- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
yarın bize abimler gelir..sonra teyzeme bide dayıma gider eve döneriz o kadar öyle biter gün tatlım...
sen misafir ağırlayacaksın ilk gün anlaşılan bir yere gitmeyeceğine göre :)
anaa kızlar işiniz zor. dikkatli askerleriniz.
benimki dikkat etmez.
hatta çok makyaj yapma der. doğal ol der. ne biliyim bişeye karışmaz. ama ben severim süslenmeyi.
yok kız gelcek kimse yok. bizim gitmemiz gereken yerler var o da bayramın 2. günü...
anaa kızlar işiniz zor. dikkatli askerleriniz.
benimki dikkat etmez.
hatta çok makyaj yapma der. doğal ol der. ne biliyim bişeye karışmaz. ama ben severim süslenmeyi.
Çok fena bu erkekler yaa,işlerini biliyolar :)))
iyi bari hiç değilse ilk gün rahatsın :))))
ilk başlarda ben anlayamamıştım bu taktiği tabi saftım o zmnlar :)))
sonradan çözdüm artık bende aynısını yapıyorum ona, hemen öğrendin bakıyorum diyor :))))
Benimki de çok makyaj sevmez canım. Sade makyajı sever. Ama bakımlı olmamı ister :) Hatta geçen kameradan görüşüyoduk kaşlarımı yeni almıştım diyo ki kaşların çok güzel olmuş yeni mi aldın yuhh dedim yani bu kadar da dikkatli olunmaz :))
oo baya dikkatlimaşallahh.
benim biilmez kaştan bıyıktan anlamaz.
ne biliyim oje sürmesem de anlamaz.
Sorma sorma çok fena yaa. İşim var benim :))
kaş bıyık kontrolü sağlam.
Hem de nasıl :) Yanına giderken kaç kere kontrol ediyorum yüzümü gözümü :)
Ayy ne renk oje sürceğime karar veremedim kızlar, bi an önce sürsem anca kurur.
ne renk giycen canım? ona göre oje seçelim.
Bikaç seçenek var daha ona da tam karar veremedim :)) Bi gidip bakıyım dolabıma da karar veriyim :) Sonra da ojeyi belirleriz :)
Hem de nasıl :) Yanına giderken kaç kere kontrol ediyorum yüzümü gözümü :)
Ayy ne renk oje sürceğime karar veremedim kızlar, bi an önce sürsem anca kurur.
Selam kızlar :))) Bugün bakıyorumda hepiniz bakıma girmişiniz :)) Bende bayram alış-verişleriyle falan uğraştım :))) Benim askerimde öyle kaç bıyık tırnak falan dikkat etmez :)) Doğal olmamdan yana ama ne olursa olsun biz bayanlar bakımlıyız :))) 73'de bitti sayılır... Bayramdan sonra 60 lara gireceğiz :))
Selam kızlar :))) Bugün bakıyorumda hepiniz bakıma girmişiniz :)) Bende bayram alış-verişleriyle falan uğraştım :))) Benim askerimde öyle kaç bıyık tırnak falan dikkat etmez :)) Doğal olmamdan yana ama ne olursa olsun biz bayanlar bakımlıyız :))) 73'de bitti sayılır... Bayramdan sonra 60 lara gireceğiz :))
Kızlar şu kaş-bıyık-makyaj konusunda yazdıklarınızı okudum da çok güldüm askerlerinizle muhabbetlerinizebenim nişanlım ojeden hoşlanmaz pek,zaten ben de ne tırnak uzatmayı severim ne de ojeyi.kırk yılda bir sadece şeffaf ya da rakı beyazı sürdüğüm halde,süreceksen böyle sür,renkli olmasın diye tembihleniyorum genelde her gün hafif makyaj yaparım,solgun görünmeyi sevmiyorum.makyaj konusunda da yakışıyor ama yapmasan da olur diyor beyefendi,ihtiyacım yokmuş aslında kaş bıyık konusuna gelince de o pek dikkat etmez,ben söylerim kaşlarımı aldırmam lazım,bıyıklarım çıktı diye herhalde çok dikkatli olsa,beni bu tarz konularda uyarsa rahatsız olurdum:44: hemen her değişikliği farkettiğini anlarsam da demek ki çok dikkat ediyor diye diken üstünde olurum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?