341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

canım bnde işten çıkması için ısrar ettim baya işte yarın son günü sonra gdene kadar bnm. devamlı konuşuruz heralde

Canlarım ben çıkıyorum artık. Askerim için yazdığım deftere bugün hissettiklerimi yazıcam, kendisyle konuşamadık bugün doğru düzgün bari deftere yazıyım da okusun gelince. Yarın görüşürüz hepinize iyi geceleeerr

Tamam canım; yarın görüşürüz; iyi geceler tatlım

iyi geceler canımm. yarın görüşürüzz...
ben de yatmadan yazıyorum. benim de defter zamanım geldi.

offff offf allahım yardım et banaa düşündükçe delircek gibi oluyorumm

Yok canım şimdiden bu kadar sıkma canını. Hemen her gün görüşürsünüz gene ama normal hayattaki gibi değil. Hem zaten iyi olduklarını bilelim o bile yeter bize. Geldiklerinde ayrı geçirdiğimiz her günün acısını çıkartıcaz nasılsa

iyi geceler canım

evt canım inşş askerden dönsün sonra evlilikk :123::123ndan sonra beni kmse ayıramaz ondan

Sende bendensin ozaman ben kısmetse şubatta evleniyorum sonra kimse alamaz onu elimden Tapusu bende olacak

ayyy ne güzell canım zaman belli olmuş işte bizimde askerden gelsin iş bulsun evlenmeyi düşünüyoruz gerçi yaşın küçük diyolar genelde ama olsun dayanamam ben onsuzz yaaa

ayyy ne güzell canım zaman belli olmuş işte bizimde askerden gelsin iş bulsun evlenmeyi düşünüyoruz gerçi yaşın küçük diyolar genelde ama olsun dayanamam ben onsuzz yaaa

Valla canım bizim 8 yıl oldu ee artık evlenelim dimi evlenseydik şimdiye ilkokula giden çocuğumuz olurdu Bu arada yaşın kaç canım ???

Benden de bu gecelik bu kadar ben de çıkıorum Yarın bayram arifesi... Onsuz son bayramım olacak hayırlısıyla...

bende gidiyorum canlarımm. deftere iki satır bi şey karalayıp yatıcamm. yarın görüüşürüzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…