341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

kırmızıya benimkinin de takıntısı var kırmızı ruj ve ojeye...
ruja aynı seninki gibi diyor...
ojeye de sadece haftasonları onun yanındayken izin var :))) anlamakta zorlanıyorum tabi bunu ama napalım adam kıskanç yapacak bişey yok :)

Kıskansınlar işte ne güzel :) Ben bazen onu sinir etmek için sırf, kırmızı sürmediysem bile kırmızı sürcem bak diyorum, sonra şaka yaptım diyorum ama onu sinir etmek hoşuma gidiyo

hahaha... iyiki olmamışım.
yok sürekli spora gitçekmişiz. yok popomuzu eritçekmişizz. çok sıkıcı.
böyle bi evlilik teklifi var mı yaa? benim bakımlı karım olurmusun? hahaha...

hahahaha :))))
belki ben popomu eritmek istemiyorum di mi ama :))))))
benimki dikkatlidir ama bana böyle evlilik teklif ederse hiç şansı yok :)))

hahaha... iyiki olmamışım.
yok sürekli spora gitçekmişiz. yok popomuzu eritçekmişizz. çok sıkıcı.
böyle bi evlilik teklifi var mı yaa? benim bakımlı karım olurmusun? hahaha...

Allahtan benimkinin öyle kilo, spor takıntısı falan yok :) Balık etli seviyorum ben seni zayıflama sakın diyo benim de işime geliyo :))

hahahaha :))))
belki ben popomu eritmek istemiyorum di mi ama :))))))
benimki dikkatlidir ama bana böyle evlilik teklif ederse hiç şansı yok :)))

Allahtan benimkinin öyle kilo, spor takıntısı falan yok :) Balık etli seviyorum ben seni zayıflama sakın diyo benim de işime geliyo :))

amann şimdi askerimle rahat ettim valla.
zaten o çocuk aile dostumuzun oğluydu arkadaştık. dış görünüş takıntısı vardı bence.

benimkinin kilo takıntısı var ama benim kiloma değil kendi kilosuna takık :)
daha doğrusu takıktı...biraz göbekliydi benim sevgilim...askerde 10kilo verdi şimdiye kadar artık takıntısı kalmadı...
bana da diyor fit damat olucam isteyerek olmadı ama bak nasıl zayıfladım :))))

İyi o zaman isteğine kavuşmuş askerlik sayesinde bak :)) Demek askerliğin iyi yanları da varmış :)

benimkide askere gitmeden rejim yapyordu. göbeği varmış bilmemne. halbuki zayıf. dedim tüy gibi erkek sevmem ben. nedense takıntı yapmış onu.

İyi o zaman isteğine kavuşmuş askerlik sayesinde bak :)) Demek askerliğin iyi yanları da varmış :)

aynen öyle...
dert yandığı zaman öyle diyorum öyle deme bak askerlik sayesinde zayıflıyorsun spor yapıyorsun diye...
hergün 4 km koşuyorum bırak da zayıflayayım diyor :)

benimkide askere gitmeden rejim yapyordu. göbeği varmış bilmemne. halbuki zayıf. dedim tüy gibi erkek sevmem ben. nedense takıntı yapmış onu.

Benimki de tam tersine kilo almaya çalışıyo :)
Geçen yıl biraz rahatsızlanmıştı da kilo vermişti baya şimdi onları geri almaya çalışıyo.

aynen öyle...
dert yandığı zaman öyle diyorum öyle deme bak askerlik sayesinde zayıflıyorsun spor yapıyorsun diye...
hergün 4 km koşuyorum bırak da zayıflayayım diyor :)

Sağlıklı yaşıyo işte her gün spor, düzenli yemek :))

Sağlıklı yaşıyo işte her gün spor, düzenli yemek :))

hehehehe
ben de dedim zaten askerden döndükten sonra da böyle devam edersin artık hayat tarzın bu diye...kızdı bana çok eğleniyorsun bakıyorum diye...yok aşkım senin moralin düzelsin diye yapıyorum dedim ama eğleniyordum napiyim :)))))

:)))
Ben de şey diyodum, yatak yapıyolar ya benimki diyodu çok güzel yapıyorum falan, ben de dedim tamam o zaman evlenince de her sabah sen toplarsın bizim yatağımızı da, hııı tabi canım yaparım diyo :))

Benimki aramadı daha. bişey oldu herhalde.
sabah konuştuk işte akşamüstü arıcaktı.
ne yapalım beklicez artık işimiz ne?

:)))
Ben de şey diyodum, yatak yapıyolar ya benimki diyodu çok güzel yapıyorum falan, ben de dedim tamam o zaman evlenince de her sabah sen toplarsın bizim yatağımızı da, hııı tabi canım yaparım diyo :))

benimki pek beceremiyor sanırım çünkü bi kere çarşısı kilitlendi yatak yüzünden komutanı beğenmemişti :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…