341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bu bayramı buruk geçiricez heralde geçen bayram pek anlamamıştm ben yemin töreni vardı ya bayramın 1.günü dönmüştm askerimin yanından ama bu bayram çok yalnız hissedicem kendimi zaten buguün ağladm hep ama inş geçicek bundan sonra her bayram beraber olucaz inş..

bayramda burda duygularımızı paylaşarak rahatlarız canlarımm.

Ben de ojelerimi sürdüm geldim siz sohbet ederkeenn :))
Ahh aşkım olsaydı şimdi yanımda da ne güzel olmuş tırnakların deseydi off offf her an, yaptığım her şeyde aklımda işte (

ayyy askerimiz yanımızda olsa onla gitsek bayram tebriklerine fenamı olurduu?

yaa yaa sorma canımcım..yarın bize gelcekti o ilk olarak sonra beni alıp annesi ve babasına götürcekti..ordan babaanne dede dayılar teyzeler...derkenn şahane bir bayramımız olacaktı..ama Rabbim herşeyin hayırlısını versin..hele bi gelsin bundan sonra tüm bayramlar bizim olcak:))

Ben de ojelerimi sürdüm geldim siz sohbet ederkeenn :))
Ahh aşkım olsaydı şimdi yanımda da ne güzel olmuş tırnakların deseydi off offf her an, yaptığım her şeyde aklımda işte (

aynen yaa...
her dakikamız onlar....şurda konuştuğumuz herşey onlarla ilgili...
bitsin bu ayrılık bir an önceeeee (((((((

aynen yaa...
her dakikamız onlar....şurda konuştuğumuz herşey onlarla ilgili...
bitsin bu ayrılık bir an önceeeee (((((((

Evet yaaa bitsin.. Artık aşkımla aynı evde olmak istiyorum, her anımız birlikte geçsin istiyorum (

kızlar konuştumuz konunun dışına çıkıcam ama ev aldıalr askerimle bana askerim yokken ben seçtim evi daha yeni yapılıyo ve mutfak dolaplarının rengini bana seçtircekler bi türlü karar veremedm pek bilgimde yok bu konuda sizce hangi renk seçsem siyah beyaz yada kırmızı mutfak güzel duruyo ama siz olsanız ne renk seçerdinz

ben kırmızı mutfağı çook severim....ama her kırmızı değil:) gerçi benim mutfağım kahve krem o da fena görünmüyo cnm...klasik ama modası hiç geçmez..bize de ev aldılar ama benim seçme şansım olmadı.ama seçseydim kırmızı beyazlı isterdim galiba tezgahı da siyah:))

ya çok istiyorm aslında bende kırmızı evet tezgahıda siyah süper duruyo ama bikaç kişi hep çok kir belli ediyo falan dedi bende bi burdaki kızlarında fikrini alayım dedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…