341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Boyle guzel seyleri dusunerek bekleyebiliyo insan :) seneye bu zamanlar hepimiz sevdiklerimizle olucaz, kimimiz evlenmis olucak, kimimiz dugun, nisan hazirligi yapicak ay cok mutlu oldum birdeen az kaldi kizlaar azz 73 guncukk 2 bucuk ay sonra sonsuza kadar mutlu sooonnnn :123:

Evet canım inşallah...

evettt 73 gün sonra herkes askeriyle beraber sonsuza kadar multu olucak inş....

bana çok uzak gelmeye başladıı gene yaa...

Bazen malesef insan umutsuzluga kapiliyo, ustelik bi de bayram, ama cok yol katettik, cogu gitti azi kaldi derler ya tam da oyle, askerim plakalar icin askeriyede turkiye haritasi satiliyomus, her gun bi ili boyuyomus, haritam bile rengarenk olmaya basladi diyo, 8. ilimizide bitiricez canim, hiic sikma canini askerininde sana ihtiyaci var hem..

ne biliyim canım yaa. bazen böyle oluyorum işte. dengesiz inişli çıkışlı bir ruh dalgalanması yaşıyorumm.

Sanırım bu bayramdan dolayı oldu..
Ama az kaldı gerçekten canım. Bi düşünsene 150lerden başlamıştık.

ayy evet canım o haritalarda bizede vermişti ama annesinin çantasında kallmış. doğal olarak bende yok şuan.
olmassa bayramdan sonra annesinden alırım. boyarım bende. doğru diyorsunn çok fazla kalmadı. iyi olucaz inşallah.

Sanırım bu bayramdan dolayı oldu..
Ama az kaldı gerçekten canım. Bi düşünsene 150lerden başlamıştık.

haklısın canım. 158 den başlamıştıkk. o günden beri her gün şafak saydım. saymıyım dedim beceremedim. hedefe az kaldıı haklısınız kızlar.

haklısın canım. 158 den başlamıştıkk. o günden beri her gün şafak saydım. saymıyım dedim beceremedim. hedefe az kaldıı haklısınız kızlar.

Evet ben de her gün saydım askerim sayma 100den sonra başla dedi ama ben dayanamadım. Bak şimdi artık 72 günümüz kaldı. Yaklaşık 2 ay. Çoğu gitti azı kaldı artık. Sabır kızlar sabııırr.....

bende saymak istemedm ama bende beceremedm bide ben bi kumbara yaptm askerm gittiğimden beri içine para atıyorum artık o gelen kadar ne kadar birikirse gelince beraber bişiler yaparz artık

bende saymak istemedm ama bende beceremedm bide ben bi kumbara yaptm askerm gittiğimden beri içine para atıyorum artık o gelen kadar ne kadar birikirse gelince beraber bişiler yaparz artık

gelince bol bol gezin canım. hasret giderinn. 14 şubatta kullanırsınız o parayı. güzel romantik bi yemek yersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…