Benimki de çok makyaj yapmamı istemiyo hele de kırmızı ruja acayip karşı :) Ben de seviyorum kırmızı ruju. Saçlarım siyah, tenim beyaz renk, sadece rimel ve kırmızı ruj sürmeyi çok severim ama süremiyorum çünkü çok dikkat çekiyo diye sürdürmüyo :) Evlenince evin içinde benim için sürersin bi tek diyo :) Benim de hoşuma gidiyo açıkçası böyle kıskanması :)
Ayy çok güldüm canım
hahahahaha süpersin ya :)))
bu kadar olmazzz.
senin içini okudum ve sana yazdım bu şarkıyı.
6. hissim çok kuvvetli yaa...
kırmızıya benimkinin de takıntısı var kırmızı ruj ve ojeye...
ruja aynı seninki gibi diyor...
ojeye de sadece haftasonları onun yanındayken izin var :))) anlamakta zorlanıyorum tabi bunu ama napalım adam kıskanç yapacak bişey yok :)
hahaha... iyiki olmamışım.
yok sürekli spora gitçekmişiz. yok popomuzu eritçekmişizz. çok sıkıcı.
böyle bi evlilik teklifi var mı yaa? benim bakımlı karım olurmusun? hahaha...
hahaha... iyiki olmamışım.
yok sürekli spora gitçekmişiz. yok popomuzu eritçekmişizz. çok sıkıcı.
böyle bi evlilik teklifi var mı yaa? benim bakımlı karım olurmusun? hahaha...
hahahaha :))))
belki ben popomu eritmek istemiyorum di mi ama :))))))
benimki dikkatlidir ama bana böyle evlilik teklif ederse hiç şansı yok :)))
Allahtan benimkinin öyle kilo, spor takıntısı falan yok :) Balık etli seviyorum ben seni zayıflama sakın diyo benim de işime geliyo :))
Allahtan benimkinin öyle kilo, spor takıntısı falan yok :) Balık etli seviyorum ben seni zayıflama sakın diyo benim de işime geliyo :))
benimkinin kilo takıntısı var ama benim kiloma değil kendi kilosuna takık :)
daha doğrusu takıktı...biraz göbekliydi benim sevgilim...askerde 10kilo verdi şimdiye kadar artık takıntısı kalmadı...
bana da diyor fit damat olucam isteyerek olmadı ama bak nasıl zayıfladım :))))
İyi o zaman isteğine kavuşmuş askerlik sayesinde bak :)) Demek askerliğin iyi yanları da varmış :)
benimkide askere gitmeden rejim yapyordu. göbeği varmış bilmemne. halbuki zayıf. dedim tüy gibi erkek sevmem ben. nedense takıntı yapmış onu.
aynen öyle...
dert yandığı zaman öyle diyorum öyle deme bak askerlik sayesinde zayıflıyorsun spor yapıyorsun diye...
hergün 4 km koşuyorum bırak da zayıflayayım diyor :)
Sağlıklı yaşıyo işte her gün spor, düzenli yemek :))
hehehehe
ben de dedim zaten askerden döndükten sonra da böyle devam edersin artık hayat tarzın bu diye...kızdı bana çok eğleniyorsun bakıyorum diye...yok aşkım senin moralin düzelsin diye yapıyorum dedim ama eğleniyordum napiyim :)))))
iyi akşamlar kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedm pc bozuldu umarım sizde askerlerinizde iyisinizdir
:)))
Ben de şey diyodum, yatak yapıyolar ya benimki diyodu çok güzel yapıyorum falan, ben de dedim tamam o zaman evlenince de her sabah sen toplarsın bizim yatağımızı da, hııı tabi canım yaparım diyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?