- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
Sesini duymuşsun canım çok şükür. Sevindim senin adına.
sağol canımm... yarın sözlümün ailesini aramam lazım. siz de arıcakmısınız?
herkese iyi bayramlar şimdiden...yarın görüşemeyiz belki...
tuğçecim sizin konuşabilmenize çok sevindim tatlım...
görüşürüüüz...
sesini duyman iiyi olduğunu öğrenmene sevindm canm..Bende bugun bu yüzden dayandam ağladm ben onda destek verceğime o bana destek veriyo bida ayrı olmicaz banada zor geliyo ama varlığınla avutmaya çalışıyorm kendimi bugnleri beraber geçiricez diyo ahh kıyamam ben ona yaa((
kızlarr hrkese iyi geceler diliyorum yarın yorucu bir gün olacak benim için yatayım diyorum..
tuğcacim adına sevindim konusabilmişsin:)))
hadi görüşürüz inşallah benim şafağıda attırırsınız bi zahmet burda kalanlar:)) hadi byyy
sağol canımm... yarın sözlümün ailesini aramam lazım. siz de arıcakmısınız?
kızlarr hrkese iyi geceler diliyorum yarın yorucu bir gün olacak benim için yatayım diyorum..
tuğcacim adına sevindim konusabilmişsin:)))
hadi görüşürüz inşallah benim şafağıda attırırsınız bi zahmet burda kalanlar:)) hadi byyy
evet aricamm aramazsak hemen yetiştirirler aramadılar die :))
Arıycam tabi canım ayıp olur yoksa
İyi geceler canımmm, iyi bayramlar..
Tuğçe sağolsun şafağı attırıyo zaten 12de hemen :)
sen kaç kişiyi arıcaksın canımm?
attırmazmıyım hiç görevimiz bu... :)
hahaha. hiç gülceğim yoktuu. aynen. bu sefer laf olur hemen. kaç kişiyi arıcaksın?
ben annesini arıyorum babasınla bayrmlaşıyorum annenside onlarda kalıyo onunla bayralaşıyorum babasının babası yutr dışında olugu için onu aramıyorm eee bide kardeşi anca bayramın 3.günü falan gidicem onlara onlar istanbulda ben t.dağ çerkezköyde oturuyorm sen ne zaman gitçeksn onlara
bende 2. yada 3. günü giderim herhalde canım. ne zaman müsaitlerse artık. ama babam arıcakk babasını. o ayarlıcak gitme işini. ben 7 kişiyi arıcam.
babaannesi,yengesi,halası,annesi,babası,anneannesi,teyzesi
Ay ne guzel ne heyecanli seyler :) ben daha ailesiyle tanismadim bi kardeslerini taniyorum, o benim annemi arar gecen bayramda aramisti, insallah seneye bizde nisanlanmis oluruz da bende arar giderim onlara
valla sormaa baya yoğun trafik olcak. kırılıp bükülcem gene.ooo maşallahh baya telefon trafiği yaşıcaksn
Ay ne guzel ne heyecanli seyler :) ben daha ailesiyle tanismadim bi kardeslerini taniyorum, o benim annemi arar gecen bayramda aramisti, insallah seneye bizde nisanlanmis oluruz da bende arar giderim onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?