341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bazı modeller de turkuaz rengi çok hoş duruyor bence...

Ben pek koyu renkleri sevmiyorum. Sütlü kahve mi denir açık kahve mi ne denir bilmiyorum öyle renk mutfak dolapları benim hoşuma gidiyo.Koyu renkler içimi daraltıyo benim. Ferah olması benim tercihim. Senin nasıl bi renk içine sincekse o olması önemli tabiki canım.

Siyahta parmak izi ve toz cok olur diye dusunuyorum, kirmizi krem guzel olabilir canim tabi yine sen bilirsin, yada mor krem..

gerçişimdi mürdüm ve beyaz yapıyolar onlarda güzel görünüyo cnm..ama sen sen ol yağ ve kiri çok göstermeyecek renk ve malzeme seç...gösterişten daha önemli bence yağ ve kir olunca o gösterişin bi anlamıda olmuyor cnm..benim mesela hayalimdeki mutfak değil ama çoook kullanışlı o beni teselli ediyo:)

Bana kalsa ben evimin her yanını pembe yaparııımmmmmm :103::103:

Bugun bi kez ve 5 dk'cik konusabildik :s bayramda da bi pazartesi izin olucakmis, onun disinda bi suru nobeti var bide kantin actiriyolar

Son düzenleme:

işte bende o yüzden karar veremiyorm off zormuşş yaa karar vermek keşke bana bırakmasalardı yapsalardı kendileri o zaman beğenirdmm başka sansım olmicaktı

Bugun bi kiz ve 5 dk'cik konusabildik :s bayramda da bi pazartesi izin olucakmis, onun disinda bi suru nobeti var bide kantin actiriyolar

benim nişanlımda geçtiğimiz haftalarda çok yoğun nöbet tuttu bayramda bir gün çarşısı var ama bir hafta hiç nöbet yok dinlenin demişler..bir hafta boyunca rahat sayılır nöbet olmadığı için...

Bugun bi kiz ve 5 dk'cik konusabildik :s bayramda da bi pazartesi izin olucakmis, onun disinda bi suru nobeti var bide kantin actiriyolar

bizimde bugun izin vardı bidaha yokmuş malesef benm askerimde devriyesi çok oluyo yaa arkadaşları artık dalga geçiyomuş onunla takmış komutan ona hep deviryeye çıkarıyomuş artık sevdi için mi sevmedi için mi bilmem

işte bende o yüzden karar veremiyorm off zormuşş yaa karar vermek keşke bana bırakmasalardı yapsalardı kendileri o zaman beğenirdmm başka sansım olmicaktı

bu konuda büyüklerden fikir almak iyi olur cnm sonucta onların yılları geçiyor mutfakta neyin kullanışlı olduğunu bilirler belki onlara da sorabilirsin ben işin içinden çıkamayınca öyle yapıyorum:)))

kızlar size iyi muhabbetler ben çıkıyorum...
askerime iki satır yazı yazayım...
sonra da yatarım...başım çok ağrıdı migrenim tutmadan uykuya geçeyim...
iyi geceleeer...

bu konuda büyüklerden fikir almak iyi olur cnm sonucta onların yılları geçiyor mutfakta neyin kullanışlı olduğunu bilirler belki onlara da sorabilirsin ben işin içinden çıkamayınca öyle yapıyorum:)))

haklısın canm en iyisi annemin kayılvalidemin fikrini alayım yinede saolunn kızlar :)

kızlar askeriimle konuştım. gündüz uyumuş dinlenmiş epey. gece 2 de nöbeti varmış. tam konuşuyordukk arkada gene birileri oluşuverdi. benimkide ben traş olıyım sonra gene ararım olmassa dedi.
telefonda ağlaşıverdim. zor geliyo bana dedim. bu son dayan dedi. bi daha ayrı olmıcaz bayramlarda dedi. inşallah dedimm. pöff.

kızlar size iyi muhabbetler ben çıkıyorum...
askerime iki satır yazı yazayım...
sonra da yatarım...başım çok ağrıdı migrenim tutmadan uykuya geçeyim...
iyi geceleeer...

Tamam canım yat dinlen o zaman.
Yarın görüşürüz tatlım iyi bayramlar ayrıca şimdiden

Sesini duymuşsun canım çok şükür. Sevindim senin adına.

herkese iyi bayramlar şimdiden...yarın görüşemeyiz belki...

tuğçecim sizin konuşabilmenize çok sevindim tatlım...

görüşürüüüz...

sesini duyman iiyi olduğunu öğrenmene sevindm canm..Bende bugun bu yüzden dayandam ağladm ben onda destek verceğime o bana destek veriyo bida ayrı olmicaz banada zor geliyo ama varlığınla avutmaya çalışıyorm kendimi bugnleri beraber geçiricez diyo ahh kıyamam ben ona yaa ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…