341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

konuşma süresi ne kadar peki kısıtlı mı abmler gittiğinde ben 10 11 yaşlarındaydım o yüzden bunları fazla hatırlayamıyorum

canım peki hergün mü gün aşırı mı nasıl oluyo ? konuşma süreleri falan ne kadar ? kızlar çok soru soruyorum ama kusura bakmayın. dün öğrendiğimden beri hep bunları düşünüyorum

Askerin ne zaman müsait olursa o zaman arıyo canım. Benimki ilk zamanlar akşamları arardı yemekten sonra, ama bazen sabah 6 gibi ya da öğlen de arıyodu müsait oldukça. Şimdi ise pek belli olmuyo. Bu aralar çok yoğun oldukları için arayamadığı da oluyo bazen. Acemilikte çok konuşamıyoduk ama şimdi rahat olursa 1 saat bile konuştuğumuz oluyo. Kısacası askerinin görevine ve müsait olup olmamasına bağlı arama saatleri, süresi vs.

canım peki hergün mü gün aşırı mı nasıl oluyo ? konuşma süreleri falan ne kadar ? kızlar çok soru soruyorum ama kusura bakmayın. dün öğrendiğimden beri hep bunları düşünüyorum

genelde bi mani olmadıkça her gün arıyorlar canım.
hatta kiminin askeri günde iki kez de arıyor.
bazen yarım saat konuşurken bazen de 4 dk konuşuyoruz. belli olmuyo süre.

Son düzenleme:

anladım canım çok sağol ben erzincana göndericem askerimi topçu olarak orayla ilgili bilgisi olan var mı acaba aslında araştırıyorum fazla kötü yorum görmedim ama ynede içim rahat değil daha şimdiden kar başlamış oraya bugün gördüm haberlerde

genelde bi mani olmadıkça her gün arıyorlar canım.
hatta kiminin askeri günde iki kez de arıyor.
bazen yarım saat konuşurken bazen de 4 dk konuşuyoruz. belli olmuyo süre.

aslında amaç iyi olduklarını bilmek beni gnde bi kez arasın iyiyim desin yeter bana

Malesef hiç bilmiyorum canım orayla ilgili bi şey. Kısa dönem mi yapıcak askerin?

Canım,benim nişanlım şu an Erzincan'da asker..Rahat bir yer Allah'a şükür,sıkıntı yok.Gündüzleri sıcak akşamüstünden öğelebe kadar da acayip soğuk oluyormuş.Benimki hep grip,nezle,soğuk algınlığı oluyor.Biri bitiyor biri başlıyor...

canım bugün haberlerde gördüm erzincan sivas yolu kapanmış onu duyunca daha bi korktum üşücek diyee

canım bide rahat arayabiliyor mu seni ??

biz en son geçen pazar konuştuk ve hala aramadı ne de ailesi aradı sordu bayram geliyo işten çıkardık seni bi ihtiyacın var mı yok mu soran olmadı.ne de nişanlım sordu.hakkımda hayırlısı olsun ama ben bayramdan sonra nişanı atacam kızlar en güzel yıllarımı onunla mahvettim artık yeter.sizde böyle problemler var mı aileleri size nasıl davranıyo benimkilerin bişey dediği yok ama hiç bişey yapmıyolar

nasıl yani o askerdeyken bırakıcak mısın onu

aaa seni istemiyorlarmı canım? neden aramıyorlar hiç seni?
askerin de 5 gündür aramamış. acaba işi mi çıktı? yada ne oldu ki?

aslında amaç iyi olduklarını bilmek beni gnde bi kez arasın iyiyim desin yeter bana

Canım ilk yazılarımızı görsen 3 -4 dkka konuştuk diye sevinçten çıldırıyorduk buralarda Emin ol bir alo demeleri bile yetiyor... Ama bazı zaman arayamadıkları da oluyor... Biz burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz. Hayırlısıyla sağ sağlim gidip dönmesini nasip etsin Allah... İlk günler gerçekten çok zor ama bir şekilde atlatılıyor... Sadece günden güne içimizdeki özlem artıyor... Bu arada kendini asker psikolojisine de hazırla Hep alttan alıcaksan O yüzden şimdi gidene kadar seveceksen sev döveceksen döv Çünkü onun psikolojisi yüzünden senin psikolojin bozulacak

Son düzenleme:
uzun dönem maleseff sizinkiler ne kadar oldu gndereli ve neredeler??

Canım inşallah biter bi an önce Allah sabır versin inşallah bütün askerlere ve asker yolu gözleyenlere.
Bizimkiler kısa dönem. 12 ağustosta yollamıştık yani 85 gün oldu gideli ve 73 günümüz kaldı 17 ocakta bitecek inşallah.
Benim askerim yalovada, acemilkte de iskenderundaydı.

canım ben 2.5 yıldır hep o psikolojideyim zten hadi 2 yıl diyim ilk başlarda hep ben üstteydim sonra bi şımarttım beyfendiyi o yüzden çok zorluk çekmem alttan almakta . ya canım dşünüyorum bide hadi bnm burda ailem var o gdnce orda kmsesi yok gerçekten çok kötü olucakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…