Canım aynı benim cümlelerim işte :) Ben de hep diyodum biz zaten ayrı olmaya alışığız o yüzden çok bi şey farketmez diye ama işte istediğin zaman telefonla görüşememek en kötüsü. O anda bi şeyler paylaşmak istiyosun ama arayamıyosun kötü oluyo. Mesela benim doğumgünümdü ama toplasan 10 dk anca görüştük bugün. Diyorum zaten bi bitsin şu askerlik valla her saat başı arıycam her yarım saatte bir de mesaj atıcam rahat yok sana diyorum :)
canım bnde işten çıkması için ısrar ettim baya işte yarın son günü sonra gdene kadar bnm. devamlı konuşuruz heralde
Evet konuşun bol bol şimdiden.Sonra biraz zor oluyo her istediğinde görüşmek çünkü
Canlarım ben çıkıyorum artık. Askerim için yazdığım deftere bugün hissettiklerimi yazıcam, kendisyle konuşamadık bugün doğru düzgün bari deftere yazıyım da okusun gelince. Yarın görüşürüz hepinize iyi geceleeerr
Canlarım ben çıkıyorum artık. Askerim için yazdığım deftere bugün hissettiklerimi yazıcam, kendisyle konuşamadık bugün doğru düzgün bari deftere yazıyım da okusun gelince. Yarın görüşürüz hepinize iyi geceleeerr
offff offf allahım yardım et banaa düşündükçe delircek gibi oluyorumm
Yok canım şimdiden bu kadar sıkma canını. Hemen her gün görüşürsünüz gene ama normal hayattaki gibi değil. Hem zaten iyi olduklarını bilelim o bile yeter bize. Geldiklerinde ayrı geçirdiğimiz her günün acısını çıkartıcaz nasılsa
evt canım inşş askerden dönsün sonra evlilikk :123::123ndan sonra beni kmse ayıramaz ondan
Sende bendensin ozaman ben kısmetse şubatta evleniyorum sonra kimse alamaz onu elimdenTapusu bende olacak
ayyy ne güzell canım zaman belli olmuş işte bizimde askerden gelsin iş bulsun evlenmeyi düşünüyoruz gerçi yaşın küçük diyolar genelde ama olsun dayanamam ben onsuzz yaaa
Valla canım bizim 8 yıl oldu ee artık evlenelim dimievlenseydik şimdiye ilkokula giden çocuğumuz olurdu Bu arada yaşın kaç canım ???
Benden de bu gecelik bu kadar ben de çıkıorumYarın bayram arifesi... Onsuz son bayramım olacak hayırlısıyla...
19 cnım e zatn askerlikti iş bulmydı isteme söz nişan aşamaları en az 3 yıl 22 yaş bnce ideal yaa
Benden de bu gecelik bu kadar ben de çıkıorumYarın bayram arifesi... Onsuz son bayramım olacak hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?