341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

merhaba kızlar,birkaç gündür gelemiyorum şafak saymaya:26: plakalar çok çabuk geçiyor yaa,73e gelmişiz.bayram göz açıp kapayıncaya kadar geçer zaten ve 60lara gelmiş oluruz bu arada bayramın ilk iki günü askerimle olucam,o sebeple uğrayamam topiğe.şimdiden herkese hayırlı bayramlar diliyorum

sana da iyi bayramlar canım...zaten sana bayram şimdiden gelmiştir...2gün askerinle olacağın için :))))

bi hasret giderin canımm. iyi olcak sizin içinn.

ohh ne güzel canımm...
iyi bayramlar sana daa...

sana da iyi bayramlar canım...zaten sana bayram şimdiden gelmiştir...2gün askerinle olacağın için :))))

askerlik başladığından beri hiç bu kadar ayrı kalmamıştık,sık sık görüşüyorduk ama son 15 gündür görüşemedik ve gerçekten çok zor geçti benim için.2 gün yetmez herhalde

askerlik başladığından beri hiç bu kadar ayrı kalmamıştık,sık sık görüşüyorduk ama son 15 gündür görüşemedik ve gerçekten çok zor geçti benim için.2 gün yetmez herhalde

yetmez tabi :)
nerde askerin???? yakınsınız sanırım sık sık görüşebildiğinize göre

ayy ne güzelmiş :))
gerçi bizde çok uzak değiliz ben büyükçekmecedeyim o çorluda evden 1,5 - 2 saat fln sürüyor :)

ahh ahh bizim aramızda uzun uzun yollar, dağlar, göller var. ne ararsanız var yani :)
ben izmirdeyim o urfada. 15 saat mi ne öyle bişey iştee.

aslında büyükçekmeceden o kadar sürmemesi lazım,otobüse daha ters bir yerden mi biniyorsun:44:

ben ya anneleriyle ya da kuzeniyle gidiyorum 45 dk falan sürüyor...ama otobüsle gidersem önce burdan silivriye ordan çorluya gidiyorum...şehirlerarası otobüse binmiyorum o yüzden duradura ancak gidiyor..

ahh ahh bizim aramızda uzun uzun yollar, dağlar, göller var. ne ararsanız var yani :)
ben izmirdeyim o urfada. 15 saat mi ne öyle bişey iştee.

canım yaa...acemilikte amasyadayken bende yaşadım o durumu ama işiniz zor valla...neyse plakalara geldik çabucak geçiyor :)
bizimki de yakında gidiyoruz falan ama çorlu sürgün yeriymiş uzun dönemler için...genelde bağımlılardan oluşuyormuş her gün 2-3 tane hapis çıkıyormuş...benimkide yazıcı olduğundan evrakları o hazırlıyor...alışana kadar çok zorlandı o yüzden...hatta hala tam alışamadı, alışamadan da gelecek sanırım...

her yerin bi zorluğu var işte canım.
ben de geçen hafta gittim ailesiyle. 2 gün beraberdik. 15 saatte olsa gittimm. amasyayada gitmiştim. daha yakın olsa daha sık giderdim.
benim arkadaşın nişanılısı manisada kendisi izmirdeydi 1,5 saat falan yol. bi kere gitmişti görmeye.

ben ya anneleriyle ya da kuzeniyle gidiyorum 45 dk falan sürüyor...ama otobüsle gidersem önce burdan silivriye ordan çorluya gidiyorum...şehirlerarası otobüse binmiyorum o yüzden duradura ancak gidiyor..

hımm,anladım.neyse 2 ay kaldı zaten,idare edicez artık

aa ayıp etmiş ama o kadar yakına insan 1 kere mi gidermiş...
uzakta olmasına rağmen sen de kalkıp gitmişsin sonuçta...bunlar çok önemli bence...ne kadar değer verdiğini gösterir di mi ama :)

aa ayıp etmiş ama o kadar yakına insan 1 kere mi gidermiş...
uzakta olmasına rağmen sen de kalkıp gitmişsin sonuçta...bunlar çok önemli bence...ne kadar değer verdiğini gösterir di mi ama :)

haklısın canımm :)
yıkandım pakladım kendimi topladım azcık. bi de nescafe içer kuaföre gider gelirim.
havam değişsin. ruhumdaki skıkıntı gitsin. ama gülümseye başlamam da iyiye işarett.

haklısın canımm :)
yıkandım pakladım kendimi topladım azcık. bi de nescafe içer kuaföre gider gelirim.
havam değişsin. ruhumdaki skıkıntı gitsin. ama gülümseye başlamam da iyiye işarett.

bende aynen yıkandım paklandım :) at sıkıntıyı at bakalım canlan :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…