Selam kızlar :))) Şafak:72 Batmana selam yola devam
Hepinizin kurban bayramı kutlu olsun... Bayram koşuşturmacasında fırsat bulup girdim neteAskerim sabah aradı bayramımı kutladı; annemlerle falan konuştu... Bugün çıkmıcakmış çarşıya belki yarın çıkarmış... Şimdilik çıkıyorum; akşama girerim yine görüşürüz kızlar
bende çıkıyım şimdi bi türk kahvesi yapıp içeyim biraz açılayım birazdan amcamlar gelcek ev dolucak torunları kızları falan akşama giremeyebilirim yarın görüşürz artık şimdi sakin kafayla askerimi düşünerek bi türk kahvesi iyi gider
misafirimiz gitti. akşam yemeğini bekliyorum. biraz daha açıldım sanki. sabahki gibi değilim şükür.
benimkide 23:30 da nöbete gidicekmiş. bi sabah bi de akşam konuştuk.Sevindim canim, bende sabah 7 de uyanip babamlarla kahvalti yapip geri uyudum, aksam uzeri 5'te uyandim, aralarda iki kez de askerim aradi hala mi uyuyosun oh ne guzel dedi, nobetee gitti
Selam kızlar. ben de bi iki saat önce gelebildim eve. gezmeyle geçti bugün. askerimle de görüştük baya. çok yorulmuşum ama :105:
ee tabi yorulmuşsundur canım.
biz de yarın ve 3. gün gidicez bayramlaşmaya.
nasıl geçti günün? moralin nasıl?
Fena değildi canım, moralim de iyi sayılır bugün baya görüştük aşkımla o yüzden mutluyum. Sen naptın canım nasıl geçti günün?
ben sabahtan kötüydüm canım. ağladım askerimin sesini duyunca.
akşamüstüne doğru iyi oldum şükür.
misafir geldi onları ağırladık işte.
bende iki kez konuştum askerimle.
Canım kıyamammm ağlama ama. Bu son ayrı geçirdiğimiz bayramımız olcak inşallah.
Bak bi günü daha bitirdik işte
Haklısın canım. bu son ayrı bayramımız olucak inşallah. sabahtan öyle bi içlendim ama şimdi iyiyim şükür.
Evet iyi olmamız lazım ki onlara moral verelim tatlım.
Az kaldı şafağımızın 60lara gelmesine hem
Saat 00.00 olur, gun biter, bayramin ilk gunu geride kalir, safaklar atar...
Safak 71 Kirikkale'ye selam olsun!
evettt şafak attııı.
71 Kırıkkale'ye selam yola devamm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?