Boyle guzel seyleri dusunerek bekleyebiliyo insan :) seneye bu zamanlar hepimiz sevdiklerimizle olucaz, kimimiz evlenmis olucak, kimimiz dugun, nisan hazirligi yapicak ay cok mutlu oldum birdeen az kaldi kizlaar azz 73 guncukk 2 bucuk ay sonra sonsuza kadar mutlu sooonnnn :123:
Boyle guzel seyleri dusunerek bekleyebiliyo insan :) seneye bu zamanlar hepimiz sevdiklerimizle olucaz, kimimiz evlenmis olucak, kimimiz dugun, nisan hazirligi yapicak ay cok mutlu oldum birdeen az kaldi kizlaar azz 73 guncukk 2 bucuk ay sonra sonsuza kadar mutlu sooonnnn :123:
bana çok uzak gelmeye başladıı gene yaa...
Neden ama canımmm. Moralimizi hep yüksek tutmalıyız. 85 günü geçirdik 73 günü mü bitiremiycez
canım ne oldu nedn hüzünlendn sıkma canını yarıdan fazlası gitti artık yüksek tut moralini
ne biliyim canım yaa. bazen böyle oluyorum işte. dengesiz inişli çıkışlı bir ruh dalgalanması yaşıyorumm.
Bazen malesef insan umutsuzluga kapiliyo, ustelik bi de bayram, ama cok yol katettik, cogu gitti azi kaldi derler ya tam da oyle, askerim plakalar icin askeriyede turkiye haritasi satiliyomus, her gun bi ili boyuyomus, haritam bile rengarenk olmaya basladi diyo, 8. ilimizide bitiricez canim, hiic sikma canini askerininde sana ihtiyaci var hem..
Sanırım bu bayramdan dolayı oldu..
Ama az kaldı gerçekten canım. Bi düşünsene 150lerden başlamıştık.
Sanırım bu bayramdan dolayı oldu..
Ama az kaldı gerçekten canım. Bi düşünsene 150lerden başlamıştık.
150 li günleri hatırlamak bile istemiyorumm...çok kötü zamandı
haklısın canım. 158 den başlamıştıkk. o günden beri her gün şafak saydım. saymıyım dedim beceremedim. hedefe az kaldıı haklısınız kızlar.
haklısın canım. 158 den başlamıştıkk. o günden beri her gün şafak saydım. saymıyım dedim beceremedim. hedefe az kaldıı haklısınız kızlar.
Evet o yüzden şimdi kalan günlere bakıp şükretmeliyiz..
bende saymak istemedm ama bende beceremedm bide ben bi kumbara yaptm askerm gittiğimden beri içine para atıyorum artık o gelen kadar ne kadar birikirse gelince beraber bişiler yaparz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?