341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

herkese iyi bayramlar canlar geç oldu biraz ama... giremiodum bayaadır nete tuğçecim nasılsın tatlım...

İyi bayramlar canimm...
guzel gun gecirmene sevindim. Gozun aydinn kavustun askerine.

İyi bayramlar canimm...
guzel gun gecirmene sevindim. Gozun aydinn kavustun askerine.

sağol tatlım..
evet kavuştuk ayrılmak tabiiki zor geldi...bide annesi ve babasıyla gittim...
biraz uzaktan uzaktan görüştük ama olsun o bile yetti :)
allah hepimizi en kısa zamanda kavuştursun askerlerimizle :)

İyi bayramlarr canimm. Nerelerdesinn senn? Merak ettim seni. Bisey oldu sandim.
İyiyim sukur canim. Sen nasilsin?

saolasın kuzum iyiyim çok şükür bayram telaşı işte hasta hasta bayram geçiriyorum şimdilik sen nasılsın nasıl geçti tatilin özledim KK yı, kızları, seni

Son düzenleme:
sağol tatlım..
evet kavuştuk ayrılmak tabiiki zor geldi...bide annesi ve babasıyla gittim...
biraz uzaktan uzaktan görüştük ama olsun o bile yetti :)
allah hepimizi en kısa zamanda kavuştursun askerlerimizle :)
Aminn canimm...
saolasın kuzum iyiyim çok şükür bayram telaşı işte hasta hasta bayram geçiriyorum şimdilik sen nasılsın nasıl geçti tatilin özledim KK yı, kızları, seni

Gecmis olsun canimm. Bende ozledim senii...
tatil iyiydi ama askerimsiz yavan kaldi.

kızlarr akşam askerimle konuştum biraz.
psikolojim bozuluyor dedi. çok sinirliydi. patlıcak yer arıyordu.
ben de üstüne gitmedim. sakin sakin konuştum.
ortam çok bozukmuş. askerler sataşmaya çalışıyorlar herhalde. başka bi yere geçebilsem keşke diyordu. bi de astsubayları 1 ay sonra gidicekmiş. onla arası iyiydi. diktatör biri gelcekmiş başlarına. nasıl geçircem geriye kalan zamanı bilmiyorum diyor.

üzüldüm tatlım
umarım onun için hayırlısı olur ve kazasız belasız bitirir kalan kısmı canım...
sen destek ol ona...sakin ol, kimseye bulaşma şunun şurasında ne kaldı ki falan gibi cümleler kur bence....zaten yapıyorsundur...
umarım seni daha sık arayabilir ve sen ona daha çok destek olursun...ya da sen onu ara mümkün olduğu kadar...
biz de sana burda destek oluruz canım...

Canım yol iznine göre değişiyor ; her ay askerlik için 2 gün iznleri var, 6 ay askerlik için 12 gün izinleri var... 31 ocakta askerlik bitiyor... Eğer izin kullanmadıysa 31-12=19 ocak... Birde bundan yol izni düşülüyor... Yol iznleri askere gittikleri yerle ikamet yeri arasındaki mesafeye göre 1 ile 3 gün arasında değişiyor... 800 km'den azsa 1; 800-1600 2; 1600 den fazla ise 3 gün yol izinleri var demek... Buna göre de terhis tarihleri 16-17-18 ocak...

Canım çok üzüldüm... Anlamıyorumki kısa da uzun da olsa hepsi asker ocağında... Nedir birbirleriyle alıp veremedikleri... Allah askerlerimizin yardımcısı olsun... Gelecek astsubay için şimdiden canını sıkmamaya çalışsın... 1 ay sonra 1 ayı kalıcak... İnşallah o 1 ayını da sorunsuz atlatır...

Kırıkkaleyi de uğurladık sayılır; atarsa 70: Karaman Gelsin artık Adana; biran önce şafaktan doğsun güneş... 89 gün oldu benden ayrı düşeli Çok özledi tospaan serserisini

Son düzenleme:

Teşekkür ederim burcucum.
Ben arıyamıyorum, o arıyor.
inşallah kazasız belasız atlatır.
bizdede misafir vardı anca girebildim.

Ben de anlamıyorum canım bunu. şimdiye kadar iyi idare etti. ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sorunlar başlarsa kötü.
sonuçta o orda sıkılınca ben de burda sıkılıcam.
şimdiki astsubayına beni karakola verirmisiniz dicekmiş. hayırlısı bakalım canım.

Bende attırıyım şafağı canlarımm...
Şafak 70 Karaman'a selam yolumuza devamm...
yarın 70 leride uğurluyoruz.

Selam kızlar dün çok yorgundum o yüzden giremedim. Bayramdan sonra daha sık gelicem inşallah.
Bugün askerim gene çarşıda konuştuk sabahtan.
70leri de bitiriyoruz bugün ama bana geçmedi şu 70ler yaa inşallah 60lar daha çabuk geçer

slm canlar nasıl gidiyor bayram nasılsınız gelen gidendenden bakamıyorum. ama az sonra en değerli misafirim gelcek :)) aşkım gelcek msn ye uzuun bi aradan sonra görcem yüzünü inşş. izin kullanmayınca bayramda böle görüşmek kötü oluyo ama olsun hiç yoktan iyidir :)) öpüyorum herkesi.

merhaba canımm...
bayram nedeniyle çok sık giremiyoruz evet. ama bayramdan sonra herkes burda olcak. topiği sahipsiz bırakmak yok.
bende bu sabah askerimin sesiyle uyandım. Allaha şükür ki sesi iyi geliyordu. Dün kü gibi sıkıntılı değildi.
onlar orda iyi olunca biz de burda iyi oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…