341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Selam kızlar. Ben bugün aşkımla baya bi doya doya konuştum çok şükür. Babasından Allah razı olsun onun sayesinde yani :) Dedim tam 3 yıldır doğumgünümü ayrı geçiriyoruz seneye inşallah bu zamanlar evlenmiş olcaz o zaman bu 3 yılı da içerecek çok büyük süprizler bekliyorum senden haberin olsun dedim, ooo orası kolay ben neler yapıcam sana bak diyo, hadi bakalım görcez dedim :))
Yarın da çarşı izni var o zaman da bol bol görüşcez inşallah.

Ayy ben de oje sürcektim unuttum neyse birazdan süreyim bari sayenizde hatırladım kızlar sağolun :))

kızlar nerdesiniz yaa...ben çıkarım yine muhabbet olur burda )))

bugün neler yaptınız ne var ne yok gelinde laflayalım azıcık yaaa

Canım bunlar çok güzel yaa ben de bi güzellik salonunda görmüştüm çok ilgimi çekmişti. Kolay oluyo mu yapması bari. Sendekiler de mi burdaki plakalar?

çook sevindim tatlım uzun uzun konuşabilmenize :) yarın da nette görüşürsünüz süper olur :)
hehehe yapıcak tabi sürpriz işi ne )))

Canım bunlar çok güzel yaa ben de bi güzellik salonunda görmüştüm çok ilgimi çekmişti. Kolay oluyo mu yapması bari. Sendekiler de mi burdaki plakalar?

evet canım ben bunlardan aldım...çook kolay oluyor...çok da güzel duruyor :) tavsiye ederim...
işyerinde görenler çok beğendiler...hem de değişiklik oluyor sürekli düz oje sürmemiş oluyorsun :)

ohh ne güzel canımm. çiçekli çiçekli iç açıcı olurr.

çook sevindim tatlım uzun uzun konuşabilmenize :) yarın da nette görüşürsünüz süper olur :)
hehehe yapıcak tabi sürpriz işi ne )))

İnşallah sizler de doya doya konuşabilirsiniz askerlerinizle.
Yapsın tabi süpriz ben onu bu kadar beklemişim, gözyaşları dökmüşüm bi süpriz yapmış çok mu yaniii :))

evet canım ben bunlardan aldım...çook kolay oluyor...çok da güzel duruyor :) tavsiye ederim...
işyerinde görenler çok beğendiler...hem de değişiklik oluyor sürekli düz oje sürmemiş oluyorsun :)

Ayy benim de alasım geldi bak şimdi :)) Çok şeker duruyo gerçekten.

gözdecim senin adına çok sevindim. dünün acısı çıkarmışsınız.
benimki daha aramadı bu akşam.
ben de oje sürücektim ama yarın bi yere gitmicem sonra sürerim. üşendim şimdi.
siz ne yapıcaksınız yarın kızlar? planınız ne?

Evet canım biz dünün acısını çıkarttık bugün.Seninki de arar inşallah en kısa zamanda.
Biz yarın aile büyüklerini ziyaret edicez bütün gün öyle geçer zaten yarın. Arada bir de aşkımla konuşuruz falan öyle yanii

yarın bize abimler gelir..sonra teyzeme bide dayıma gider eve döneriz o kadar öyle biter gün tatlım...
sen misafir ağırlayacaksın ilk gün anlaşılan bir yere gitmeyeceğine göre :)

Evet alabilirim ilerleyen günlerde :))
Zaten benimki de bayılır böyle kokoş şeylere :)))

benimki de çok beğendi ilk gördüğünde ama bunlarla mı uğraşıyorsun sen işin gücün yok mu diye de söylemişti :)))
bi de benimki çok dikkat eder öyle şeylere ojeni sürmüş müsünüz manikürün yapılmış mı fln çok dikkatlidir tamam iyi hoş ama bazen boşveriyorum hemen yakalıyor beni :)))

Ay benimki de aynen öyle. Bi kere tek tük kaşım çıkmıştı hemen diyo eve gidince kaşlarını al :))) Çok fena bunlar yaa. Evlenince işimiz zor bizim sürekli bakımlı olmamız lazım :)

Ay benimki de aynen öyle. Bi kere tek tük kaşım çıkmıştı hemen diyo eve gidince kaşlarını al :))) Çok fena bunlar yaa. Evlenince işimiz zor bizim sürekli bakımlı olmamız lazım :)

aynı resmen yaa...
bıyıklarıma bakar kaşlarıma bakar :)
uzun süre french yapmazsam tırnaklarıma hemen başlar, ne zamandır french yapmadın hasret kaldık, başkası olsa sevgilisi french seviyor diye hergün yapar diye bide :)))

anaa kızlar işiniz zor. dikkatli askerleriniz.
benimki dikkat etmez.
hatta çok makyaj yapma der. doğal ol der. ne biliyim bişeye karışmaz. ama ben severim süslenmeyi.

Çok fena bu erkekler yaa,işlerini biliyolar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…