341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bende hızlı hızlı konuştum canım. neyse en azından seslerini duydukk şükürr.
bayramda daha çok konuşuruz herhalde gözdecim.

Evet bayramda çift çarşı olcakmış zaten bol bol görüşürüz inşallah. Yarın da babası gidecek yanına o yüzden telefonla konuşma fırsatımız olcak daha çok. Ama işte bugün çok isterdim şöyle bi doya doya konuşmak, kısmet değilmiş napalım buna da şükür..

canım ben şimdi de öyleyim bana söylerken bile sana bişey sölicem ama üzülme dedi öyle dyince ben ne zaman gidiyosun dye sordum. tamam konuşurduk ama hiç bu kadar yaklaştığını düşünmemiştik. tecilli zten sevgilim tecilini bozdurdu binevi hazırdık biz ama değilmişiz. dünden beri tutamıyorum kendimii

bunada şükür canım. bizimkilerin çarşısını gene kitledilerr. ne diyim dicek bişey yok. alıştım artıkk.

kızlarrr kasım 22 de sevgilimi erzincana gönderiyorum ama ben şimdiden yıkılmış durumdayım aklıma geldikçe ağlıyorum şuan size yazarken bile ağlayarak yazıyorum napıcam ben nasıl gndericem onu

Canıımm seni o kadar iyi anlıyoruz ki her birimiz senin şu an yaşadıklarını yaklaşık 3 ay önce yaşadık. İlk günler gerçekten çok zor geçiyo. Ne yapacağını bilemez bi şekilde geziniyosun öyle ortalıkta ama günler geçtikçe biraz daha alışmaya başlıyo insan. Ben ilk günlerde çok ağlamıştım her telefonla konuştuğumuzda gözlerim doluyodu ama şimdi o kadar olmuyo. Bak biz 85 gün geçirdik zaman hızlı geçiyo anlayamıyosun bile o yüzden hiç sıkma canını. Askerin bi an önce hayırlısıyla gidip gelir inşallah. Buraya gel kafa dağıt özellikle de ilk zamanlar. Her zaman destek olmaya hazırız burda birbirimize

biliyorum canım zten sizlerin yazılarını okudukça biraz rahat ediyorum bi de allah razı olsun annem çok destek olyuo bana

Allah sabır versin canımm.
bu bi engel önümüzde. ama herkesin aştığı gibi biz de bu engeli aşıcaz.
ağlama artık. sil gözyaşlarını. Türkiye sınırları içinde şükür ki istediğin her an gider görürsünn.

biliyorum canım zten sizlerin yazılarını okudukça biraz rahat ediyorum bi de allah razı olsun annem çok destek olyuo bana

Evet en büyük desteği yanımızdakilerden, sevdiklerimizden alıcaz bu süreçte zaten. Üzme kendini diyemem, çünkü elinde değil insan üzülüyo, ben gün içinde her an askerim şimdi napıyodur diye düşünüyorum hala, onu düşünmediğim tek bi an yok diyebilirim. Ama işte zaman bu geçecek ve geçmeye de mahkum o yüzden çok fazla sıkmamaya bak canını ve askerinin yanında ol, onun da şu an senin desteğine ihtiyacı var çünkü

cnım belki önceki snelerde gitse rahat olurdum ama şehitleri duydukça içim parçalanıyo ya diyorum ya oda sonrasını getiremiyorum zten ağlamaya başlıyorum

Bu arada kızlar şafak attırma zamanıı... gözden kaçırdım sanmayın.
Şafağımızz 73... Şırnak'taki askerlerimize selam yola devamm...

elimden gelse yanına gidicem son gnleri beraber geçirelim dye ama elimde değil malesef. biz bide ayrı şehirlerde yaşıyoruzz bide bişey sorcam size telefon olayını nasıl yapıyosunuz nasıl konuşuyosunuz?

doğuda diye önlem olarak yapıyorlarmış canım.

Anladım canım. Neyse en azından sesini duyabiliyosun, iyi olduğunu biliyosun.. Bunlara da şükür gene, bunu bulamayanlar da var. Benim bir arkadaşımın abisi hakkaride yapmıştı askerliğini ve 1 buçuk ay hiç arayamamış durumunu bildirememiş. Ben kafayı yerdim sanırım ya..

cnım belki önceki snelerde gitse rahat olurdum ama şehitleri duydukça içim parçalanıyo ya diyorum ya oda sonrasını getiremiyorum zten ağlamaya başlıyorum

Allah korusun canım böyle şeyler aklına getirme.
Kader bu, alın yazısı ona orda bişey olmaz gelir burda senin kafana saksı düşer bişey olur. yani bu bi alın yazısı. o nedenle aklına kötü şeyler getirme canım.

elimden gelse yanına gidicem son gnleri beraber geçirelim dye ama elimde değil malesef. biz bide ayrı şehirlerde yaşıyoruzz bide bişey sorcam size telefon olayını nasıl yapıyosunuz nasıl konuşuyosunuz?
canım askerlerimiz ordan ankesörlerden arıyorlar bizi.

evet canım çok şükür. güvenlik söz konusuysa çarşıya hiç çıkmasın istemem zaten.

annemde öyle diyo biliyomusun ölümün nerde geliceği hiç belli olmaz haklısınız . allah inş bi an önce kavuşmayı nasip etsin daha önce 2 abimi gnderdim ben askere hatta ikisi aynı gn gittiler . ama onlarda bile bu kadar zorlanmamıştım. insanın sevdiceğini yollaması daha başka oluyomuş

Ahh canım biz de ayrı şehirlerdeyiz çok iyi anlıyorum o yüzden seni.
Telefon olayını acemilikteyken şöyle yapıyoduk, aşkım beni çaldırıyordu telefon kulubesinden ben ordan arıyodum onu çaldırdığı numaradan ama şimdi bulunduğu yerdeki telefonlar geri aramaya kapalı bu yüzden o arıyo her gün, arayamadığında da ben genel telefondan arayıp çağırtıyorum onu, bu şekilde iletişim kuruyoruz yani.

canım askerlerimiz ordan ankesörlerden arıyorlar bizi.

canım peki hergün mü gün aşırı mı nasıl oluyo ? konuşma süreleri falan ne kadar ? kızlar çok soru soruyorum ama kusura bakmayın. dün öğrendiğimden beri hep bunları düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…