşırsan daha rahat edersin.
ilk 2-3 hafta alışma sürecin olur. ağlıcaksın, iştahın kesilcek ama bi süre sonra bunada alışmaya başlıcaksın. askerin seni aradıkça ben iyiyim dedikçe rahatlıcaksın. sonra zaman zaman yanına gelcek hasret giderceksiniz. bazen sen gidiceksin yanına derken. biticekk. sen yeterki güçlü ol.
çünkü orda askerinin sana ihtiyacı olucak. sen kendini bırakırsan o da orda güçlü duramaz canım. inan ben ilk hafta onun sesini duyduğum an hüngür hüngür ağlıyordum. o üzülmesin diye belli etmemeye çalışıyordum. şimdide özlüyoruz ama bi şekilde bunada alıştık.
Evet bayramda çift çarşı olcakmış zaten bol bol görüşürüz inşallah. Yarın da babası gidecek yanına o yüzden telefonla konuşma fırsatımız olcak daha çok. Ama işte bugün çok isterdim şöyle bi doya doya konuşmak, kısmet değilmiş napalım buna da şükür..
kızlarrr kasım 22 de sevgilimi erzincana gönderiyorum ama ben şimdiden yıkılmış durumdayım aklıma geldikçe ağlıyorum şuan size yazarken bile ağlayarak yazıyorum napıcam ben nasıl gndericem onu
bunada şükür canım. bizimkilerin çarşısını gene kitledilerr. ne diyim dicek bişey yok. alıştım artıkk.
Canıımm seni o kadar iyi anlıyoruz ki her birimiz senin şu an yaşadıklarını yaklaşık 3 ay önce yaşadık. İlk günler gerçekten çok zor geçiyo. Ne yapacağını bilemez bi şekilde geziniyosun öyle ortalıkta ama günler geçtikçe biraz daha alışmaya başlıyo insan. Ben ilk günlerde çok ağlamıştım her telefonla konuştuğumuzda gözlerim doluyodu ama şimdi o kadar olmuyo. Bak biz 85 gün geçirdik zaman hızlı geçiyo anlayamıyosun bile o yüzden hiç sıkma canını. Askerin bi an önce hayırlısıyla gidip gelir inşallah. Buraya gel kafa dağıt özellikle de ilk zamanlar. Her zaman destek olmaya hazırız burda birbirimize
canım ben şimdi de öyleyim bana söylerken bile sana bişey sölicem ama üzülme dedi öyle dyince ben ne zaman gidiyosun dye sordum. tamam konuşurduk ama hiç bu kadar yaklaştığını düşünmemiştik. tecilli zten sevgilim tecilini bozdurdu binevi hazırdık biz ama değilmişiz. dünden beri tutamıyorum kendimii
Aaa üzüldüm canım neden ama öyle oldu
biliyorum canım zten sizlerin yazılarını okudukça biraz rahat ediyorum bi de allah razı olsun annem çok destek olyuo bana
Allah sabır versin canımm.
bu bi engel önümüzde. ama herkesin aştığı gibi biz de bu engeli aşıcaz.
ağlama artık. sil gözyaşlarını. Türkiye sınırları içinde şükür ki istediğin her an gider görürsünn.
Evet en büyük desteği yanımızdakilerden, sevdiklerimizden alıcaz bu süreçte zaten. Üzme kendini diyemem, çünkü elinde değil insan üzülüyo, ben gün içinde her an askerim şimdi napıyodur diye düşünüyorum hala, onu düşünmediğim tek bi an yok diyebilirim. Ama işte zaman bu geçecek ve geçmeye de mahkum o yüzden çok fazla sıkmamaya bak canını ve askerinin yanında ol, onun da şu an senin desteğine ihtiyacı var çünkü
doğuda diye önlem olarak yapıyorlarmış canım.
cnım belki önceki snelerde gitse rahat olurdum ama şehitleri duydukça içim parçalanıyo ya diyorum ya oda sonrasını getiremiyorum zten ağlamaya başlıyorum
canım askerlerimiz ordan ankesörlerden arıyorlar bizi.elimden gelse yanına gidicem son gnleri beraber geçirelim dye ama elimde değil malesef. biz bide ayrı şehirlerde yaşıyoruzz bide bişey sorcam size telefon olayını nasıl yapıyosunuz nasıl konuşuyosunuz?
Anladım canım. Neyse en azından sesini duyabiliyosun, iyi olduğunu biliyosun.. Bunlara da şükür gene, bunu bulamayanlar da var. Benim bir arkadaşımın abisi hakkaride yapmıştı askerliğini ve 1 buçuk ay hiç arayamamış durumunu bildirememiş. Ben kafayı yerdim sanırım ya..
Allah korusun canım böyle şeyler aklına getirme.
Kader bu, alın yazısı ona orda bişey olmaz gelir burda senin kafana saksı düşer bişey olur. yani bu bi alın yazısı. o nedenle aklına kötü şeyler getirme canım.
elimden gelse yanına gidicem son gnleri beraber geçirelim dye ama elimde değil malesef. biz bide ayrı şehirlerde yaşıyoruzz bide bişey sorcam size telefon olayını nasıl yapıyosunuz nasıl konuşuyosunuz?
canım askerlerimiz ordan ankesörlerden arıyorlar bizi.
Şafak:73 Şırnağa selam yola devam70'ler bitio; sonra 60'larrr .... Artık tek haneleri görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?