341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

kızlarr hrkese iyi geceler diliyorum yarın yorucu bir gün olacak benim için yatayım diyorum..
tuğcacim adına sevindim konusabilmişsin:)))
hadi görüşürüz inşallah benim şafağıda attırırsınız bi zahmet burda kalanlar:)) hadi byyy

benimkide beni avutuyor işte. bu son ayrı bayramamız diyo. bi daha ayrı olmıcaz inşallah diyo. hem bak evlencez hazırlıklarımız çok olcak bu yıl diyoo. aama benim aklım yerinde değil ki.

kolay gelsinn sana canım. iyi bayramlarr...
teşekkür ederimm.
attırırım ben şafağı sen merak etmee. :)

İyi geceler canımmm, iyi bayramlar..
Tuğçe sağolsun şafağı attırıyo zaten 12de hemen :)

sen kaç kişiyi arıcaksın canımm?

Ben annesini babasını arıyorum. Zaten babanesi dedesi vefat etmişler çok önceden, ananesi ve diğer dedesiyle de henüz tanışmadığımız için onları da aramıyorum daha. Şimdilik annesi ve babasıyla bayramlaşıyoruz :)) Hıı bi de kardeşiyle :)

hahaha. hiç gülceğim yoktuu. aynen. bu sefer laf olur hemen. kaç kişiyi arıcaksın?

ben annesini arıyorum babasınla bayrmlaşıyorum annenside onlarda kalıyo onunla bayralaşıyorum babasının babası yutr dışında olugu için onu aramıyorm eee bide kardeşi anca bayramın 3.günü falan gidicem onlara onlar istanbulda ben t.dağ çerkezköyde oturuyorm sen ne zaman gitçeksn onlara

bende 2. yada 3. günü giderim herhalde canım. ne zaman müsaitlerse artık. ama babam arıcakk babasını. o ayarlıcak gitme işini. ben 7 kişiyi arıcam.
babaannesi,yengesi,halası,annesi,babası,anneannesi,teyzesi

Ay ne guzel ne heyecanli seyler :) ben daha ailesiyle tanismadim bi kardeslerini taniyorum, o benim annemi arar gecen bayramda aramisti, insallah seneye bizde nisanlanmis oluruz da bende arar giderim onlara

Ay ne guzel ne heyecanli seyler :) ben daha ailesiyle tanismadim bi kardeslerini taniyorum, o benim annemi arar gecen bayramda aramisti, insallah seneye bizde nisanlanmis oluruz da bende arar giderim onlara

Olur canım zamanla :) Ben de geçen seneye kadar hiç aramıyodum çünkü bi resmiyet yoktu ama geçen yıldan beri arıyorum böyle günlerde annesini babasını :)

ooo maşallahh baya telefon trafiği yaşıcaksn
valla sormaa baya yoğun trafik olcak. kırılıp bükülcem gene.

ararsın canım sen merak etme hiç.

inş.canm ya darısı başınıza evet heycanlı oluyo çikolata falan alıyorum giderken güzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…