Benimki aramadı daha. bişey oldu herhalde.
sabah konuştuk işte akşamüstü arıcaktı.
ne yapalım beklicez artık işimiz ne?
Benimki aramadı daha. bişey oldu herhalde.
sabah konuştuk işte akşamüstü arıcaktı.
ne yapalım beklicez artık işimiz ne?
iyi akşamlar kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedm pc bozuldu umarım sizde askerlerinizde iyisinizdir
benimki pek beceremiyor sanırım çünkü bi kere çarşısı kilitlendi yatak yüzünden komutanı beğenmemişti :))))
merhaba canım. iyiyiz sen nasılsınn? bekliyoruz iştee.
Bayram gelmiş neyimeee((
:)))
Ben de şey diyodum, yatak yapıyolar ya benimki diyodu çok güzel yapıyorum falan, ben de dedim tamam o zaman evlenince de her sabah sen toplarsın bizim yatağımızı da, hııı tabi canım yaparım diyo :))
öyle canım maleseeff
iyi olmaya çalışıyorum işte bugün konuştum askerimle bayram için çarşı izni vermişler 3 saat belkide bidaha olmicak neyse artık dayanıcaz napalım ne güzel gidip görmüşsn askerini sevindim baya bi sayfa olmuş ben girmeyeli okumaya çalıştım
benim askerimde yemin törenine gittiğinde gösterdi nasıl yatak yaptını bende aynısını sölemiştim
üzgünmüsünn canımm?
üzgün olmam yetmiyo bi de yarın çoook yoğun bi gün beni bekliyo..babaannemlerle birlikte oturuyoruz büyük evi yani tahmin edersiniz...3 hala eşleriyle ve toplam 12 torun ben ve kardeşimle 14 oluyoruz...yarın benim halimi düşünebilen varmı. Beni gibi büyükle oturan varmı kızlarrrrrrrrrrrrr...
üzgün olmam yetmiyo bi de yarın çoook yoğun bi gün beni bekliyo..babaannemlerle birlikte oturuyoruz büyük evi yani tahmin edersiniz...3 hala eşleriyle ve toplam 12 torun ben ve kardeşimle 14 oluyoruz...yarın benim halimi düşünebilen varmı. Beni gibi büyükle oturan varmı kızlarrrrrrrrrrrrr...
canım allah yardımcın olsun, umarım en az yorgunlukla atlatırsın yarını..
offf canm sorma benm babaannemde bizde kalıyodu bende yaşadım o kalabalığı çok yorucu oluyo
evet canım nişanlımla ayrı geçen ikinci bayramım haliyle bir burukluk oluyor...yarın veya birsonraki gün gelecekti sonuçta
Allah kolaylık versin canım. haklısın. insan yalnız kalmak istiyor.
bi de askerlerimiz olmadığı için yanımızda çok toplumla içli dışlı olmak istemiyoruz nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?