341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

saol canım seninde bayramın kutlu olsun

bende çıkıyım şimdi bi türk kahvesi yapıp içeyim biraz açılayım birazdan amcamlar gelcek ev dolucak torunları kızları falan akşama giremeyebilirim yarın görüşürz artık şimdi sakin kafayla askerimi düşünerek bi türk kahvesi iyi gider

Afiyet olsun canımm...
bize çok kişi gelmez. annem küçük olduğu için.
bi küçük olarak halamlar gelir birazdan.
görüşürüzz...

misafirimiz gitti. akşam yemeğini bekliyorum. biraz daha açıldım sanki. sabahki gibi değilim şükür.

misafirimiz gitti. akşam yemeğini bekliyorum. biraz daha açıldım sanki. sabahki gibi değilim şükür.

Sevindim canim, bende sabah 7 de uyanip babamlarla kahvalti yapip geri uyudum, aksam uzeri 5'te uyandim, aralarda iki kez de askerim aradi hala mi uyuyosun oh ne guzel dedi, nobetee gitti

Sevindim canim, bende sabah 7 de uyanip babamlarla kahvalti yapip geri uyudum, aksam uzeri 5'te uyandim, aralarda iki kez de askerim aradi hala mi uyuyosun oh ne guzel dedi, nobetee gitti
benimkide 23:30 da nöbete gidicekmiş. bi sabah bi de akşam konuştuk.
ah ahh özledikk valla...

Selam kızlar. ben de bi iki saat önce gelebildim eve. gezmeyle geçti bugün. askerimle de görüştük baya. çok yorulmuşum ama :105:

Selam kızlar. ben de bi iki saat önce gelebildim eve. gezmeyle geçti bugün. askerimle de görüştük baya. çok yorulmuşum ama :105:

ee tabi yorulmuşsundur canım.
biz de yarın ve 3. gün gidicez bayramlaşmaya.
nasıl geçti günün? moralin nasıl?

ee tabi yorulmuşsundur canım.
biz de yarın ve 3. gün gidicez bayramlaşmaya.
nasıl geçti günün? moralin nasıl?

Fena değildi canım, moralim de iyi sayılır bugün baya görüştük aşkımla o yüzden mutluyum. Sen naptın canım nasıl geçti günün?

Fena değildi canım, moralim de iyi sayılır bugün baya görüştük aşkımla o yüzden mutluyum. Sen naptın canım nasıl geçti günün?

ben sabahtan kötüydüm canım. ağladım askerimin sesini duyunca.
akşamüstüne doğru iyi oldum şükür.
misafir geldi onları ağırladık işte.
bende iki kez konuştum askerimle.

ben sabahtan kötüydüm canım. ağladım askerimin sesini duyunca.
akşamüstüne doğru iyi oldum şükür.
misafir geldi onları ağırladık işte.
bende iki kez konuştum askerimle.

Canım kıyamammm ağlama ama. Bu son ayrı geçirdiğimiz bayramımız olcak inşallah.
Bak bi günü daha bitirdik işte

Saat 00.00 olur, gun biter, bayramin ilk gunu geride kalir, safaklar atar...
Safak 71 Kirikkale'ye selam olsun!

merhabalar kızlar...iyi bayramlar herkese
dün gelemedim yanınıza
bugün de sabahtan askerime gittim yeni geldim eve :))))
çok güzel bi gün geçirdim...bayram asıl bugün bayram oldu bana :)
ama kötü bi haber aldım askerimden tezkeresini hesaplamışlar orda bi bilgisayar programından hesaplanıyormuş onda hesaplamışlar 18ocak ta geliyormuş 1gün daha eklendi benim şafağa maalesef
neyse napalım artık hayırlısıyla gelsin de ona da dayanırız...

ama ben 18ini saymayacağım çünkü o gün askerimi ordan kurtarmaya gidiceğim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…