341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

yarın bize abimler gelir..sonra teyzeme bide dayıma gider eve döneriz o kadar öyle biter gün tatlım...
sen misafir ağırlayacaksın ilk gün anlaşılan bir yere gitmeyeceğine göre :)

yok kız gelcek kimse yok. bizim gitmemiz gereken yerler var o da bayramın 2. günü...

anaa kızlar işiniz zor. dikkatli askerleriniz.
benimki dikkat etmez.
hatta çok makyaj yapma der. doğal ol der. ne biliyim bişeye karışmaz. ama ben severim süslenmeyi.

makyaj konusunda benimki hoş gözük, çok dikkat çekme, doğal ol ama yüzün de soluk olmasın der bende hep ne yapacağımı şaşırırım :)))))

anaa kızlar işiniz zor. dikkatli askerleriniz.
benimki dikkat etmez.
hatta çok makyaj yapma der. doğal ol der. ne biliyim bişeye karışmaz. ama ben severim süslenmeyi.

Benimki de çok makyaj sevmez canım. Sade makyajı sever. Ama bakımlı olmamı ister :) Hatta geçen kameradan görüşüyoduk kaşlarımı yeni almıştım diyo ki kaşların çok güzel olmuş yeni mi aldın yuhh dedim yani bu kadar da dikkatli olunmaz :))

oo baya dikkatli maşallahh.
benim biilmez kaştan bıyıktan anlamaz.
ne biliyim oje sürmesem de anlamaz.

Selam kızlar :))) Bugün bakıyorumda hepiniz bakıma girmişiniz :)) Bende bayram alış-verişleriyle falan uğraştım :))) Benim askerimde öyle kaç bıyık tırnak falan dikkat etmez :)) Doğal olmamdan yana ama ne olursa olsun biz bayanlar bakımlıyız :))) 73'de bitti sayılır... Bayramdan sonra 60 lara gireceğiz :))

Hem de nasıl :) Yanına giderken kaç kere kontrol ediyorum yüzümü gözümü :)

Ayy ne renk oje sürceğime karar veremedim kızlar, bi an önce sürsem anca kurur.

hehehe sende kendimi gördüm tatlım :)
annem de bazen diyor bu çocuk nasıl bu kadar dikkatli diye
neyse sevindim bi çeken ben değilmişim

Kızlar şu kaş-bıyık-makyaj konusunda yazdıklarınızı okudum da çok güldüm askerlerinizle muhabbetlerinize benim nişanlım ojeden hoşlanmaz pek,zaten ben de ne tırnak uzatmayı severim ne de ojeyi.kırk yılda bir sadece şeffaf ya da rakı beyazı sürdüğüm halde,süreceksen böyle sür,renkli olmasın diye tembihleniyorum genelde her gün hafif makyaj yaparım,solgun görünmeyi sevmiyorum.makyaj konusunda da yakışıyor ama yapmasan da olur diyor beyefendi,ihtiyacım yokmuş aslında kaş bıyık konusuna gelince de o pek dikkat etmez,ben söylerim kaşlarımı aldırmam lazım,bıyıklarım çıktı diye herhalde çok dikkatli olsa,beni bu tarz konularda uyarsa rahatsız olurdum:44: hemen her değişikliği farkettiğini anlarsam da demek ki çok dikkat ediyor diye diken üstünde olurum:26:

bayramı da atlattık mı çabucak bitecek gibi geliyor bana uzun zamandan beri umarım öyle olur

Selam canım... hoşgeldinn...
herkes kendini bakıma aldı. :)
sen yarın ne yapıcaksın?

yani biraz özen isteyen bir durum canım. tabiki bakımlı olmak güzel ama sürekli bakımlı olmaya çalışmak yorucu olabilir.
bazı erkekler dış görünüş konusunda daha hassas oluyorlar. eşlerinin sürekli bakımlı olmasını istiyorlar. dediğim gibi bu biraz yorucu bi durum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…