kızlar konuştumuz konunun dışına çıkıcam ama ev aldıalr askerimle bana askerim yokken ben seçtim evi daha yeni yapılıyo ve mutfak dolaplarının rengini bana seçtircekler bi türlü karar veremedm pek bilgimde yok bu konuda sizce hangi renk seçsem siyah beyaz yada kırmızı mutfak güzel duruyo ama siz olsanız ne renk seçerdinz
kızlar konuştumuz konunun dışına çıkıcam ama ev aldıalr askerimle bana askerim yokken ben seçtim evi daha yeni yapılıyo ve mutfak dolaplarının rengini bana seçtircekler bi türlü karar veremedm pek bilgimde yok bu konuda sizce hangi renk seçsem siyah beyaz yada kırmızı mutfak güzel duruyo ama siz olsanız ne renk seçerdinz
ben kırmızı mutfağı çook severim....ama her kırmızı değil:) gerçi benim mutfağım kahve krem o da fena görünmüyo cnm...klasik ama modası hiç geçmez..bize de ev aldılar ama benim seçme şansım olmadı.ama seçseydim kırmızı beyazlı isterdim galiba tezgahı da siyah:))
gerçişimdi mürdüm ve beyaz yapıyolar onlarda güzel görünüyo cnm..ama sen sen ol yağ ve kiri çok göstermeyecek renk ve malzeme seç...gösterişten daha önemli bence yağ ve kir olunca o gösterişin bi anlamıda olmuyor cnm..benim mesela hayalimdeki mutfak değil ama çoook kullanışlı o beni teselli ediyo:)
Bugun bi kiz ve 5 dk'cik konusabildik :s bayramda da bi pazartesi izin olucakmis, onun disinda bi suru nobeti var bide kantin actiriyolar
Bugun bi kiz ve 5 dk'cik konusabildik :s bayramda da bi pazartesi izin olucakmis, onun disinda bi suru nobeti var bide kantin actiriyolar
işte bende o yüzden karar veremiyorm off zormuşş yaa karar vermek keşke bana bırakmasalardı yapsalardı kendileri o zaman beğenirdmm başka sansım olmicaktı
bu konuda büyüklerden fikir almak iyi olur cnm sonucta onların yılları geçiyor mutfakta neyin kullanışlı olduğunu bilirler belki onlara da sorabilirsin ben işin içinden çıkamayınca öyle yapıyorum:)))
kızlar size iyi muhabbetler ben çıkıyorum...
askerime iki satır yazı yazayım...
sonra da yatarım...başım çok ağrıdı migrenim tutmadan uykuya geçeyim...
iyi geceleeer...
iyi geceleeer...
iyi geceleeer...
kızlar askeriimle konuştım. gündüz uyumuş dinlenmiş epey. gece 2 de nöbeti varmış. tam konuşuyordukk arkada gene birileri oluşuverdi. benimkide ben traş olıyım sonra gene ararım olmassa dedi.
telefonda ağlaşıverdim. zor geliyo bana dedim. bu son dayan dedi. bi daha ayrı olmıcaz bayramlarda dedi. inşallah dedimm. pöff.
iyi geceleeer...
kızlar askeriimle konuştım. gündüz uyumuş dinlenmiş epey. gece 2 de nöbeti varmış. tam konuşuyordukk arkada gene birileri oluşuverdi. benimkide ben traş olıyım sonra gene ararım olmassa dedi.
telefonda ağlaşıverdim. zor geliyo bana dedim. bu son dayan dedi. bi daha ayrı olmıcaz bayramlarda dedi. inşallah dedimm. pöff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?