- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
slm canlar nasıl gidiyor bayram nasılsınız gelen gidendenden bakamıyorum. ama az sonra en değerli misafirim gelcek :)) aşkım gelcek msn ye uzuun bi aradan sonra görcem yüzünü inşş. izin kullanmayınca bayramda böle görüşmek kötü oluyo ama olsun hiç yoktan iyidir :)) öpüyorum herkesi.
merhaba canımm...
bayram nedeniyle çok sık giremiyoruz evet. ama bayramdan sonra herkes burda olcak. topiği sahipsiz bırakmak yok.
bende bu sabah askerimin sesiyle uyandım. Allaha şükür ki sesi iyi geliyordu. Dün kü gibi sıkıntılı değildi.
onlar orda iyi olunca biz de burda iyi oluyoruz.
selamm canımm.... aynı anda girip yazmışızz.
ne güzel canımm hasret giderinn.
bende geçen hafta urfaya gittim yolları dağları katederek.
selamm burcucum...selam canım...
askerinin sesiyle uyanmana ve sesinin iyi gelmesine çok sevindim...
haklısın onlar orda ne kadar iyiyse biz de burda o kadar iyi oluyoruz :)
benim için bayram oldukça sakin evde keyif yapıyorum :)
evet herzamanki gibi buda aynı oldu bak:)) inanmıyorum çok iyi yapmışsın canım ya. nasıl sevinmiştir. e keşke giderken konyaya da uğrasaydın burdan geçiomu otobüs acaba.
olsun tatlım yine gelirsin herzaman beklerim bu aralar sabahlayıp sohbet edemiyoruz zaten :)evet canım sevindi tabi. bi de onların çarşı izinleri yok hiç. biz evci çıkardık. annesiyle gittim çünkü.
ben uçakla aktarmalı gittim canımm.
geçen sene konyaya gelmiştim. seni tanıyor olsaydım bi sarılır sohbet ederdik.
olsun tatlım yine gelirsin herzaman beklerim bu aralar sabahlayıp sohbet edemiyoruz zaten :)
selamm burcucum...
ohh ne güzel yap keyfinii.
bende şimdi hazırlanıcam çıkıcam ama akşam gene burdayım.
nasıl hissediyorsun kendini canım bugün?
iyiyim canım...sen nasılsın????
bayram sebebiyle buralar çok sakin zaten, kimsesiz kaldı...
ama bayramdan sonra telafi ederiz artık napalım :)
bu arada emnylmz 343ler için topic açmış...onlar gidince bizim askerlerimiz gelecek....
hadii yaa. bak görmedim ben onu. bi bakıyım.
slm kızlarrr( askerimle konuştum gitti birliğine kuzucum herzaman güçlü görünmeye çalışan herkese moral vermeye çalışan ben tutamadım kendimi karşısınıda ağlmaya başladım. üzüldü o da hemen topladım kendimi ama bi anda kötü oluverdim demekki zaman yaklaşıp özlem arttıkça dugularımızmı kabarıo anlamadım neyse sizide üzmeyim şimdi heralde özel günümün verdiği duygusallıkla birleşince böle oluo bu arada 343 lere topik açtım ama gelen giden yok :44: 343 lerin daha kk dan haberi yok heralde 15 güne kalmaz gelmeye başlarlar sınavları yaklaştıkça :))
günler azaldıkça özlem artıyor canım...bende daha duygusallaşıyorum günler geçtikçe...
bide özel günler daha da bi duygusal geçiyor dediğin gibi...
evet 343ler sınav yaklaştıkça başlar teker teker gelmeye...sonuçlar açıklandıktan sonra daha çok gelen olur bence :)))
slm kızlarrr( askerimle konuştum gitti birliğine kuzucum herzaman güçlü görünmeye çalışan herkese moral vermeye çalışan ben tutamadım kendimi karşısınıda ağlmaya başladım. üzüldü o da hemen topladım kendimi ama bi anda kötü oluverdim demekki zaman yaklaşıp özlem arttıkça dugularımızmı kabarıo anlamadım neyse sizide üzmeyim şimdi heralde özel günümün verdiği duygusallıkla birleşince böle oluo bu arada 343 lere topik açtım ama gelen giden yok :44: 343 lerin daha kk dan haberi yok heralde 15 güne kalmaz gelmeye başlarlar sınavları yaklaştıkça :))
canımm insan hastalanmadan önce herşeye ağlamak istiyor. hem bunun getirdiği duygusallık hem de özlem karışmış sende. neyseki görebilmişsin.
az kaldı diye kendimizi avutuyoruz.
bende kayınpederime gitmiştim. orda askerimin resimlerini görünce bi tuhaf oldum ama geçicekk Allahın izniylee.
öyle canım ya nasıl zayıflamış bugun öyle üzüldüm ki aslında kolay kolay karşısında ağlamam ama uzakta öle garip garip kimsesizmiş gibi görünce bayram yapamadığını biz burda güzel güzel yiyip içerken o oranın yemeklerini yiyemediğini düşününce bide öle zayıfladığını görünce tutamadım ağladım, içim acıdı bi anda. offf yine ağlıcam nerdeyse. :) neyse kayınpederin nasıl iyimi kayınvalden fln askerin nasıl konustunuzmu. bugun seni almaya gelcem ben,, terhis olunca dedim kıskanc sıpa izin vermedi :)
canımm insan hastalanmadan önce herşeye ağlamak istiyor. hem bunun getirdiği duygusallık hem de özlem karışmış sende. neyseki görebilmişsin.
az kaldı diye kendimizi avutuyoruz.
bende kayınpederime gitmiştim. orda askerimin resimlerini görünce bi tuhaf oldum ama geçicekk Allahın izniylee.
seninki de kıskanç he :)..
benim de yalnız yanına gitmem yasak...ya ailesiyle ya da kuzeniyle gitmem serbest :))))
öyle canım ya nasıl zayıflamış bugun öyle üzüldüm ki aslında kolay kolay karşısında ağlamam ama uzakta öle garip garip kimsesizmiş gibi görünce bayram yapamadığını biz burda güzel güzel yiyip içerken o oranın yemeklerini yiyemediğini düşününce bide öle zayıfladığını görünce tutamadım ağladım, içim acıdı bi anda. offf yine ağlıcam nerdeyse. :) neyse kayınpederin nasıl iyimi kayınvalden fln askerin nasıl konustunuzmu. bugun seni almaya gelcem ben,, terhis olunca dedim kıskanc sıpa izin vermedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?