bende gidiyorum canlarımm. deftere iki satır bi şey karalayıp yatıcamm. yarın görüüşürüzz...
Ideal ideal, ben 21 yasindayim, donsun bizde hemen baslicaz hazirliklara ama isti, ceyizdi, nisandi derken en az 2 sene beklicez :)
bende gidiyorum canlarımm. deftere iki satır bi şey karalayıp yatıcamm. yarın görüüşürüzz...
Herkese gunaydinn canlarim...
günaydın tuğçecim...bu ne yaa iyi ki akşam erken yattım ne muhabbet olmuş burda bilsem geliceğinizi yatmazdım bende :))) onları okudum şimdi :)
doğru tahmin etmişim pembeliyle sende konuşmuşsunuz askerlerinizle güzel olmuş :)
Günaydın herkeseeee
Evet canım dün baya bi muhabbet oldu gece gece :)
Konuştuk evet ama ben kendi adıma pek tatmin olamadım gene çünkü çok az konuştuk malesef. Neyse bugün babasının telefonundan arar 1 saate kadar sanırım.
Sen de konuşmuşsun sevindim senin adına da canım.
evet dün hepimiz mutlu huzurlu uyumuş demek ki :)
bence de bugün uzun uzun konuşursunuz...benim askerim de pzartesi yanına bekliyor beni o çorlu da ben istanbuldayım yakın çok şükür...illa yanıma gel annemlere söyledim alacaklar seni dedi :)) heyecanla pazartesiye hazırlanıyorum...ne giysem ne götürsem diye plan yapmaya çalışıyorum ama heyecandan yapamıyorum...
bu görüşmeler bi yandan iyi oluyor bi yandan da çok kötü oluyor aslında...çünkü dönüşte perişan oluyorum ve sanki onu yeniden askere yollamışım gibi geliyor...ilk günler çektiğim acıyı baştan yaşıyorum...
Evet dediğin gibi onu görmeye gittiğimde ben de ayrılırken çok kötü olmuştum ağlamıştım.
Ama gidip görmek de hem bize hem onlara acayip moral oluyo. Ben de geçen hafta gitmiştim ama şimdiden bi daha gideceğim zamanın planlarını yapmaya başladım :)
Ne güzel git askerinin yanına güzel bi gün geçirin beraber.
Seni çok iyi anlıyorum ben de yanına gideceğim zaman neredeyse tüm dolabımdaki kıyafetleri tek tek denemiştim bunu mu giysem şunu mu diye :) Sanki ilk kez buluşmaya gidiyoruz :))
günaydın tuğçecim...bu ne yaa iyi ki akşam erken yattım ne muhabbet olmuş burda bilsem geliceğinizi yatmazdım bende :))) onları okudum şimdi :)
doğru tahmin etmişim pembeliyle sende konuşmuşsunuz askerlerinizle güzel olmuş :)
evet dün hepimiz mutlu huzurlu uyumuş demek ki :)
bence de bugün uzun uzun konuşursunuz...benim askerim de pzartesi yanına bekliyor beni o çorlu da ben istanbuldayım yakın çok şükür...illa yanıma gel annemlere söyledim alacaklar seni dedi :)) heyecanla pazartesiye hazırlanıyorum...ne giysem ne götürsem diye plan yapmaya çalışıyorum ama heyecandan yapamıyorum...
bu görüşmeler bi yandan iyi oluyor bi yandan da çok kötü oluyor aslında...çünkü dönüşte perişan oluyorum ve sanki onu yeniden askere yollamışım gibi geliyor...ilk günler çektiğim acıyı baştan yaşıyorum...
bu arada kızlar nedense bugün üstümde bi ağırlık var.
bayramda askerim olmıcak diyemidir nedir anlamadım. hiçbiyere gitmek istemiyorum. tüm bayram evde pinekliyesim var.
bu arada kızlar nedense bugün üstümde bi ağırlık var.
bayramda askerim olmıcak diyemidir nedir anlamadım. hiçbiyere gitmek istemiyorum. tüm bayram evde pinekliyesim var.
evet sanki plakalar daha iyi geçiyor gibi canım.
aynı ağırlık bende de var tatlım, yanına gidebileceğim için daha iyiyim ama yine de bayramda o askerde olduğu için mutsuzum...neyseki son ayrı bayramımız bundan sonra hiç ayrı olmayacağız inşallah.
Benim de tam tersine bugün bi enerjiklik var üstümde hayır olsun :)
Bi saat önce falan da aşkımla konuştuk cepten olunca bol bol konuştuk dünün de acısını çıkartmış olduk böylece biraz :) Heralde enerjimin sebebi bu :)
Bayram onsuz olcağı için tabiki ben de pek bi şey yapmak istemiyorum bayramda ama..
benimkide sabah aradı. uyuyordum. konuştuk biraz.
uyucam azcık dinlencem diyor. bayramda dinlensinler biraz.
Tabi canım dinlensinler bayramda bikaç gün.
Bayramdan sonra 60lara geçmiş olcaz zaten daha da azalcak zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?