- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
İyi yapmışın canımUznun dönem ya da kısa dönem farketmez... Sonuçta hepimiz asker yarenleriyiz... Ve onları beklemekteyiz...
topiğimiz bugün çok canlı maşallahh...
hep böyle olsunn...
askerimde öğrendi artık burayı. diyorum kızlarla konuşuyorum. yinemi ordasın sen diyoo? kafayı iyice bozdun sen bu siteyle diyo. ee öylee valla dedim. ben gayet mutluyum.
sağolun valla kızlar işte böyle nete geldikçe sizlerle paylaşırım üzüntülerimi sevnçlerimi
tezkereci güzeller topiğindekiler uzun dönem canım. ama bizimlede onlarlada dertleşebilirsin. ben ordada yazıyorum.
canım bana tezkereci güzellerin linkini atarmısın ltfenn
biraz daha dişini sık bence canım. hemen yüzğü atma.
2 ay sonra gelsin karşına alır konuşursun.
Tabi canım gel her zaman buraya dertleşiriz, mutlu anlarımızı paylaşırız. Böyle böyle geçer zaman. En azından kendi kendine kalmamış ve kafa dağıtmış olursun.
topiğimiz bugün çok canlı maşallahh...
hep böyle olsunn...
askerimde öğrendi artık burayı. diyorum kızlarla konuşuyorum. yinemi ordasın sen diyoo? kafayı iyice bozdun sen bu siteyle diyo. ee öylee valla dedim. ben gayet mutluyum.
Haha onlar orda; biz burda askerlik yapıyoruz
ordasın zaten canım gördüm.
ama sizinkiler gelince ben çok kıskanırım sizi heeekeşke bnmkide kısa dnm olsaydıı
ama bende artık bu kadr şeyin üztüne onu bırakmazsam o da benim kıymetimi hiç bizaman bilmezde anlamazda benimle konuşurken bana değer vermediğini hissediyorum artık bekliyorum ama kimi düşüncesindeyim şu anda bu ilk değil geçen ayda
2 hfta aramadı bırakacam dedim seni yine o zaman bu konular yüzünden bak alışkanlık oldu ben askeriyeyi aradım a buldum düşünün ben merak ettimde o beni etmedi alışkanlık yaptı şimdi de en azından benim değerimi anlayacak ya ben olacam onun için yada olmayacam
ama sizinkiler gelince ben çok kıskanırım sizi heeekeşke bnmkide kısa dnm olsaydıı
Benimki de napıyosun diye sorunca internetteyim diyorum direk zaten ya facete ya da burda olduğumu anlıyo :) napıyım yoksa zaman geçmiycek. Bi şekilde kafa dağıtmak lazım. Hele de ilk gittikleri zaman burda sizlerle konuşmasaydık ben çok kötü durumda olurdum kesin
Bizde 339.dönemleri kıskanmıştık canımİlk günler biz burda salya sümük ağlarken onlar son günlerini sayıyorlardı Devir dayim olarak düşün; seninde askerin gelirken başkaları yarenlerini askere göndercekler
kesin ben de öyle olurdum. anneme diyordum bana sakinleştirici verinn dayanamıcamm. burayı bulunca çok sevinmiştim. tabi sakinleştiriciye falan da gerek kalmadı.
Yok canım sen de bi bakmışsın hemen geçer zaman. Kısa dönem olsaymış tabi iyi olurmuş ama olsun napıcaksın öyle de olsa böyle de olsa yapıcak bu askerliği. Zaten en zor olan kısmı ilk zamanlar, ondan sonra uzun dönem de olsa kısa dönem de olsa günler aynı monotonlukta geçiyo onlar olmadan bi düzen tutturuyosun gidiyosun onların geleceği güne kadar.
canım bide bnm şöyle bi avantajım var biz farklı şehirde olduğmuz için devmlı görüşme gibi bi fırsatımız asla olmadı uzak olmaya alışığız aslında ama btn gn telefondaydık o ayrı mesele onu napıcam blmiyorumm
ama bende artık bu kadr şeyin üztüne onu bırakmazsam o da benim kıymetimi hiç bizaman bilmezde anlamazda benimle konuşurken bana değer vermediğini hissediyorum artık bekliyorum ama kimi düşüncesindeyim şu anda bu ilk değil geçen ayda
2 hfta aramadı bırakacam dedim seni yine o zaman bu konular yüzünden bak alışkanlık oldu ben askeriyeyi aradım a buldum düşünün ben merak ettimde o beni etmedi alışkanlık yaptı şimdi de en azından benim değerimi anlayacak ya ben olacam onun için yada olmayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?