Oley safagimiz atti 72 Batman'a selam olsun
Şafakk 72 oldu kızlarr. Batman'a selamm yola devammm...
şafakk 72 oldu kızlarr. Batman'a selamm yola devammm...
gelince bol bol gezin canım. hasret giderinn. 14 şubatta kullanırsınız o parayı. güzel romantik bi yemek yersiniz.
Şafağımızı da attırdığımıza göre ben artık yatmaya gidebilirim :)
İyi bayramlar hepinize kızlar. Yarın görüşürüz.
Hepinize askerinizle dolu tatlı rüyalar
Bu saatler günün en güzel zamanları.
Gunaydin kizlar =)
Bayraminizin kutlu mutlu olmasi dilegiyle, hepimizin askerlerimizsiz son bayrami olsun, bundan sonra hep birlikte olalim insallah.
İyi bayramlar herkese kızlar...
bu bayramda kendimi kötü hissederek uyandım. askerim aradı bayramlaşmak için ama kendimi tutamadım ağladım durdum. seni de duyan çok kötü bişey oldu sanıcak diyor. ne yapıyımm elimde değil. umarım ilerleyen saatlerde kendimi toplarım.
İyi bayramlar kızlar
beni askerim aradı bayramlaşmak için erken bi saatte bende yatıyodm sana bayram yok galiba diyo yattıyosn diyo bende dedm sevdiğim yanımda deil o yüzden yatıyorum onunda canı sıkkın geliyodu bide ordan askerlern aileleri falan gelmiş heralde yalnz hissetti kendini :2:
bende yatıyordum canım askerim aradığında. uyandım ama bilerek kalkmadım. canım kalkmak istemedi.
eşofmanlarla dolanıyorum şimdi evin içinde. hiçbişey umrumda değil. eşofmanla karşılıcam gelen olursa.
canm bende senin gibi eşofmanla dolanıyorum.bu bayramıda böyle geçiricez artık bide yılbaşı olucak bizi üzen askerlerimizden ayrı giricez
evet bi de o koycak bize. bugün gözlerim dolu dolu geziyorum. internette bi yazı gördüm hoşuma gitti asker sitesinde. paylaşıyım;
Sen yoksun…
Boynuna sarılıp, gözlerine bakıp…
Nice bayramlara birlikte canım… Diyemeyeceğim
… Ama…
Yine de, bugün bayram sevgilim…
... ... Gözlerim nemli, sesim titrek…
Ufuklara bakıp haykıracağım…
Beni duyuyor musun?
ayy çok güzelmişş yaa:2:
Selam kızlar :))) Şafak:72 Batmana selam yola devam
Hepinizin kurban bayramı kutlu olsun... Bayram koşuşturmacasında fırsat bulup girdim neteAskerim sabah aradı bayramımı kutladı; annemlerle falan konuştu... Bugün çıkmıcakmış çarşıya belki yarın çıkarmış... Şimdilik çıkıyorum; akşama girerim yine görüşürüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?