Kızlar şu kaş-bıyık-makyaj konusunda yazdıklarınızı okudum da çok güldüm askerlerinizle muhabbetlerinizebenim nişanlım ojeden hoşlanmaz pek,zaten ben de ne tırnak uzatmayı severim ne de ojeyi.kırk yılda bir sadece şeffaf ya da rakı beyazı sürdüğüm halde,süreceksen böyle sür,renkli olmasın diye tembihleniyorum genelde her gün hafif makyaj yaparım,solgun görünmeyi sevmiyorum.makyaj konusunda da yakışıyor ama yapmasan da olur diyor beyefendi,ihtiyacım yokmuş aslında kaş bıyık konusuna gelince de o pek dikkat etmez,ben söylerim kaşlarımı aldırmam lazım,bıyıklarım çıktı diye herhalde çok dikkatli olsa,beni bu tarz konularda uyarsa rahatsız olurdum:44: hemen her değişikliği farkettiğini anlarsam da demek ki çok dikkat ediyor diye diken üstünde olurum:26:
tamam canım ne giyceğini belirle önce.
ben de ıhlamurumu içerek seni bekliyorum.
bayramı da atlattık mı çabucak bitecek gibi geliyor bana uzun zamandan beri umarım öyle olur
Selam canım... hoşgeldinn...
herkes kendini bakıma aldı. :)
sen yarın ne yapıcaksın?
hehehe sende kendimi gördüm tatlım :)
annem de bazen diyor bu çocuk nasıl bu kadar dikkatli diye
neyse sevindim bi çeken ben değilmişim
siyah pantolonsa kahverengi oje gitmez. vişne çürüğü, bordo tarzı bişeyler olur.Buldum buldumm :)) Altın sarısı simli gibi bi bluzum var onu giycem ama önü çok açık diye içine siyah atlet giyicem altıma da siyah pantolon. Ne renk oje sürsem ki şimdi ben bu kıyafete :) Şu şekilli plakalardan olsaydı siyahın üstüne altın rengi şekiller yapardım :))
yani biraz özen isteyen bir durum canım. tabiki bakımlı olmak güzel ama sürekli bakımlı olmaya çalışmak yorucu olabilir.
bazı erkekler dış görünüş konusunda daha hassas oluyorlar. eşlerinin sürekli bakımlı olmasını istiyorlar. dediğim gibi bu biraz yorucu bi durum. :)
Yarın askerim çarşıya çıkarsa onunla görüşeceğim netteDaha haber gelmedi telefon elimde haber gelmesini bekliyorum... Ondan bir haber gelse ne yapıcak; çarşıya çıkıcakmı çıkmıcakmı çıkıcaksa kaçta çıkıcak... ondan sonra ona göre plan yapıcam... Klasik önce kendi ailemle sonra askerimin ailesine bayram ziyaretine gideceğim... Onsuz nasıl geçiçek bilmiorum... :26:
Yoksa seninki de aslan burcu mu :)) genelde aslan burcu erkekler böyle oluyomuş da o yüzden sordum :)
şimdilik yormuyor...zaten dışarı çıkarken dikkat ediyor insan kendine ama evlenince bana da yoracakmış gibi geliyor...
düşünsene akşam yemek yiyoruz aaa karıcım dip boyan gelmiş neden kuaföre gitmiyorsun falan derse hahahahaha :)
ilk başlarda bende rahatsız oluyordum zaten bırak kaşıma bıyığıma da karışma bi zahmet diyordum...ama artık alıştım hatta umursamıyorum...eğer bişey derse hadi kuaföre götür o zaman beni diyorum susuyor :)))
bide ilk zamanlarda benim makyaj yapmamı hiç istemiyordu..ne gerk var doğal halin daha güzel falan diyordu...sonradan çözdüm ki kıskançlıktan yapıyormuş beyefendi....küçük bi tartışmadan sonra orta yolu bulduk...çok doğal ve sade makyaj yapıyordum zaten yine aynen devam ediyorum :)
siyah pantolonsa kahverengi oje gitmez. vişne çürüğü, bordo tarzı bişeyler olur.
Buldum buldumm :)) Altın sarısı simli gibi bi bluzum var onu giycem ama önü çok açık diye içine siyah atlet giyicem altıma da siyah pantolon. Ne renk oje sürsem ki şimdi ben bu kıyafete :) Şu şekilli plakalardan olsaydı siyahın üstüne altın rengi şekiller yapardım :))
benimki yay burcu tatlım :)
benimki yay burcu tatlım :)
özledimm teninin kokusunu özledimm
özledimm sımsıcak nefesini özledim
özledim sohbetini o sesini özledimm
gel dedim gözbebeğim can yoldaşım gelmedin...
yay burcu erkekleri dış görünüşe önem verir. öyle bi kaç kişi tanımıştım.
benle evlenmek istemişti. bana dediki benim bakımlı karım olurmusun? olmam dedim. hahaha ::)
neyse artık bidahakine yaparsın o yüzden bir an önce al sen o plakalardan :)))))
yay burcu erkekleri dış görünüşe önem verir. öyle bi kaç kişi tanımıştım.
benle evlenmek istemişti. bana dediki benim bakımlı karım olurmusun? olmam dedim. hahaha ::)
bugün bütün gündür bu şarkıyı mırıldanıyorum bende((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?