341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Ama neden böyle davranıyolar bir nedeni olmalı canım? Askere gitmeden önce de var mıydı böyle sorunlarınız yoksa gittikten sonra mı başladı?

evet bırakacam .hiçbişeye hhevesim kalmadı mutluolacağıma da inanmıyorum hiç umrumda da değil benden beter olsun .

Canım iyi düşün iyi karar ver az öncede dediğim gibi onlaın psikolojileri yüzünden bizim psikolojimizde bozuluyor... Anladığım kadarıyla uzun süredir birliktesiniz... Hemen kestirip atma... Tabi yine de senin vereceğin karar ama bir adım atarken bin kere düşün... Umarım hakkında hayırlısı olur...

aaa seni istemiyorlarmı canım? neden aramıyorlar hiç seni?
askerin de 5 gündür aramamış. acaba işi mi çıktı? yada ne oldu ki?

yoo istiyolar öle bi problem yok ama bişey yapmıyolar. 10 temmuz 2010 da nişanlandık en fazla 6 defa armışlardır.geçen bayarm sonrası geldiler bi ondan sonra zar aor arıyolar. onlara diyecem zaten açıp telefonu siz bana bunu bunu yaptınız herşeyi söyleyecem
verecem bana aldıkları 3 5 şeyi de yollları açık olsun yeter amaa

sen arıyormusun onları canım?
bi de askerin neden bu kadar uzun süredir aramadı acaba? :26:

Selam kizlar, yarin askerimin carsi izni vardi sozde komutani Van icin yardimlari otogara goturmelerini soylemis, carsi izninde bile gorev veriyolar sinir oluyorum..

Canım merak etme onlarada asker ocağında bir sürü askerle birlikteler Onlarda orda birbirilerine destek oluyorlar :) Hele uzun dönemse bir problem olcağını da zannetmiorum. Çünkü genelde kısa dönemler uzun dönemlilerden çekio...

Selam kizlar, yarin askerimin carsi izni vardi sozde komutani Van icin yardimlari otogara goturmelerini soylemis, carsi izninde bile gorev veriyolar sinir oluyorum..

Asker adam boş durmaz diyolarmış ya komutanlar ondandır. Sanki hiç çalışmıyolarmış gibi gün içinde canları çıkıyo zaten bari bırakın çarşıda nefes alsınlar azıcık.

inş rahat olur orda tatlımm

Canım benim sıkma canını diyecem ama malesef askeriye böle... Askeriminde dediği gibi askeriyede mantık aranmaz... Her an herşey olabiliyor...

sen arıyormusun onları canım?
bi de askerin neden bu kadar uzun süredir aramadı acaba? :26:

aramaz olurmuyum her hafta yada 2.hafta mutlaka nişanlımada askere gitmeden öncede diyodum aramıyolar diye ben yanındayım ya ondan diyo du ya şimdi askere derseniz o küserse aramaz ama kusura bakmasın ben onu 7 yıl bekliyorum küs bile olsak aramak macburiyetinde o orda tekse bende burda tekim kimseye de bişey diyemiyorum içim içimi yiyorr

Asker adam boş durmaz diyolarmış ya komutanlar ondandır. Sanki hiç çalışmıyolarmış gibi gün içinde canları çıkıyo zaten bari bırakın çarşıda nefes alsınlar azıcık.

Aynen canim ya, albayin postasiydi albay kalp krizi gecirdi, yazik adam hala donemedi isine, sonra kantinci yaptilar albay gelene kadar diye simdide her isi ona yaptiriyolar

biraz daha dişini sık bence canım. hemen yüzğü atma.
2 ay sonra gelsin karşına alır konuşursun.

Aynen canim ya, albayin postasiydi albay kalp krizi gecirdi, yazik adam hala donemedi isine, sonra kantinci yaptilar albay gelene kadar diye simdide her isi ona yaptiriyolar

İşte mantık aranmıyo askerde malesef. Dengesiz insanlarla uğraşmak zorunda kalabiliyolar bazen yapacak bi şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…